Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 01.02.2011 13:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.09.2010

Příspěvky:

9

Bydliště:

Turnov

Ahoj, chci se zeptat (nevím jestli to sem patří :roll:) displej mi funguje, ale pod ním jsou tlačítka, podsvětlený, v pořádku, ale 2 modrý tlačítka a 2 červený tlačítka v noci nesvítí? :( Je to v pořádku? (Alík 1-čka) Díky

_________________
Seat Alhambra 1,9TDi 81 kW AFN r.v.1999 šedá metalíza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 01.02.2011 14:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

ee, aj tie maju svietit. Pravdepodobne mrtva ziarovka.

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 01.02.2011 14:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.09.2010

Příspěvky:

9

Bydliště:

Turnov

abeljozef píše:
ee, aj tie maju svietit. Pravdepodobne mrtva ziarovka.



No, ale výměna žárovek asi nebude jednoduchá, zezadu jsou jen 3 konektory. To vypadá na rozklubnutí :158:
Do toho se mi mos nechce :roll:
Jen nechápu, že okolní tlačítka svítí a jen ty 2 modrý a 2 červený nic . . .

_________________
Seat Alhambra 1,9TDi 81 kW AFN r.v.1999 šedá metalíza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 22.11.2011 16:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.07.2011

Příspěvky:

25

Zdravím,také mne čeká výměna podsvícení tlačítek u aut. klimy Sharan1. Pokud z vas to už někdo řešil,tak,prosím, poraďte jak na to.Nerad bych něco poškodil.Odchází postupně,tak bych je vyměnil všechny.Dík za radu.
Richard.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 22.11.2011 18:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.08.2009

Příspěvky:

79

Bydliště:

Ostrava

Dotaz
Problikává mi šedě display klimatronicu cca co 1 minutu - pokud nemám rožnuté světla. Jak rožnu je podsvětlený modře a šedé problikavání není vidět, nebo se neprojevuje.
čím to asi bude?

_________________
Sharan 1,9 85kW tiptronic


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 23.11.2011 06:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

29.05.2010

Příspěvky:

2458

Bydliště:

Green town at Prague

A topení / klima funguje tak jak má ? Co diagnostika-žádné chyby v paměti? Klima se ti v tomhle počasí bude špatně zkoušet,jestli chladí...

_________________
Alhambra II 1,9TDi PD
Neptejte se mě, proč Vám to, či ono bylo smazáno nebo zamčeno - NESPLŇOVALO TO PRAVIDLA sekce!!!
Pro své idealistické názory se zde často setkávám s nepochopením....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 23.11.2011 14:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.08.2009

Příspěvky:

79

Bydliště:

Ostrava

Řekl bych, že vše funguje jak má, paměď závad bez chyby na VAS v řízeném hledání závad žadná chyba. Jak bylo tepleji tj. nad 16 °C tak klima normálně fungovala.

_________________
Sharan 1,9 85kW tiptronic


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 23.11.2011 15:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

29.05.2010

Příspěvky:

2458

Bydliště:

Green town at Prague

Tak to je opravdu podivné :-(

Kdy jsi naposledy nechával klimu plnit? Mám zkušenost, že některá auta blikala při nízkém tlaku, ale taky klima nefungovala . . .

Tak mě napadá - nenateklo ti něco pod tlačítka? Třeba při čištění interiéru nějaká leštěnka nebo něco z držáku nápojů?

Ještě vydrž jestli se ti neozve třeba ďábel moderátor Jožka Abel - to je guru přes SAG elektroniku - případně mu zkus napsat SZ...

Taky je tu samozřejmě možnost zkusit jednotku climatronica vyndat a připojit do jiného auta - teda pokud máš někoho se stejným autem kolem a bude tak ochotný...

Tím moje rady asi končí.

_________________
Alhambra II 1,9TDi PD
Neptejte se mě, proč Vám to, či ono bylo smazáno nebo zamčeno - NESPLŇOVALO TO PRAVIDLA sekce!!!
Pro své idealistické názory se zde často setkávám s nepochopením....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 23.11.2011 15:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

4812

Bydliště:

Praha

Mě se to chová stejně, tj. nastartováno, vypnutá světla a v určitém intervalu krátce problikne podsvětlení. Spíš než závadě bych to přisuzoval nějakému nabíjení kondíku, který se po dosažení určitého malého napětí vybije přes LEDky podsvícení. Celé se to pak opakuje.

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.
A trocha mých konstrukcí.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; Tornado EVO; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 23.11.2011 15:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.01.2010

Příspěvky:

269

me se treba deje, ze nekdy se jakoby maxi zblazni a zacne jakoby rychle problikavat. Taky bych to asi prisuzoval nejakemu kondik. Taky jsem zjistil, ze kdyz mam zatazene okno u me u dveri a mackam tlacitko na zatazeni, tak mi problikne taky. Nevite cim by to mohlo byt. Hadam ze by to mohlo byt treba tou pruchodkou. Co myslite??

_________________
VW Sharan 1,9 TDI 85KW AUY, tiptronic 5kv. 2005 HEX CAN VAGCOM 10.6.5


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 23.11.2011 16:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

29.05.2010

Příspěvky:

2458

Bydliště:

Green town at Prague

Panové vy ale odpovídáte na úplně jiné věci - řeší se tu climatronic - bliká displej nikoliv podsvětlení - naopak, když se rozsvítí podsvícení tak to přestane...

Navíc Michalle - ty máš v autě takový malý soukromý TEMELÍN tak se divím, že ti to dělá jen takovou drobnost jako je probliknutí a to vlastně zapomínám na to svévolné noční osvětlení stropních lampiček že ? :laugh:

_________________
Alhambra II 1,9TDi PD
Neptejte se mě, proč Vám to, či ono bylo smazáno nebo zamčeno - NESPLŇOVALO TO PRAVIDLA sekce!!!
Pro své idealistické názory se zde často setkávám s nepochopením....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 23.11.2011 17:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

4812

Bydliště:

Praha

Pochopil jsem to tak, že problikává podsvětlení, LCD neumí blikat šedě, to buď svítí nebo nesvítí.

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.
A trocha mých konstrukcí.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; Tornado EVO; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 23.11.2011 17:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

29.05.2010

Příspěvky:

2458

Bydliště:

Green town at Prague

Michalle LCD u climatronicu umí věci - bys koukal :laugh:

_________________
Alhambra II 1,9TDi PD
Neptejte se mě, proč Vám to, či ono bylo smazáno nebo zamčeno - NESPLŇOVALO TO PRAVIDLA sekce!!!
Pro své idealistické názory se zde často setkávám s nepochopením....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 16.12.2011 02:16 
Offline
Člen klubu

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

06.10.2011

Příspěvky:

562

Bydliště:

Ústí nad Orlicí

ahoj lidi

nevím přesně jestli můj dotaz patří sem, ale zkusím to. Mám Šarika I 1997 81KW a mám jednozónovou klimu s jednoduchým ovládáním. Při dasažení určité teploty vody, se mě sám zapne ten zadní větrák na plný prdy a potom postupně ubírá. Někdy jezdím bez všech sedaček a v tom případě mám hnusnej průvan zezadu na krk. Proto se chci zeptat zda je možný vyměnit můj panel za ten co má ovládání i zadního větráku??? Nějde mě ani tak o regulaci teploty i když i ta by byla fajn, ale hlavně mě jde o možnost regulovat samostatně ten zadní větrák. Moc děkuju za každou radu.

A ještě jedna otázka: Slyšel jsem, že panel klimatroniku je schopen po zmáčknutí nějakých tlačítek vypisovat údaje jako palubní počítač o spotřebě rychlosti atd...... Podle mě to je asi dost velká blbost. Nebo snad čirou náhodou není???

_________________
diagnostika, opravy a montáž nezávislých topení eberspacher 739 464 005
opravy řídících jednotek eberspacher D3WZ D4WS D5WZ D5WS včetně variant C a benzín

Pojišťovací a finanční poradce

_________________
Ford Galaxy GHIA 2004 PD 96kw full výbava v kuži


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, DISPLEJ: nefunguji nektere segmenty displaje
PříspěvekNapsal: 29.10.2014 09:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.11.2013

Příspěvky:

25

Bydliště:

trnava

zdravim,potreboval by som poradit.Nefunguju mi niektore cislice na displeji climatronicu,resp.sa nezobrazuju cele.Cital som tu,ze ak by som mal druhy climatronic,tak musi sa prekodovat v pripade ,ze je z modelu auta s inym rokom vyroby.Ja mam sarika 2001 a dnes mam v plane kupit pouzity climatronic zo sarika r.v.2005.Otazka znie,ze ci je mozne vymenit displey,ak by mal inu farbu podsvietenia,ako ten moj,ktory svieti na modro?Pretoze otazka prekodovania ineho climatronicu sa mi zda narocnejsia,prehodenie displaju je myslim jednoduchsie.Som laik v tomto a technicky si to netrufam posudit,bol by som vdacny za nazor od skuseneho typka.

_________________
wv sharan,85kw,2001,AUY


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group