Odesli SMS ve tvaru zamek vwclub 74841 na cislo 9033330 a ziskas placeny inzerat a TOP pozici na 3 dny. Cena 1 SMS je 30Kc s DPH. Sluzbu provozuje VOV PRAHA s.r.o, technicky zajistuje Airtoy a.s., infolinka +420 602 777 555
Ahoj pane, v garáži KRko mám, ale nepamatuju si jaký na tom ty parohy jsou, mrknu zejtra a vyfotim Ti to, budu dávat webery, takže mě to bude vesněs k ničemu, tak Ti je rád prodám, kolik nabízíš? Pokud to budou teda velký parohy
Myslim že mam určite a na KR, podivam se na ty čisla?
_________________ muj tel-777 344 790 moje stranky- http://www.autofolie-alter.com/ montaže homologovaných autofolií-11let zkušenosti,servis,pneuservis,wag a chiptuning (EDC-15,16)za ceny od 3tiskč _________________ Neni duležity čim jedeš,kolik maš kw nebo jak jedeš rychle!!-duležity je jestli dojedeš živej!!!!-----------------------------------------------------------------------------------------Multivan Atlantis tdi,Octa tdi, GIV combi PD 4motion----golf II KR ve stavbě,Golf II mit ABF ve stavbě by Badboy-ex G II red gti tdi a spousty aut
hoši tak už někdo napište "mám co sháníš", ať se hnem z místa
Zitra mam to v dilne
_________________ muj tel-777 344 790 moje stranky- http://www.autofolie-alter.com/ montaže homologovaných autofolií-11let zkušenosti,servis,pneuservis,wag a chiptuning (EDC-15,16)za ceny od 3tiskč _________________ Neni duležity čim jedeš,kolik maš kw nebo jak jedeš rychle!!-duležity je jestli dojedeš živej!!!!-----------------------------------------------------------------------------------------Multivan Atlantis tdi,Octa tdi, GIV combi PD 4motion----golf II KR ve stavbě,Golf II mit ABF ve stavbě by Badboy-ex G II red gti tdi a spousty aut
hoši tak už někdo napište "mám co sháníš", ať se hnem z místa
Takže jsem koukal na dvoje co mam a na obojich jsou čisla jine a ty oboje moje jsou KR jedny maji čislo 051 133 223B,051 133 206B a ty druhy 027 133 223 AD, 027 133 206L tak si vyber ty jedny bych si rad nechal protože to mam jako komplet zastavbu i s motorem do golfa
podle mojí etky ty čísla neexistujou, takže ikdyž ty čísla nesedí (což jsem čekal) budem dělat že jsou to ty z horního obrázku, protože fakt že byly na KR nic neznamená ,oni to soudruzi z NDR různě kombinovali, prostě abych to shrnul - máš ty z horního obrázku, vnitřní průměr 50mm ? v tom případě mám poslední otázku - kolik ?
_________________ lister ví hodně o VW a nebojí se zeptat.
Uživatelé procházející toto fórum: Toboo a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru