Registrován: 24.02.2006 22:02 Bydliště: Kostelany nad Moravou - Rakáňov okr. Uherské Hradiště
Nechci zakládat nové téma a tak bych pokračoval tady s dalšími dotazy. Chtěl jsem se zeptat, jaké máte ve velkém TP zapsaná kola na vašich G1 nebo G1 Cabrio. Jedná se o to, že jeden člen má možnost koupit dovezený G1 Cabrio a dovozce to postaví na čistopis s tím, že padla nabídka zapsání parametrů kol dle vlastní volby. Proč toho nevyužít, že? V německém TP jsou uvedeny kola 5,5x13 175/70 a 6x14 185/60. Když to teda půjde, co dál tam ještě zapsat? Mám namysli běžné kola, ne nějaké extrémy . Díky za případné rady.
_________________ NEPROPADEJTE PANICE _________________ Bora V6 2Motion Highline + Golf 1 Cabrio Karman + Polo 6N 1.4
Ex. GIV V5 110kW, Opel Vectra B Caravan, Opel Kadett GSi, Alfa Romeo GTV ´86
Nechci zakládat nové téma a tak bych pokračoval tady s dalšími dotazy. Chtěl jsem se zeptat, jaké máte ve velkém TP zapsaná kola na vašich G1 nebo G1 Cabrio. Jedná se o to, že jeden člen má možnost koupit dovezený G1 Cabrio a dovozce to postaví na čistopis s tím, že padla nabídka zapsání parametrů kol dle vlastní volby. Proč toho nevyužít, že? V německém TP jsou uvedeny kola 5,5x13 175/70 a 6x14 185/60. Když to teda půjde, co dál tam ještě zapsat? Mám namysli běžné kola, ne nějaké extrémy . Díky za případné rady.
Ta příruba je s termostatem co pouští olej do chladiče . Možná by se dala někde u filtru vyvrtat M10 x 1 dirka pro čidlo.
S čidlem pro tlakoměr to asi bude potíž. Je třeba mít pro správný rozsah, aby to sedělo s budíkem.Lister po něčem pátral ale moc nepochodil. Našel firmu v Praze co to nabízí ale ani se mu neozvali. Po tom označení se podívám.
pokud jde o čidla ,tak ty dělá motometer, u nás ho zastupuje firma hale, zkoušel jsem se dotazovat na to 0-5 barový čidlo, ale bez odpovědi (asi sem neměl psát že chci jen jedno ) možná by to tam nějakej pražák mohl zkusit osobně... http://www.hale.cz/motometer/pdf/sensor ... eber_e.pdf
pokud jde o schémata, je tady téma "g1 odkazy ,úpravy " nebo tak nějak a v něm najdete odkazy na servisní manuály ve kterejch jsou schémata, stačí trošku hledat..
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru