Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 31.01.2015 19:42 
Offline
VWjunior
VWjunior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

31.01.2015

Příspěvky:

7

Ahoj, předvčerem jsem si byl vyzvednout zbrusu novýho Sharana. U toho předchozího jsem měl klasický zabudovaný HF bez rSAP, s kterým jsem se v pohodě fungoval. V novým SA mám premium HF s funkcí rSAP. Bohužel se nemůžu s telefonem samsung galaxy S5 připojit. Pořád mi to akorát odpojuje a připojuje telefon. Nevíte, co s tím? díky :) :)



modedit: témata o SAIII mají svou podsekci, takže dotazy patří tam

_________________
VW Passat 2.0 TDI BMT 2011 Highline
VW Sharan 2.0 TDI BMT 2014 Highline
Audi Q5 2.0 TDI quattro 2014
Škoda Octavia RS 2.0 TSI 2014 AT


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 31.01.2015 21:20 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12567

Bydliště:

Humpolec

máš poslední fw v telefonu? jak máš staré auto?

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 01.02.2015 20:21 
Offline
VWjunior
VWjunior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

31.01.2015

Příspěvky:

7

Mobil mám včera aktualizovaný na nejnovější verzi a auto je staré dnes 3 dny.

_________________
VW Passat 2.0 TDI BMT 2011 Highline
VW Sharan 2.0 TDI BMT 2014 Highline
Audi Q5 2.0 TDI quattro 2014
Škoda Octavia RS 2.0 TSI 2014 AT


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 02.02.2015 18:58 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

557

Bydliště:

Opavsko

1) Mi se neustále připojoval a odpojoval mobil, když jsem zadal prvně při párování chybně PIN.
Napsalo to zadejte 777-888-999-666
a já zadal 7777 8888 999 6666
Musí se zadat 7777888899996666
(čísla jsou vždy jiná, ale zaměřte se na ty mezery)
Zaměřit se na zaplou viditelnost BT...
Po správném párování se už dá volat a pak se vždy auto s mobile páruje samo automaticky, pokud to povolíte.
Příloha:
20150130_185241.jpg
20150130_185241.jpg (698.51 KiB) Zobrazeno 1761 krát



2)Mám problém, že mám starou SIMku a proto mi nejedou současně SMS i DATA, řešení-nová SIM s LTE
Příloha:
20150130_185459.jpg
20150130_185459.jpg (495.51 KiB) Zobrazeno 1761 krát



3)Kromě aktualizací androidu pak nechat poslat z webu operátora nové nastavení telefonu pro internet, a to nastavení přijde chytrá SMS a musí se uložit do mobilu a aktivovat restartem mobilu.
Příloha:
20150130_190326.jpg
20150130_190326.jpg (463 KiB) Zobrazeno 1761 krát




Tady je nějaké info také http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=222&t=285927

_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 04.02.2015 22:26 
Offline
VWjunior
VWjunior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

31.01.2015

Příspěvky:

7

Tak jsem dnes byl u operátora a vše vyřešila nová SIM. Díky za pomoc :)

P.S. nevíte jak dostat do toho adresáře tam cca 1000 kontaktů?

_________________
VW Passat 2.0 TDI BMT 2011 Highline
VW Sharan 2.0 TDI BMT 2014 Highline
Audi Q5 2.0 TDI quattro 2014
Škoda Octavia RS 2.0 TSI 2014 AT


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 09.02.2015 13:33 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

557

Bydliště:

Opavsko

Když při párování odškrtneš automatické připojení a pak odškrtnout přístup auta k telefonu a sim, tak se při každé jízdě tel sám spojí a tel seznam sám aktualizuje.

_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 09.02.2015 19:46 
Offline
VWjunior
VWjunior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

31.01.2015

Příspěvky:

7

To mně se automaticky načte, ale pouze polovina kontaktů a napíše mi to, že aktualizace telefonního seznamu není kompletní. Tohle mi dělá pouze na firemním telefonu, kde mám okolo 1600 kontaktů. Na soukromém telefonu jich mám okolo 230 a v pohodě se to zaktualizuje.

_________________
VW Passat 2.0 TDI BMT 2011 Highline
VW Sharan 2.0 TDI BMT 2014 Highline
Audi Q5 2.0 TDI quattro 2014
Škoda Octavia RS 2.0 TSI 2014 AT


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 14.02.2015 20:02 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

557

Bydliště:

Opavsko

Asi tam toho máš moc :) Děs něco vyhledávat. Zadáš hledat Martin a vyskočí Ti 34 kontaktů. Než najdeš to co jsi chtěl, tak ujedeš 10km pak už nevíš,proč mu voláš... Navíc při hlasovém ovládání často najdeš nějaký zcela jiný kontakt... Promazat a je klid.
Ve škodovce mi maxidot ukazuje stav aku v mobilu a to tam je starší jednotka bez WiFi.
Příloha:
20150216_125200.jpg
20150216_125200.jpg (518.99 KiB) Zobrazeno 1883 krát


A VW Premium 3G WIFI tu aku nezobrazuje v režimu VZDÁLENÉ SIM (kde fungují SMS na Navi)
Příloha:
20150204_115057.jpg
20150204_115057.jpg (684.98 KiB) Zobrazeno 1883 krát


V režimu HF ano (nefungují SMS na Navi a nefunguje Wifi internet)
Příloha:
20150218_172925.jpg
20150218_172925.jpg (322.03 KiB) Zobrazeno 1872 krát


_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek


Naposledy upravil eauto1.cz dne 26.02.2015 12:58, celkově upraveno 3

Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 15.02.2015 00:10 
Offline
VWjunior
VWjunior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

31.01.2015

Příspěvky:

7

A nevíš odkud to ty kontakty bere? Jestli by nepomohlo si nahrát ty nejdůležitější do paměti telefonu a ty ostatní třeba na SD kartu... :)

_________________
VW Passat 2.0 TDI BMT 2011 Highline
VW Sharan 2.0 TDI BMT 2014 Highline
Audi Q5 2.0 TDI quattro 2014
Škoda Octavia RS 2.0 TSI 2014 AT


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 26.02.2015 14:52 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

557

Bydliště:

Opavsko

V autě si nastavíš zda chceš brát kontakty ze sim, z telefonu a nebo oboje.
A v telefonu předpokládám, že jsou uloženy tak, aby to šlapalo i bez SD karty, takže na SD standartně nebudou.
Zda je možné je dopravit na SD a pak aby to s nimi i pracovalo, to netuším, to Ti tu asi nikdo nepoví, to je už funfovaná otázka na nějaké forum o mobilech... Možná to vyžaduje ROOT a podobně...
Zálohovat kontakty na SD je věc jiná,to lze ale pak s nimi nepracuješ, je to jen záloha k obnovení.

_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 28.09.2015 20:25 
Offline
VWjunior
VWjunior

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

06.03.2015

Příspěvky:

17

Ahoj,
mám v autě prémium HF (s rSAP). Telefonování funguje v pohodě (adresář je vidět, poslední volaná taky), ale SMS mi to neukazuje a když jsem přes vzdálenou SIM, tak nevím, jestli se dají na mobilu nějak zprovoznit data.(potřeboval bych to kvůli FB messenger a WhatsApp.
V menu auta, je možnost GPRS, ale nevím jak to nastavit. Zadám tam nějaký název, dám OK, ale nic :-(
Myslíte, že to umí nějak udělat wifi síť nebo to musí být jiná jednotka?
Prozatím jedu tedy na klasickou HF, ale mrzí mě, když to auto má rSAP, tak to je škoda nepoužít. Ale data prostě potřebuju.
Díky za info

_________________
VW Sharan 2.0 TDI 125kW BMT 2012 Highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 28.09.2015 21:26 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

557

Bydliště:

Opavsko

Připojit přes vzdálenou sim, sleduj, musí tam být po připojení napsáno PREMIUM.
V HF nejde ani wifi ani SMS.

_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 30.09.2015 20:34 
Offline
VWjunior
VWjunior

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

06.03.2015

Příspěvky:

17

jsem připojený přes vzdálenou SIM.
Displej mi ukazuje PREMIUM. Když chci zobrazit SMS, tak to nejde -píše to, že nelze zobrazit. Zároveň nevím jestli to teda umí nějak udělat WIFI hotspot nebo jak dostat internet do mobilu.
Musím někde něco změnit, nastavit?
SIM mám cca rok a půl a jede mi na mobilu i 4G. A rádio mám RCD 510
Díky za rady


Přílohy:
CAM00135.jpg
CAM00135.jpg (1.01 MiB) Zobrazeno 1406 krát


_________________
VW Sharan 2.0 TDI 125kW BMT 2012 Highline
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 30.09.2015 20:56 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12567

Bydliště:

Humpolec

vytvoř si na HF hotspot a připoj se přes wifi do mobilu..... pokud tvá jednotka neumí je nutná výměna.... jde bez problémů, montoval jsem několikrát

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: ELEKTRO: handsfree - premium HF (rSAP)
PříspěvekNapsal: 01.10.2015 19:56 
Offline
VWsenior
VWsenior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWsenior

Registrován:

29.09.2014

Příspěvky:

557

Bydliště:

Opavsko

Podporuje tvůj mobil rSAP?
Najdi si link ve čtvrtém příspěvku, tam to zjistíš.
Teď, když jsi dle tvé foto připojen správně, tak když Ti přijde SMS, měla by se zobrazit viz mé foto:


Přílohy:
2015-07-27 20.14.12.jpg
2015-07-27 20.14.12.jpg (181.38 KiB) Zobrazeno 1368 krát

2015-07-06 20.12.14.jpg
2015-07-06 20.12.14.jpg (222.84 KiB) Zobrazeno 1368 krát


_________________
Auto1 - Import a prodej aut http://www.eauto1.cz Obrázek
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group