jede PL i bez lambdy? prej by měl kuckat bez senzoru klepání, já ho mám v hajzlu a jede mi normálně...tak se ptám, jestli to jede bez lambdy, nebo jestli mám shánět....asi jsem ji zničil pri rozebírání...
_________________ GTI 16v, 129 koní na steroidech!
jede PL i bez lambdy? prej by měl kuckat bez senzoru klepání, já ho mám v hajzlu a jede mi normálně...tak se ptám, jestli to jede bez lambdy, nebo jestli mám shánět....asi jsem ji zničil pri rozebírání...
asi by bylo lepsi se zeptat u dvojkaru, tady nikdo PLko (oficialne) nema
PL bez lambdy může fungovat normálně nebo nemusí fungovat vůbec, je to o tom jak je nastavený základní složení směsi, pokud je +- v ideálním poměru, bude tak nějak v normě i bez lambdy, ale s lambdou je to určitě lepší.
_________________ lister ví hodně o VW a nebojí se zeptat.
PL bez lambdy může fungovat normálně nebo nemusí fungovat vůbec, je to o tom jak je nastavený základní složení směsi, pokud je +- v ideálním poměru, bude tak nějak v normě i bez lambdy, ale s lambdou je to určitě lepší.
já věděl, kde hledat pomoc... ..díky, tak uvidím, jak to poskládám...
_________________ GTI 16v, 129 koní na steroidech!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru