Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 92 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 07.01.2016 11:00 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

28.10.2015

Příspěvky:

206

tdk35 píše:
Tak to už je v podstatě totéž co v autoriz. servisu.


To jo. Jen si ušetříš zbytečnou návštěvu servisu a čekání.

Jsem viděl na netu nějaké starší už neplatné inzeráty, kdy to někdo prodával o poznání levnějc. Asi to budu jen semtam sledovat a kdybych to náhodou někdy viděl za dobře, tak to vemu.

Ono to pro mě nemá zas moc velkou hodnotu. Využití je prakticky jen na navigaci a tu používám jednou za uherák.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 07.01.2016 11:29 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

28.10.2015

Příspěvky:

206

Postup aktivace App-Connect bude asi stejný, jako u dodatečné aktivace hlasového ovládání, takže samodoma certifikátem asi ne.

Montážní návod 5G0 054 802
Originální aktivace jazykové obsluhy "Composition Media"
Obsah dodávky:
Potřebné speciální nářadí, zkušební a měřicí přístroje, jakož i pomocné prostředky:
◆ Diagnostické testovací zařízení vozidla se servisem ODIS od verze 19.21
◆ Nabíječka na baterie -VAS 590XPracovní
postup:
Upozornění
◆ Tuto aktualizaci software musí provést kvalifikovaný servis. Za jistých okolností se musí použít doplňková
literatura specifická pro vozidlo. Neodborná manipulace může mít za následek poškození vozidla.
◆ Musíte se ujistit, že klidové napětí baterie vozidla má hodnotu minimálně 12,5 Volt. Připojte k zachování napětí
na palubní desce během celého průběhu nabíječku baterie -VAS 590X-.
◆ Během aktualizace software se nemůže provádět žádná diagnóza nebo jiná akce s testovacím přístrojem vozidla.
◆ K aktivaci software je potřebný aktivační kód, aktivační číslo a aktivační PIN kód. Tato data lze najít v přiloženém
certifikátu software.
◆ Technické změny vyhrazeny.
 Diagnostické testovací zařízení vozidla připojte při vypnutém zapalování na diagnostickou přípojku vozidla.
 Zapněte zapalování.
 Zvolte provozní režim "Řízené vyhledávání chyb" a identifikujte vozidlo.
 Po testování přepněte řídící přístroje na "zvláštní funkce" a spusťte kontrolní program "Funkční aktivační
program".
 Zvolte ikonu "Aktivační funkce".
 Zadejte diagnostickou adresu „5F“ (aktivovaný řídící přístroj) a dodržujte pokyny na obrazovce diagnostického
testovacího zařízení.
K aktivaci se vytvoří on-line spojení a provede se přizpůsobení software.
 Po úspěšné aktivaci restartujte informační systém (Podržte stisknuté zapnutí/vypnutí informačního systému déle
než 10 sekund).
 Ukončete doprovázené vyhledávání chyb.
 Oddělte spojku diagnostického testovacího zařízení vozidla.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 15.01.2016 14:15 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

15.01.2016

Příspěvky:

4

Ahoj, možná kladu hloupu otázku, ale jak zjistím, jakou modelovou řadu Golfu mám (2015/2016)?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 15.01.2016 14:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.09.2007

Příspěvky:

1015

Bydliště:

Rumburk/Česká Lípa

podle VINka :wink:

_________________
www.auto-horejsek.cz


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 15.01.2016 16:29 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

28.10.2015

Příspěvky:

206

Podle data vyroby, modelu radia..

Nebyla zaroven s modelovou radou 2016 zmena vykonu motoru? 77 vs 81, 90 vs 92, 103 vs 110 atd?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 15.01.2016 19:50 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

15.01.2016

Příspěvky:

1

me funguje android auto bezproblemu, take mam composition media druhé generce r.v. 2016, registroval jsem se na car-net a ted koukam ze v nastaveni neni i kdyz je zminovany v navodu k radiu, predpokladam ze to je tedy car-net funkcni jen pro discover media? lze tedy toto radio vubec pripojit k netu k pripadnemu update sw?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 15.01.2016 20:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.10.2008

Příspěvky:

499

Bydliště:

ČR

Car-net funguje na Discover media (2. gen.) a Discover Pro.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 16.01.2016 00:31 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

15.01.2016

Příspěvky:

4

Citace:
Podle VINka, data vyroby, modelu radia..

Nebyla zaroven s modelovou radou 2016 zmena vykonu motoru? 77 vs 81, 90 vs 92, 103 vs 110 atd?


Jak konkretne? Vim, ze mam composition media 2. gen. a 110kw.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 16.01.2016 05:53 
Offline
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Hodnost:

Profík

Registrován:

12.08.2015

Příspěvky:

309

Na 10. pozici VIN.

F = modelovy rok 2015
G = modelovy rok 2016

_________________
Golf VII Variant Highline 1,4 TSI 6G Černá Deep perleť


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 16.01.2016 17:30 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

15.01.2016

Příspěvky:

4

Diky, podle toho mam 2016 :-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 20.01.2016 15:17 
Offline
Závodník
Závodník

Hodnost:

Závodník

Registrován:

15.01.2016

Příspěvky:

4

Tak jsem se ptal v autorizovanem servisu. Bylo mi receno, ze pouze modelova rada 2016 a Composition Media 2gen nestaci. AppConnect uz tam musi byt z vyroby nainstalovany (viditelny v menu infotaimentu) a oni jsou ho jen schopni za 6k aktivovat... Muzete mi to prosim nekdo potvrdit? Vsichni, kdo to mate, uz jste to meli nainstalovane z vyroby?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 20.01.2016 17:32 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

26.04.2015

Příspěvky:

80

Já to mám z výroby - ale za příplatek :D
Zatím nevyzkoušeno, páč není k dispozici vhodný telefon...

_________________
GVII Variant Highline 1,4 TSI, DSG, modrá Pacific


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: App-connect a Android Auto
PříspěvekNapsal: 21.01.2016 12:54 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

28.10.2015

Příspěvky:

206

Já ho nemám, ale na uvedeném radiu mám jako neaktivovanou položku.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Composite Media - CarPlay - App-Connect - Android Auto
PříspěvekNapsal: 29.02.2016 21:04 
Offline
Závodník
Závodník
Uživatelský avatar

Hodnost:

Závodník

Registrován:

03.02.2016

Příspěvky:

90

Ahoj,
dnes jsem zabrousil na stránky VW, kde hodně propagují App-Connect. Mám iPhona a docela mne zaujala možnost CarPlay. V českém konfigurátoru jsem ale zjistil, že App-Connect nepodporuje iPhone, což mi přišlo zvláštní, protože když si člověk to samé zadá v německém konfigurátoru, tak tam se naopak chlubí tím, že to iPhone podporuje. Tak jsem hledal dál a našel jsem někde v nějakém novinovém článku, že snad CarPlay pro iPhone by VW od roku výroby 2016 s Composite Media 2 tj. 6,5" měli podporovat snad automaticky.

Ale nikde jsem si to nedokázal ověřit ani nikdo nevysvětluje proč na přání App-Connect s Mirrorlink nepodporuje iPhone podle popisku v konfigurátoru.

_________________
VW Golf Sportsvan 1.4 TSI Maraton Ed. - dodáno 7.4.2016 (objednáno 15.2.2016)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 29.02.2016 21:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.10.2008

Příspěvky:

499

Bydliště:

ČR

No v konfiguratoru toho nakecaj :D

Kazdopadne v ceniku prislusenstvi je tohle:

Obrázek

A to s Iphonem spolupracuje. Jde o to, ze to ted neumi moc veci a tak je na zvazeni, zda za to ted priplacet..

JInak uz se to resi treba tady viewtopic.php?f=290&t=312229


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 92 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Olaf87 a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group