chystám se na lakování lišt,tak se chci optat lidí,co to už dělali,zda je lepší lakovat lišty na autě nebo je sundat(nejlepší způsob,jak a čím je sundat a znovu nalepit).
Registrován: 24.02.2006 22:02 Bydliště: Železný Brod, okr. Jablonec nad Nisou
hmmm, kdybych to před lety věděl, tak bych to taky sundal, lakování na autě je neskutečnej vopruz, dalo na celej vikend a pěkná dřina a piplačka. Nojo no, chybama se ...........
_________________ VW není jen značka - VW je styl - se smyslem pro Detail Renovace autolaků rozleštěním, špičková protekce _________________ VW Touareg 2.5 TDI chip + Passat 3BG 1,9TDI 96kW Highline
Mára_VR6 píše:
hmmm, kdybych to před lety věděl, tak bych to taky sundal, lakování na autě je neskutečnej vopruz, dalo na celej vikend a pěkná dřina a piplačka. Nojo no, chybama se ...........
Registrován: 24.02.2006 22:02 Bydliště: Železný Brod, okr. Jablonec nad Nisou
Paskal píše:
Mára_VR6 píše:
Tak si mi měl pisnout a poradil bych ti to samé.
to byla hurá akce v r. 2005, ale alespoň jsem si nacvičil oblepování auta
_________________ VW není jen značka - VW je styl - se smyslem pro Detail Renovace autolaků rozleštěním, špičková protekce _________________ VW Touareg 2.5 TDI chip + Passat 3BG 1,9TDI 96kW Highline
ja som si nedávno prestrekol kúsok blatníka /dal som si namiešať farbu do spraya/ a potom to prelakoval a ostalo mi to matné. Neviete prečO??? čo s tým mám urobiť??? dík
trenertenisu píše:
ja som si nedávno prestrekol kúsok blatníka /dal som si namiešať farbu do spraya/ a potom to prelakoval a ostalo mi to matné. Neviete prečO??? čo s tým mám urobiť??? dík
Pokud si nezapoměl na pár vrstev průhledného laku,t ak od stříkání počkej aspoň 14 dní, pak vem leštící pastu a bav se
_________________ Nejhorší je senior ve fábii junior! _________________ Na forum nechodím úplně pravidelně, kdyby měl někdo nějaký dotaz k mému příspěvku nebo tak, tak ICQ nebo SZ...
ludvo píše:
Ako odlepim dverove lišty aby nezostalo lepídlo na dverách?
Bez toho aby ti po odlepeni lišt nezustalo na dveřích lepici páska to nejde. Aby si to nemusel ručně smidlikat. Děla se to tak že pak se veme vrtačka a do ni nasadíš spešl filcový kotouček a tim se to odstraní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru