Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Naprava z G II na Siro
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 00:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2882

Bydliště:

Vyškov

Jde nasadit na Siro cela predni naprava z G II ?

_________________
VW Golf syncro + Country Shazeer na hrad !


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 11:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4687

Bydliště:

Gross Maispitz

nejde

_________________
lister ví hodně o MegaSquirtu a nebojí se zeptat.

Golf MK1 16V ITB COP MegaSquirt2 189HP Tramont TY2


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 13:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2882

Bydliště:

Vyškov

lister píše:
nejde


Dobre. A jak dostanu na Siro velky kotouce a posilovac ?

_________________
VW Golf syncro + Country Shazeer na hrad !


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 15:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1469

Bydliště:

Zlatá Praha

Majsha píše:
lister píše:
nejde


Dobre. A jak dostanu na Siro velky kotouce a posilovac ?
Jednoduché. Dáš je tam ze scira. Sciro se dělalo i se servem a s velkejma brzdama. (KR,PL se tam montovalo)

_________________
Chceš kvalitní služby autoservisu? Kontaktuj mě:)
www.autoservis-vilnesa.cz

_________________
VW Scirocco 1.8 16V Cabrio, Audi A4 Quattro, VW Golf III Variant 1,9 TDY :)) Toyota Celica gt4 @ Hyena, Giv pulveruna...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 16:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4687

Bydliště:

Gross Maispitz

otázka je : čemu říkáš "velký kotouče" ?

jestli jsou velký 256mm , tak to jsou origo sciro 16V.
jestli chceš 280mm tak jedině přes nějaký adaptéry, buď vlastní konstrukce nebo se dají koupit..

_________________
lister ví hodně o MegaSquirtu a nebojí se zeptat.

Golf MK1 16V ITB COP MegaSquirt2 189HP Tramont TY2


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 20:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2882

Bydliště:

Vyškov

lister píše:
otázka je : čemu říkáš "velký kotouče" ?

jestli jsou velký 256mm , tak to jsou origo sciro 16V.
jestli chceš 280mm tak jedině přes nějaký adaptéry, buď vlastní konstrukce nebo se dají koupit..


No spis teda zobecnime dotaz: Jak dostanu G 60 i s brzdama do Sira ?

_________________
VW Golf syncro + Country Shazeer na hrad !


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 22:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1469

Bydliště:

Zlatá Praha

Majsha píše:
lister píše:
otázka je : čemu říkáš "velký kotouče" ?

jestli jsou velký 256mm , tak to jsou origo sciro 16V.
jestli chceš 280mm tak jedině přes nějaký adaptéry, buď vlastní konstrukce nebo se dají koupit..


No spis teda zobecnime dotaz: Jak dostanu G 60 i s brzdama do Sira ?
G60 motor, uchyty by měly být stejný snad (nevim) převodovka z 16V, poloosy taktež...Už se to tu někde řešilo, platí stejná pravidla jako při zástavbě do G1. :wink:

_________________
Chceš kvalitní služby autoservisu? Kontaktuj mě:)
www.autoservis-vilnesa.cz

_________________
VW Scirocco 1.8 16V Cabrio, Audi A4 Quattro, VW Golf III Variant 1,9 TDY :)) Toyota Celica gt4 @ Hyena, Giv pulveruna...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 22:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2882

Bydliště:

Vyškov

George píše:
Majsha píše:
lister píše:
otázka je : čemu říkáš "velký kotouče" ?

jestli jsou velký 256mm , tak to jsou origo sciro 16V.
jestli chceš 280mm tak jedině přes nějaký adaptéry, buď vlastní konstrukce nebo se dají koupit..


No spis teda zobecnime dotaz: Jak dostanu G 60 i s brzdama do Sira ?
G60 motor, uchyty by měly být stejný snad (nevim) převodovka z 16V, poloosy taktež...Už se to tu někde řešilo, platí stejná pravidla jako při zástavbě do G1. :wink:


Chtel bych to tam nacpat i s lanovodama, takze prevodovku Gckovou. KDyby jsi nasel nekde ten odkaz, tak to sem hod :wink:

_________________
VW Golf syncro + Country Shazeer na hrad !


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 22:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1469

Bydliště:

Zlatá Praha

Jo tak sem se sekl, byla to zástavba 16V do G1. Každopádně budeš muset převařit kulisu, s poloosama nevím, sciro bude mít delší poloosy. brzdy by sem vyřešil 256kama který se tam dávali a použil by sem nějaký powerdisky nebo tak něco.

_________________
Chceš kvalitní služby autoservisu? Kontaktuj mě:)
www.autoservis-vilnesa.cz

_________________
VW Scirocco 1.8 16V Cabrio, Audi A4 Quattro, VW Golf III Variant 1,9 TDY :)) Toyota Celica gt4 @ Hyena, Giv pulveruna...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 22:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2882

Bydliště:

Vyškov

George píše:
Jo tak sem se sekl, byla to zástavba 16V do G1. Každopádně budeš muset převařit kulisu, s poloosama nevím, sciro bude mít delší poloosy. brzdy by sem vyřešil 256kama který se tam dávali a použil by sem nějaký powerdisky nebo tak něco.


A nejdou tam hodit cely tehlice ? I treba s nutnosti upravy ramen ? Nebo rovnou cely ramena

_________________
VW Golf syncro + Country Shazeer na hrad !


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 22:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1469

Bydliště:

Zlatá Praha

Majsha píše:
George píše:
Jo tak sem se sekl, byla to zástavba 16V do G1. Každopádně budeš muset převařit kulisu, s poloosama nevím, sciro bude mít delší poloosy. brzdy by sem vyřešil 256kama který se tam dávali a použil by sem nějaký powerdisky nebo tak něco.


A nejdou tam hodit cely tehlice ? I treba s nutnosti upravy ramen ? Nebo rovnou cely ramena
co se tak dívám tak rameno vyměnit určitě nepujde, je jiný, scirocco nemá nápravnici. těhlici nevím, kvuli pruměru čepu, ale vím,že scirocco má nastavování odklonu, což G2 mám pocit nemá. Asi by to šlo, musel by jsi použít tlumiče atd z G2 a nějak to zbastlit.

_________________
Chceš kvalitní služby autoservisu? Kontaktuj mě:)
www.autoservis-vilnesa.cz

_________________
VW Scirocco 1.8 16V Cabrio, Audi A4 Quattro, VW Golf III Variant 1,9 TDY :)) Toyota Celica gt4 @ Hyena, Giv pulveruna...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 22:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2882

Bydliště:

Vyškov

George píše:
Majsha píše:
George píše:
Jo tak sem se sekl, byla to zástavba 16V do G1. Každopádně budeš muset převařit kulisu, s poloosama nevím, sciro bude mít delší poloosy. brzdy by sem vyřešil 256kama který se tam dávali a použil by sem nějaký powerdisky nebo tak něco.


A nejdou tam hodit cely tehlice ? I treba s nutnosti upravy ramen ? Nebo rovnou cely ramena
co se tak dívám tak rameno vyměnit určitě nepujde, je jiný, scirocco nemá nápravnici. těhlici nevím, kvuli pruměru čepu, ale vím,že scirocco má nastavování odklonu, což G2 mám pocit nemá. Asi by to šlo, musel by jsi použít tlumiče atd z G2 a nějak to zbastlit.


No ne asi by to slo, ale musi to jit :lol:

_________________
VW Golf syncro + Country Shazeer na hrad !


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 23:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1469

Bydliště:

Zlatá Praha

Majsha píše:
George píše:
Majsha píše:
George píše:
Jo tak sem se sekl, byla to zástavba 16V do G1. Každopádně budeš muset převařit kulisu, s poloosama nevím, sciro bude mít delší poloosy. brzdy by sem vyřešil 256kama který se tam dávali a použil by sem nějaký powerdisky nebo tak něco.


A nejdou tam hodit cely tehlice ? I treba s nutnosti upravy ramen ? Nebo rovnou cely ramena
co se tak dívám tak rameno vyměnit určitě nepujde, je jiný, scirocco nemá nápravnici. těhlici nevím, kvuli pruměru čepu, ale vím,že scirocco má nastavování odklonu, což G2 mám pocit nemá. Asi by to šlo, musel by jsi použít tlumiče atd z G2 a nějak to zbastlit.


No ne asi by to slo, ale musi to jit :lol:
:lol:

Proč chceš bastlit G60 do scira?

_________________
Chceš kvalitní služby autoservisu? Kontaktuj mě:)
www.autoservis-vilnesa.cz

_________________
VW Scirocco 1.8 16V Cabrio, Audi A4 Quattro, VW Golf III Variant 1,9 TDY :)) Toyota Celica gt4 @ Hyena, Giv pulveruna...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 23:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

220

Bydliště:

jih

nevěřím tomu že to tam dostaneš. mám GII i sciro a je to uplně jiný. Jak ramena,tak uložení ramen,těhlice.......

_________________
čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

_________________
Scirocco GTi 9A+DX :D


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.12.2006 23:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1106

Bydliště:

melnicko

tak siro je na platforme g1 a polo ne?? jinak vse de a zaklad je asi tak jak se tady nekolikrat pise predel g1 na g2 16V od listera postup je stejnej brzdy resil taky jinak je vse stejny krome razení a chladic g60 ma jinak vyvody a je tenkej :wink:

_________________
ND G2

zatim ještě žiju

_________________
g3 vr6,g2 gtd EX G2- 3x16V,1.8gti 8v,1.8gx,1.6pn,1.3 4bod,2.8vr6 atd...


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group