Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: NAVIGACE - RNS510
PříspěvekNapsal: 29.10.2014 16:48 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

531

Bydliště:

Opavsko

SAIII - Elektická výbava - RNS510- vše co se týká RNS 510

Mám dotaz, jak vypálit filmy,videoklipy tak, abych je přehrál na RNS 510. Ví někdo? Prosím přesný návod.Děkuji.

POI-databáze radarů:
Kde? Třeba zde, otestováno, funguje: viewtopic.php?t=233890
Stáhneme potřebný soubor.
Vezmeme čistou SD kartu a v kořenovém adresáři vytvoříme složku PersonalPOI a do ní nakopírujte soubor s POI který jste stáhli a jste připraveni.
Vypadá to takto: PersonalPOI/Radary-EU.db3
Když máme připravenou databázi na kartě, kartu vložíme do navigace.

Jak nahrát do RNS510 POI z SD karty ?
Setup/nastavení/navigace/mé body zájmu ( POI ) / importovat
Lze importovat pouze jednu POI sbírku, která může obsahovat mnoho kategorií.
Další importovaná sbírka předchozí smaže.
Nelze jich importovat více, pouze lze vytvořit novou rozšířenější sbírku a tou pak nahradit tu starou.
To se týká importu z SD do RNS510

Ještě lze přidávat POI přímo do mapy, ale to je složitější... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=162

Jiná možnost, nezkoušel jsem http://www.volkswagen.de/de/navigation/ ... mlung.html

_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: SAIII - Elektická výbava - RNS510
PříspěvekNapsal: 29.10.2014 20:58 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12522

Bydliště:

Humpolec

pouze ve formátu dvd lze přehrát filmy

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: SAIII - Elektická výbava - RNS510
PříspěvekNapsal: 04.11.2014 00:46 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

531

Bydliště:

Opavsko

Díky. Videoclipy už hrají! Kdyby někdo taky nevěděl, tak z MP4 Avi a dalších formátů umí DVD tvořit třeba: DVD Flick, ale spokojený s ním nejsem, některá videa mají rozházený zvuk oproti obrazu... Chce to lepší program.

:idea: Taky klikáte automaticky nejrychlejší trasu? Schválně jsem to vyfotil: nejrachlejší trasa není občas nejrychlejší... :!:
Příloha:
20141103_155459.jpg
20141103_155459.jpg (984.26 KiB) Zobrazeno 3155 krát



Díky uživateli tornado1 tažné samo vypíná mlhu, taky vypne zadní PDC/OPS a ukazuje vlek :good:
Příloha:
20141103_131437.jpg
20141103_131437.jpg (733.72 KiB) Zobrazeno 3155 krát


_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: SAIII - Elektická výbava - RNS510
PříspěvekNapsal: 05.11.2014 17:50 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

531

Bydliště:

Opavsko

Jak se používá FM "seznam stanic" ?
Na jiném rádiu jsem to používal místo "uložených předvoleb" a vždy tam bylo řekněme okolo 15stanic?
Jenže v navigaci tam je občas 1 nebo 2, 3 stanice.
Proč?


Přílohy:
20141105_162323.jpg
20141105_162323.jpg (594.97 KiB) Zobrazeno 3160 krát


_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: SAIII - Elektická výbava - RNS510
PříspěvekNapsal: 05.11.2014 21:18 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.10.2012

Příspěvky:

528

Bydliště:

Bílina

Je jednodušší se 10x zeptat, než jednou přemejšlet. V návodu to nepíšou?

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=215891

_________________
Vyměním ojetého pionýra za nejetou pionýrku.
Ford Galaxy Ghia 2001 V6 Tiptronic
Obrázek LPG


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku: Re: SAIII - Elektická výbava - RNS510
PříspěvekNapsal: 06.11.2014 00:31 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

531

Bydliště:

Opavsko

Ten manuál je na starý Nexus. A v manuálu k RNS 510 se uvádí, že do seznamu se stanice s silným signálem uloží samy. Nevím proč se jich neuloží více...
Je to fajn proto, že při cestování nemusím skenovat a auto store ukládat do uložených předvoleb. V seznamu stanic jsou vždy jen rádia z okolí. Přitom čistě jich naladím 15 snadno. Asi tam je v servisním menu citlivost tuneru, ale neumím, a nevím, tak se ptám.

_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: SAIII - Elektická výbava - RNS510
PříspěvekNapsal: 06.11.2014 01:06 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.10.2012

Příspěvky:

528

Bydliště:

Bílina

Hele, já teda jsem se naučil používat fičury co nabízí RDS, takže v rámci možností mi to díky AF drží jednu stanici i přez několik vysílačů na různých kmitočtech, dokonce to přepíná i mezi FM i DAB+ a pokud není stanice dostupná, tak mi to hledá stanice kde hrajou rock. Akorát mě nasralo, že když už jsem si konečně pořídil rádio s DABem, tak Gama rádio přestalo v DABu u nás vysílat, protože jim zkončila smlouva, což je škoda, protože kvalita zvuku mezi FM a DABem je PROPASTNÁ. Ten přechod mezi FM a DABem mám vyzkoušenej na Rádiu Beat. A taky mě sere, že DAB tu vysílá u nás jen z Milešovky a jak zajedu za strom, tak to vypadne. Když jsem se poflakoval okol karlovo varů, tak tam jsem prakticky všude chytil i německej MUX, kterej začal vypadávat při cestě z Aše až kus před varama. Ale teď mi dochází, RNS 510 asi ještě DAB nemá.

_________________
Vyměním ojetého pionýra za nejetou pionýrku.
Ford Galaxy Ghia 2001 V6 Tiptronic
Obrázek LPG


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku: Re: SAIII - Elektická výbava - RNS510
PříspěvekNapsal: 06.11.2014 06:51 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

531

Bydliště:

Opavsko

Ano i ne.
Některé starší RNS510 DAB nemají, a novější mají, respektive podle verze /modelu existuje asi 20 variant RNS510....
DAB se pouští dlouhým držením tlačítka vlevo nahoře "RADIO" a pak svítí logo DAB na displayi.
Pořád musím ladit jiná rádia. Za 5 hodin projedu celou republiku (v noci OV-Drážďany) a to co půl hodiny furt něco ladím. (Kromě asi Impuls a Rádio žurnál, ti jsou všude)
To co popisuješ jsem nepoužil snad 5let, (to je EON?) tam se volilo téma třeba News, Rock, Weather a pak to samo ladí takto zaměřené stanice. Ale tohle v RNS510 buď není a nebo to neumím, ani v návodu o tom není zmínka, jak zadat stanice zaměřené na určité téma. Ale EON, to umí, a píšou že se to ladí samo dle toho,co zrovna posloucháš. Nemám v tom jasno.


dálkové ovládání rádia pomocí iPhone:
https://itunes.apple.com/in/app/radio-r ... 85216?mt=8


Alpine nabízí přestavbovou sadu a navigační systém s větším displayem.

http://www.alpine-electronics.cz/vas-au ... 02010.html

Nemá někdo reference?

_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE - RNS510
PříspěvekNapsal: 21.01.2015 23:10 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

531

Bydliště:

Opavsko

Zjistil jsem, že když přijde SMS, musím hledat mobil, a to je nezákonné a taky nepohodlné.
Takže budu řešit upgrade na SMS funkci do RNS510.
Jediné omezení je aby mobil uměl RSAP,a to většina nových lepších už umí.
Jsem zvědav na hlasové ovládání této funkce.
Má k tomu někdo nějaké poznatky, zkušenosti a info?

Ještě odbočím, na nové generaci infotainmentu, která se zatím do SAIII nemontuje, (Passat, Golf, OctaIII....) existuje i On - line verze a na té pak je lepší využití, protože přes internet CZ web rádia jedou kdekoliv v zahraničí, kde je internet=GSM s Internetem.
Vypadá to skvěle, barevné ikony atd, zkrátka, je to celé zase o generaci lepší.
Už to dokonce někdo na /youtube / ukazoval, jak to funguje na staré /této/ generaci /tedy RNS510
Nemá to někdo tu Online verzi RNS510??

_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE - RNS510
PříspěvekNapsal: 02.02.2015 19:20 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

531

Bydliště:

Opavsko

Tak jsem byl u Tornado1 na upgrade. http://www.vw-club.cz/memberlist.php?mode=viewprofile&u=38171
Mimo jiného dovybavit SMS do NAVI
Příloha:
2015-01-30 20.23.44.jpg
2015-01-30 20.23.44.jpg (1 MiB) Zobrazeno 2983 krát



Sms na navigaci jdou pouze s rsap profilem:
telefony co umí rsap z výroby:

http://de.wikipedia.org/wiki/SIM-Access ... C3.BCtzung

anroid:
Bluetooth SIM Access Profile
Bluetooth SIM Access Install
Bluetooth Phonebook
vše je tady:
http://www.android-rsap.com/

iphone 3GS a 4
http://www.jens-david-consulting.com/en ... pserver-en

iphone 4S a 5
http://planet-iphones.com/cydia/id/com.cardonis.rsap


Potom nová mapa 2015 (Je tam i tunel Svatý Ilja na Makarskou :) )
Příloha:
2015-01-30 20.20.59.jpg
2015-01-30 20.20.59.jpg (918.18 KiB) Zobrazeno 2983 krát



...a nejdůležitější výbava celého auta :good:
Hlasové ovládání celého infotaimentu RNS510

Příloha:
2015-01-30 20.19.22.jpg
2015-01-30 20.19.22.jpg (961.69 KiB) Zobrazeno 2983 krát




Jak aktivovat DVD přehrávač i během jízdy: VOLKSWAGEN RNS510 / DVD http://youtu.be/HucwvWLX0GI

_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE - RNS510
PříspěvekNapsal: 22.02.2015 21:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

55

Bydliště:

Dačice

koupil jsem sharana kde je RNS510.četl jsem že se dost krade.potřebuji s autem stát občas přes noc v Praze a Brně na ulici a řeším nějaké zabezpečení.poradíte něco.nebo vyndavat z auta a brát sebou?nevím jak je demontáž složitá a jak ji provést bez poškození interieru.

_________________
vw sharan I 81kw,r.v.1997 vw sharan III 125kw,r.v. 2011


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE - RNS510
PříspěvekNapsal: 02.06.2015 13:15 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

531

Bydliště:

Opavsko

Nikam nejezděte, celá republika je rozkopaná!
Už jste na objížďce také narazili na objížďku?!
Jediné příjemné cestování je na kole s plzeňskou výbavou!


Přílohy:
20150529_151905.jpg
20150529_151905.jpg (1.03 MiB) Zobrazeno 2545 krát

20150529_151412.jpg
20150529_151412.jpg (937.72 KiB) Zobrazeno 2545 krát

IMG-20150529-WA0003.jpg
IMG-20150529-WA0003.jpg (911.96 KiB) Zobrazeno 2545 krát

20150601_142733.jpg
20150601_142733.jpg (1.4 MiB) Zobrazeno 2545 krát

20150601_142741.jpg
20150601_142741.jpg (914.22 KiB) Zobrazeno 2545 krát


_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE - RNS510
PříspěvekNapsal: 20.06.2015 22:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.04.2013

Příspěvky:

9

Zdravim. Chtel bych se zeptat, zda je mozne naimportovat do RNS510 komplet trasu, kterou si naplánuju třeba na mapy.cz, nebo jinde. Nasel jsem stranky, kde se da vyexportovat z KML do *.db3, coz by RNS510 udajne mela "sezrat", ale bohužel se mi to nedari. Pomoci *.vcf souboru to jde, ale to je pro me nepouzitelne, protože se jedna pouze o cilove místo, ale ne celou trasu. Diky.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE - RNS510
PříspěvekNapsal: 21.06.2015 16:43 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12522

Bydliště:

Humpolec

nejde, navíc je nutné mít v navigaci správný firmware

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE - RNS510
PříspěvekNapsal: 24.06.2015 10:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.04.2013

Příspěvky:

9

tornado1 píše:
nejde, navíc je nutné mít v navigaci správný firmware


Mam to komplet od tebe, takze spravny FW tam urcite bude. :wink:


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group