Odesli SMS ve tvaru zamek vwclub 48428 na cislo 9033330 a ziskas placeny inzerat a TOP pozici na 3 dny. Cena 1 SMS je 30Kc s DPH. Sluzbu provozuje VOV PRAHA s.r.o, technicky zajistuje Airtoy a.s., infolinka +420 602 777 555
Mám z 1,8 16v, PL, plně funkční. Cena 2500 Kč. Su z Brna.
já mám 2 z PL, jednu v autě a druhou rozebranou na stole v garáži a k tomu ještě další 2 z 8V, chci z nich poskládat jednu s krátkým stálým převodem a delší 5kou, k uskutečnění tohoto záměru mi chybí jen ta část skříně, takže nepotřebuju plně funkční převodovku, stačí nějaká KO za symbolickou cenu.
_________________ lister ví hodně o VW a nebojí se zeptat.
to převrtání mě taky napadlo, ale jak sem to prohlížel zdálo se mi že by tam zbylo dost málo hliníku, ale to bylo u G1 převodovek, jestli jsou ty G2kový (8v a 16v) odlitý ve stejný formě tak by to bylo řešení..
_________________ lister ví hodně o VW a nebojí se zeptat.
a jak se ti vytvořil ten grand kaňon ? Uletěl ti nýtek z diferáku nebo vyletěla pružinka s lamely ? Taky jsem měl problém s dírkou Ty obaly jsou stejné,je tam akorát větší ta díra na to ložisko,málo materiálu tam nebude,to bude v pohodě,já to nechal taky tak dělat,bylo to do PLka a jezdí to už tak 2 roky
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru