Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Radio Composition Media nefunguje dotykovy dipsplay
PříspěvekNapsal: 17.08.2015 19:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.08.2012

Příspěvky:

8

Taky mi dnes přestalo fungovat radio.Obrazovka černá,zvuk jde slyšet ale nejde zltumit ani zvýšit hlasitost,nejde to ani vypnout.Ztichne to až po vytažení kliče.Po nastartováni opět začne hrát a nereaguje na nic.Nevíte co s tím?Žadné používáni kyje a tesáku!!To nikam nevede......


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio Composition Media nefunguje dotykovy dipsplay
PříspěvekNapsal: 17.08.2015 21:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.07.2008

Příspěvky:

438

čo ti prezradili v servise? je to prvé miesto na návštevu, ak niečo je pokazené.

_________________
________________________________________________________________
Golf VII R-Line |Über Highline | 1.4 TSI ACT DSG 7 BMT @ 110kW | 150 PS | @ 250 Nm
Obrázek


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio Composition Media nefunguje dotykovy dipsplay
PříspěvekNapsal: 18.08.2015 16:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.06.2011

Příspěvky:

103

Bydliště:

Malibu Hills

dnes ráno :cry: :cry: :158: :sorry: nastesti odpoledne už fungovalo

https://www.youtube.com/watch?v=TyDf9mr0glA

_________________
G7 1.4 TSI 90kw highline,white pure,bi-xenon


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio Composition Media nefunguje dotykovy dipsplay
PříspěvekNapsal: 18.08.2015 20:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.08.2012

Příspěvky:

8

V servisu opravili,cca 650kč.Stejný problem jak na videu viz výše,jen displej jsem měl zhasnutý.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio Composition Media nefunguje dotykovy dipsplay
PříspěvekNapsal: 18.08.2015 20:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.09.2007

Příspěvky:

1266

Bydliště:

Praha

a co tomu bylo??

_________________
Vidím město veliké, jehož sláva bude hvězd se dotýkati.....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio Composition Media nefunguje dotykovy dipsplay
PříspěvekNapsal: 20.08.2015 15:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.08.2012

Příspěvky:

8

Na papíru ,co jsem k tomu dostal:provedena parametrizace řj autorádia.Nic víc nevím.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio Composition Media nefunguje dotykovy dipsplay
PříspěvekNapsal: 10.12.2015 14:44 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

03.06.2014

Příspěvky:

516

Tak po výmene zobrazovacej jednotky pred rokom som opätovne reklamoval nereagovanie displeja na dotyk, nefungovali ani tlačítka vedľa displeja ani ovládanie cez volant.
Vyjadrenie importu - vieme o takýchto problémoch, vyrieši to aktualizácia softwaru na ktorej sa intenzívne pracuje a čoskoro bude k dispozícii.

Jasám... S autom ako celkom som spokojný, ale nepríjemnosti s rádiom (opakované, nie len u mňa), prednou nápravou... ma vedú k tomu, že nemám poňatia, aké bude moje ďalšie auto. Som rád, že po skúsenostiach s reklamáciami na Golfe 5 som si nepriplácal za predĺženú zákrutu - na Slovensku nemá absolútne žiadny zmysel.

_________________
VW Golf GTI VII Performance


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Media - nefunguje dotykový display
PříspěvekNapsal: 27.11.2016 10:20 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

27.11.2016

Příspěvky:

4

Zdravím, letos v lednu jsem zakoupil VW golf sportsvan Maratonedition 1,4 TSI 92kw , auto naprosto super a včera si mi stala právě ta věc s displejem na rádiu composition media, cesta z Ltm do Liberce a v Liberci na nule, po nastartování po nákupu display černej a mrtvo. Po několika nastartováních se opět chytil a pak už v pohodě. Netušil jsem , že si výrobce tuto závadu nedokáže okoučovat na novějších vozech, když o tom více méně ví ...palec dolu. Doufám, že to bylo poprvé a naposledy...

_________________
VW golf VII sportsvan 1,4TSI ME


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Media - nefunguje dotykový display
PříspěvekNapsal: 28.11.2016 11:44 
Offline
VWjunior
VWjunior

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

28.10.2015

Příspěvky:

299

Mě tuhle taky zhasnul. Přitom radio hrálo. Zkusil jsem vypnout/zapnout, načež tam obraz vidět byl, ale velmi rychle světlal, až byla celá obrazovka bílá. Trvalo to tak 1/2 vteřiny to světlání. Opakovalo se po každém zapnutí/vypnutí. Pomohl restart na tvrdo, tedy podržet tlačítko tak na 10s.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Media - nefunguje dotykový display
PříspěvekNapsal: 28.11.2016 13:56 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

27.11.2016

Příspěvky:

4

Dnes jsem mluvil se servisním technikem VW , je svolávací akce na VW Golf II rok výroby 2016 počátek roku, přehrává se řídící jednotka kvůli infotainmentu (to zamrzání) a velké spotřebě energie při stojícím vozidle ( třeba v garáži ) Při dlouhodobějším nepoužívání by se mohla vybít baterie. Pak ještě nějaké špatné folie pod klikami dveří ... ;-) , takže servis ..

_________________
VW golf VII sportsvan 1,4TSI ME


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Media - nefunguje dotykový display
PříspěvekNapsal: 28.11.2016 14:09 
Offline
VWjunior
VWjunior

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

28.10.2015

Příspěvky:

299

A to se týká i Composition Media GEn2?
Si nejsem jistý, zda to bylo už počátkem 2016.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Media - nefunguje dotykový display
PříspěvekNapsal: 28.11.2016 14:15 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

27.11.2016

Příspěvky:

4

To opravdu netuším, já mám leden 2016 a to už asi je Composition Media 2 ... stačí si zavolat do servisu a nadiktovat VINko a oni řeknou , jestli se Vás svolávačka týká, či ne ..

_________________
VW golf VII sportsvan 1,4TSI ME


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Media - nefunguje dotykový display
PříspěvekNapsal: 09.12.2016 15:03 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

27.11.2016

Příspěvky:

4

Takže dnes 9.12.2016 přehrán SW řídící jednotky + doplnění folií pod kliky dveří ( zvenčí ). Zatím vše ok, akorát v nastavení není aktivní ikona při parkování "zltumení infotainment" , takže při zařazení zpátečky se neztlumí rádio, což mi docela vadí , ale nějak jsem se zatím v nastavení moc nehrabal, takže ještě zkusím poštelovat.

_________________
VW golf VII sportsvan 1,4TSI ME


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Composition Media - nefunguje dotykový display
PříspěvekNapsal: 13.12.2016 21:34 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

15.05.2015

Příspěvky:

94

Tak to je hustý :x Jedno přehrání SW radia už jsem absolvoval v červnu a teď bude zase další :fool: Na nemožnost nastavení ztlumení rádia při couvačce se předem optám, dost by mi to chybělo.

_________________
Sportsvan 1.4 tsi Comfort edition + něco navíc


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group