Tato sekce slouží pouze pro vkládání inzerátů obsahující díly a doplňky značky Volkswagen. Veškerá inzerce je zdarma. Zvýhodnit pozici inzerátu je možné odesláním Premium SMS. Pravidla inzerce zde: viewtopic.php?f=40&t=83293 Barevné zvýraznění temat v inzerci nebo bannerová reklama ucp.php?i=pm&mode=compose&u=236
Odesli SMS ve tvaru zamek vwclub 161360 na cislo 9033330 a ziskas placeny inzerat a TOP pozici na 3 dny. Cena 1 SMS je 30Kc s DPH. Sluzbu provozuje VOV PRAHA s.r.o, technicky zajistuje Airtoy a.s., infolinka +420 602 777 555
Předmět příspěvku: originál xenony Golf IV AL automotive black
Napsal: 31.07.2010 19:51
VWmaniak
jedná se o novější typ s trafem na světle, značky AL automotive světla mají profesionálně kompletně zrenovované odrazové plochy mají nové výbojky Philips 4300k + ostatní žárovky mají drobné nedostatky, prostě nejsou nové: - na obou světlech je ulomené jedno štelování, které je opraveno funguje jak má - na jednom světle je naprasklý horní držák, je opraven - skla mají něco za sebou, každopádně nic hrozného
ke světlům dám přechodky z 10 na 12 pin, SMD parkovačky a jeden náhradní starter
vše je na fotkách, dotazy buď sem, nebo na telefon 723 885 788 preferuji osobní předání
cena je 13.000,-možno vaše světla protiúčtem, dohoda jistá
pro představu foto na autě od catdavid doufám že nevadí
Vzhledem k zjištění, že mi u mého Golfa odešlo zcela turbo, jsem nucen přehodnotit svůj původní záměr a dané světla nakonec nekoupit, i když mě to velmi štve, neboť dle mého názoru jsou tyto xenony s černým podkladem rarita a kdo je koupí, jistě neprohloupí..navíc je nabízí opravdu seriózní prodejce, kterému přeji brzký prodej a ještě jednou se mu touto cestou moc omlouvám
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru