Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 92 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 10.04.2016 22:38 
Offline
Jezdec
Jezdec

Hodnost:

Jezdec

Registrován:

10.04.2016

Příspěvky:

10

Jsem teď ještě proletěl instagram a všechny golfy s carplay mají tlačítko voice a to já nemám, každopádně jsem narazil na polo které má identické rozložení tlačítek jako já a carplay mu očividně běží https://www.instagram.com/p/BCfbfIhoO9o/ ty radia jsou do všech vozů stejný ne? Tak jak to tam sakra narval ten borec? 8O nadruhou stranu mě udivuje, že mám auto 2016 podle VIN, když mrknu do katalogu tak composition media má na obrázku VOICE tlačítko .. já mám ve smlouvě o výbavě radio composition media, ale vypadá jinak a očividně i jinak funguje když nemá carplay .. no zítra obvolám a jsem zvědav.

Edit: jak nad tím přemýšlím beztak budu muset koupit "Aktivace funkce hlasového ovládání - 5G0054802" kvůli siri, ale to nejde bez kamery takže k tomu "Zpětná couvací kamera - 5G1054634" a pak "Aktivační dokument pro AppConnect - 5G0054830A" :D takže 18 976Kč bez práce


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 11.04.2016 07:27 
Offline
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Hodnost:

Profík

Registrován:

12.08.2015

Příspěvky:

309

Někde tady byla diskuze že pokud bys měl např. couvací kameru tak tam už máš tlačítko VOICE místo MUTE a tím pádem by to to šlo aktivovat. Nevím jaká další výbava má na to vliv. Pak je další možností koupit novou jednotku která to podporuje (a display nechat ten co máš), což bude asi případ toho pola které má MUTE a i tak má aktivováno CarPlay. V Olomouci je prodejce VW celkem mimo (i cenově a i v orientaci ve výbavě a taky přístupem k zákazníkovi). Nevěřili mi že Highline má 6.5" dislpej, musel se jít na vlastní oči přesvědčit do skladového vozu.

_________________
Golf VII Variant Highline 1,4 TSI 6G Černá Deep perleť


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 11.04.2016 11:13 
Offline
Jezdec
Jezdec

Hodnost:

Jezdec

Registrován:

10.04.2016

Příspěvky:

10

No borec z Pola mi napsal, že to tam má od výroby a nic si nepřiplácel tak nevím (jinek kraj) .. každopádně teď mi prodejce vw ve Zlíně, řekl, že pokud tam není ta ikona ukázaná tak to doaktivovat nejde .. prostě mám sice 2016 auto, ale jak jsem si to nedal v konfigu vw tam hodilo stary radio co mělo na skladě .. takže ve vysledku mám 2016 vyrobu ale radio 2013 třeba :D tak nic jdu si sehnat držák na telefon .. a to už jsem si daval do tisku tuhle pičovinku https://www.youtube.com/watch?v=gr0EQbbKSfQ


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 11.04.2016 12:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.03.2009

Příspěvky:

36

Je to jednoduche - palubne jednotky radia v autach, ktore su z vyroby dodavane s cuvacou kamerou, maju vyssi vykon, resp. viac pamate ktora umoznuje sfunkcnit voice control - tzn. palubna jednotka v kastliku nie je identicka pri vozidlach s kamerou a bez kamery. Preto do aut s kamerou to dodatocne aktivovat ide, do tych bez nie.
Okrem toho, CM radia boli v MR 2015 upgradnute

_________________
Golf7


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 11.04.2016 12:56 
Offline
Jezdec
Jezdec

Hodnost:

Jezdec

Registrován:

10.04.2016

Příspěvky:

10

Takže chceš říct, že kdybych si dokoupil teď dodatečně couvací kameru tak to půjde?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 12.04.2016 08:52 
Offline
Závodník
Závodník
Uživatelský avatar

Hodnost:

Závodník

Registrován:

03.02.2016

Příspěvky:

90

Tak jsem včera koukal u sebe v autě. Sportsvana mám dodaného před 5 dny (výroba proběhla cca před 14dny) a v nabídce CarPlay taky nemám :negative:

_________________
VW Golf Sportsvan 1.4 TSI Maraton Ed. - dodáno 7.4.2016 (objednáno 15.2.2016)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 12.04.2016 11:57 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

11.10.2013

Příspěvky:

153

Já věděl, proč si to tam zaškrnout rovnou z výroby :mrgreen:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 12.04.2016 12:53 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

27.10.2015

Příspěvky:

64

^^ CarPlay tam nebude, musi tam byt App-Connect a potom by mel jit dokoupit klic pro App-Connect..

Ja nabidku App-Connect mam, ale zatim me teda Apple moc nepresvedcil, abych si to aktivoval. Cekam na podporu aplikaci jako treba Navigon od Garminu, abych mohl zrcadlit offline navigaci na display. V CR moc navi nevyuzivam, ale v zahranici casto (jen jsou pro me Apple maps / Google maps zbytecny, protoze data v roamingu platit nechci a zahranicni datovou simku davam do Ipadu mini). Takze si v zahranici dam radeji telefon do drzaku a pustim Navigon tam.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 12.04.2016 13:00 
Offline
Závodník
Závodník
Uživatelský avatar

Hodnost:

Závodník

Registrován:

03.02.2016

Příspěvky:

90

Bohužel v menu to nemám, ale otázka je jen jestli to třeba není závisle na verzi SW.
Každopádně na volantu mám tento symbol (myslím že to je voice control) a někdo to psal, že když tam je tohle tlačítko, tak by to teoreticky mělo jít dokoupit:

Příloha:
2014-VW-Polo-facelift-first-drive-voice-command.jpg
2014-VW-Polo-facelift-first-drive-voice-command.jpg (146.55 KiB) Zobrazeno 522 krát



Zatím mi to nechybí (ještě jsem to neviděl naživo) :blush:
Stejně to teď není na pořadníku investic... Jinak bycho mohli někdy zaject na tu wapku omejt tu mojí voňavku. Bohužel zatím dodělávám parkovací místa a parkuju s novým Golfíkem na louce, takže už je dost zadělanej... a ještě víc mě štvou ty nové koberečky od bahna :sorry:

_________________
VW Golf Sportsvan 1.4 TSI Maraton Ed. - dodáno 7.4.2016 (objednáno 15.2.2016)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 12.04.2016 14:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.09.2007

Příspěvky:

1015

Bydliště:

Rumburk/Česká Lípa

všechny MF volanty mají tlačítko pro hlasové ovládání :good:

_________________
www.auto-horejsek.cz


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 12.04.2016 14:50 
Offline
Jezdec
Jezdec

Hodnost:

Jezdec

Registrován:

10.04.2016

Příspěvky:

10

No a koukal jsem do návodů a mám návod na composition media 2.0 a v návodu je přímo napsána část pro carplay a není tam ani slovo o tom, že je to doplňková výbava nebo něco special .. čistě jen návod .. připoj iphone kabelem a běží to. Tak teď už vážně nevím.

zdenal_cz píše:
CarPlay tam nebude, musi tam byt App-Connect a potom by mel jit dokoupit klic pro App-Connect..

Ja nabidku App-Connect mam, ale zatim me teda Apple moc nepresvedcil, abych si to aktivoval. Cekam na podporu aplikaci jako treba Navigon od Garminu, abych mohl zrcadlit offline navigaci na display. V CR moc navi nevyuzivam, ale v zahranici casto (jen jsou pro me Apple maps / Google maps zbytecny, protoze data v roamingu platit nechci a zahranicni datovou simku davam do Ipadu mini). Takze si v zahranici dam radeji telefon do drzaku a pustim Navigon tam.



A co offline google mapy to ti nestačí? Určitě lepší jak ty od garmina :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 12.04.2016 14:55 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

11.10.2013

Příspěvky:

153

Já myslím, že se tu bohužel řeší nevyřešitelné. Třeba až Apple přidá oficiální podporu pro CZ, tak zareaguje i import, ale těžko říct. Oni teď mají právě skvělou výmluvu, že Carplay neni v ČR podporováno.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 12.04.2016 17:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.05.2012

Příspěvky:

55

Podle informace na obrázku nelze tuto funkci dodatečně aktivovat na jednotkách uvedených vpravo, i když se jedná o rádia 2 generace. Podle VIN zjistit jestli tam náhodou nemáš zrovna některou z těchto jednotek infotainmentu.


Přílohy:
Bez názvu.png
Bez názvu.png (26.78 KiB) Zobrazeno 472 krát


_________________
Golf VI - Comfortline - 1.2 TSI - 63kW - černá -model: 2013
Golf VII - Comfortline - 1.2 TSI - 77 kW - bíla - model: 2014
Golf VII - Comfortline - 1.2 TSI - 81 kW - DSG - ACC - bílá - model: 2016
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 12.04.2016 17:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1333

Bydliště:

OLOMOUC

MichalCerny píše:
Takže chceš říct, že kdybych si dokoupil teď dodatečně couvací kameru tak to půjde?

Jak píše Stereomike80, záleží jakou máš palubní jednotku. Pokud končí číslem 812;819 nebo 820 tak kamera nejde dodělat. Jde až od čísla jednotky 5G0 035824 a vyšší.

_________________
GOLF 7 1,4 TSI Limestone


Naposledy upravil srotty dne 13.04.2016 17:40, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: CarPlay a Composite Media 6.5"
PříspěvekNapsal: 12.04.2016 18:31 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

27.10.2015

Příspěvky:

64

MichalCerny píše:
No a koukal jsem do návodů a mám návod na composition media 2.0 a v návodu je přímo napsána část pro carplay a není tam ani slovo o tom, že je to doplňková výbava nebo něco special .. čistě jen návod .. připoj iphone kabelem a běží to. Tak teď už vážně nevím.

zdenal_cz píše:
CarPlay tam nebude, musi tam byt App-Connect a potom by mel jit dokoupit klic pro App-Connect..

Ja nabidku App-Connect mam, ale zatim me teda Apple moc nepresvedcil, abych si to aktivoval. Cekam na podporu aplikaci jako treba Navigon od Garminu, abych mohl zrcadlit offline navigaci na display. V CR moc navi nevyuzivam, ale v zahranici casto (jen jsou pro me Apple maps / Google maps zbytecny, protoze data v roamingu platit nechci a zahranicni datovou simku davam do Ipadu mini). Takze si v zahranici dam radeji telefon do drzaku a pustim Navigon tam.



A co offline google mapy to ti nestačí? Určitě lepší jak ty od garmina :)



No nevim, zatim jsem s navigonem na ios velmi spokojen. a co se tyce offline google maps, to je teda dost tragicky reseni, stahovat si offline mapovej podklad dle oblasti, kam pojedu. Takhle na navigonu zadam mapovy podklady ruznych statu pro stazeni a nestaram se.


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 92 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group