Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 11.08.2018 21:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

664

Bydliště:

Brno- venkov

Ahoj. Trochu se peru s aktivací téhle blbůstky. Ve většině návodů se tato položka vybírá z menu adaptace kde se vybírá položka staging, potom se rozbalí možnosti a žádá se možnost aktivovat. Když to takhle udělám já, tak se zobrazí hláška error: channel not available.
Tak jsem našel ještě další návod, kde se to kóduje přes dlouhé kódování a tam mi to šlo upravit a staging jsem aktivoval.
Jenže problém je, že je to dost náladové, někdy se tomu chce jindy ne. Tak se chci zeptat jak jste na tom vy, co to máte aktivované.
Díky za případné reakce.

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Naposledy upravil laco laslo dne 13.08.2018 11:24, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 13.08.2018 09:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1892

Bydliště:

OLOMOUC

Už se to tu řešilo viewtopic.php?f=300&t=305509&start=330

_________________
GOLF 7 1,4 TSI Limestone


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 13.08.2018 11:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

664

Bydliště:

Brno- venkov

Na stránce, na kterou jsi poslal odkaz, o stagingu nic není. Deaktivace SS mi funguje bez problémů.

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 13.08.2018 11:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1892

Bydliště:

OLOMOUC

A četl jsi to pořádně ,i stránku předtím ? Chce to věnovat tomu čas a všechno pořádně přečíst.

Citace: "Jinak jedno info po nakodovani protoceni rucicek to taky většinou funguje, ale sem tam se nic nedeje. Dokonce jednou to neslo i když jsem zamknul auto, ale to byla výjimka."
Odpověď: "Rovnako sa to sprava v Superbe, Audine 4, Rapidke" atd....

_________________
GOLF 7 1,4 TSI Limestone


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 13.08.2018 12:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

664

Bydliště:

Brno- venkov

Pořádně jsem pročetl jen stránku ve tvém odkazu, nenapadlo mě, že tím myslíš i předchozí stránku kde se řešil SS a ten staging jsem přehlídl. Každopádně tam není nic o mém problému s kódováním.
Nebo je tam nějaká posloupnost určitých kroků pro to, aby se protočily?
Zatím jsem neobjevil souvislost s tím, proč to tak dělá.
Ale jinak děkuju za reakci.

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 13.08.2018 12:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1892

Bydliště:

OLOMOUC

Staging se několikrát řešil v tomhle vláknu,chce to pročíst celé. Upřímně nikde jsem nevideěl ho dělat v přizpůsobení,návody byly vždy na kodování. Aspoň pokud se bavíme o G7.

_________________
GOLF 7 1,4 TSI Limestone


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 13.08.2018 13:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

664

Bydliště:

Brno- venkov

S kódováním máš pravdu. Ty návody nebyly přímo pro G7. Až teď jsem se na to zaměřil, ale potom nechápu na co tam ta položka je.
Jenom mě zaráží ta frekvence úspěšných startů kdy se ručičky protočí. Ty to máš aktivované?

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 13.08.2018 22:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1892

Bydliště:

OLOMOUC

Ano mám.A taky to někdy nefunguje.

_________________
GOLF 7 1,4 TSI Limestone


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 13.08.2018 22:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.07.2009

Příspěvky:

110

Bydliště:

Pardubice,Hradec Kralove

nevim jak u g7 ale u jinych modelu bylo minimum 5sek od vypnuti zapalovani

_________________
vw bora variant highline - AUY+Tiptronik


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 14.08.2018 08:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

664

Bydliště:

Brno- venkov

Já právě musím parkovat těsně u stěny řidičovou stranou takže do auta lezu přes spolujezdce. Takže odemknu auto, přelezu na řidičovu sedačku, zapnu zapalování a nic. Nebo třeba zaparkuju a nezamknu a když nasednu do auta a zapnu zapalování tak zase nic. Přitom většinou při druhém pokusu kdy jenom zapalování vypnu, vytáhnu klíč, dám ho zpět a zapnu zapalování tak se ručičky protočí. Ani nemusím otvírat dveře.
Nejspolehlivější to je když odemknu, otevřu řidičovy dveře a zapnu zapalování.
Takže je to teda běžné chování?

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 14.08.2018 12:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1892

Bydliště:

OLOMOUC

Asi ano. Někomu pomohlo znova to nakodovat.

_________________
GOLF 7 1,4 TSI Limestone


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 16.08.2018 19:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.05.2009

Příspěvky:

664

Bydliště:

Brno- venkov

Tak nezbývá nic jiného, než si na to zvyknout. Díky za osvětu :)

_________________
VW Golf VII Variant 1,4 TSI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 12.09.2018 21:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2169

ano je to bezna vec, ze to vzdy nezafunguje. aj na AID je to tak...

_________________
VW Tiguan/T-Roc Club Slovakia na Facebooku
Obrázek
VW Tiguan II 2.0TSI 4Motion Highline/R-line
ex: VW Golf V 1.4 16V Trendline/Slovakia, VW Golf VII Variant 1.4TSI Highline


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 25.09.2018 06:16 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

18.08.2018

Příspěvky:

63

Od neděle co to mám zapnuté tak je ta funkčnost 50 na 5O. Snažil jsem se vysledovat nějakou souvislost ale po nalezení tohoto tématu je to asi zbytečné dál pátrat.

_________________
VW Golf VII variant 1.4 TSI 92kW Maraton Edition (r.v. 2017)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Staging - problém
PříspěvekNapsal: 25.09.2018 08:56 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3027

Bydliště:

Praha

Pokud zapínáš a vypínáš nefunguje. Potřebuje částečně umrtvenou GW, tj. klikneš na ovladač a zapneš zapalování. To je jako by jsi přišel do auta. :) Možná by šel ještě zkrátit čas obnovení, ale to už mi přijde jako plýtvání časem.

_________________
Měření výkonu na válcové zkušebně MAHA LPS 3000 4x4

Úprava výkonu vašeho vozu. Nová turba i na výměnu.


Obrázek

Motorpower - Chiptuning

_________________
Telefon: 608 230303


Nahoru
 
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Originál a repas turbo Volkswagen
Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group