Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AUDIO: zablokované rádio po odpoj. baterie, jak odblokovat?
PříspěvekNapsal: 01.04.2007 22:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1946

Bydliště:

Rakovnicko

Tak jsem si dneska zakódoval rádio. :( Řídil jsem se pokynem v návodu, kde píšou, že když se odpojí baterie, třeba z důvodu výměny, tak se po zapojení dohodne rádio s ŘJ a funguje to dál. Nefunguje. Rádio zahlásilo SAFE a chce kód. :(

Už jsem psal Palkovi, který pár kódů dodal, tak jsem zvědav jestli pomůže.
Kdyby někdo věděl o nějakém dalším způsobu, tak dejte vědět. Myslím, že by se to hodilo i jiným nešťastníkům :cry:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zablokované rádio
PříspěvekNapsal: 01.04.2007 22:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

943

Bydliště:

u Č. Budějovic

vilik píše:
Tak jsem si dneska zakódoval rádio. :( Řídil jsem se pokynem v návodu, kde píšou, že když se odpojí baterie, třeba z důvodu výměny, tak se po zapojení dohodne rádio s ŘJ a funguje to dál. Nefunguje. Rádio zahlásilo SAFE a chce kód. :(

Už jsem psal Palkovi, který pár kódů dodal, tak jsem zvědav jestli pomůže.
Kdyby někdo věděl o nějakém dalším způsobu, tak dejte vědět. Myslím, že by se to hodilo i jiným nešťastníkům :cry:


Taky nemám kód od rádia a když jsem odpojil baterku, tak se mi zakódovalo nasalo safe a bylo, tak jsem volal kamarádovi o kterém vím že má známého v VW v Č.B. a když jsem mu dotelefonoval, volal jsem přes hansfree v autě, tak se mi na rádiu napsalo loading a začalo hrát :roll: , od té doby jsem takhle rádio odkodoval ještě dvakrát, stačilo zavolat na zelenou linku telecomu, během volání napsalo rádio -phone po zavěšení -loading a hrálo. naposled to bylo ale asi až na sedmý pokus :wow:

_________________
LUPínO 1,2 TDI 3L, KIA Sorento V6 3,3 l 183 kW LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01.04.2007 22:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1946

Bydliště:

Rakovnicko

Jenže já tam hansfree nemám. Většinou volám přes navigaci.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02.04.2007 14:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1946

Bydliště:

Rakovnicko

Tak Palko zapracoval :!: Rádio hraje :ura1:
Tisíceré díky :!:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02.04.2007 19:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Hm,tak to potom nemas origo :wink:

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.04.2007 17:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1946

Bydliště:

Rakovnicko

patper píše:
Hm,tak to potom nemas origo :wink:

Možná, že ne, nevím. Je to Beta, klasika, kterou má většina.Podle čeho soudíš? Podle toho, že se po odpojení baterky nedomluvilo s ŘJ? To mě taky připadá divné.
Zase si říkám, že je snad jedno které rádio tam je (koncernové), jen když se navzájem očuchají s ŘJ a do budoucna si to pamatují. Proč to nefungovalo teď, když to rádio je tam minimálně od doby, kdy jsem to auto koupil?

Možná jsem někde udělal chybu. I když nevím kde. Vypnuté zapalování, vypnuté rádio, klíček v zapalování, odpojení baterie, připojení jiné, zapnutí rádia (SAFE), zapnutí zapalování. Tlučení hlavou o zeď. :(

Kód mám, ale nejsem si jist, jestli si mohu troufnout to zkusit znovu.
Někde na Netu jsem se dočetl, že kalkulačka na VW radia nefunguje. Sám jsem jich zkusil několik, marně. Prý existuje databáze S/N radií a kódů k nim. Pak by to znamenalo, že každé rádio má jedinečný kód a měl by platit stále.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.04.2007 18:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

943

Bydliště:

u Č. Budějovic

vilik píše:
patper píše:
Hm,tak to potom nemas origo :wink:

Možná, že ne, nevím. Je to Beta, klasika, kterou má většina.Podle čeho soudíš? Podle toho, že se po odpojení baterky nedomluvilo s ŘJ? To mě taky připadá divné.
Zase si říkám, že je snad jedno které rádio tam je (koncernové), jen když se navzájem očuchají s ŘJ a do budoucna si to pamatují. Proč to nefungovalo teď, když to rádio je tam minimálně od doby, kdy jsem to auto koupil?

Možná jsem někde udělal chybu. I když nevím kde. Vypnuté zapalování, vypnuté rádio, klíček v zapalování, odpojení baterie, připojení jiné, zapnutí rádia (SAFE), zapnutí zapalování. Tlučení hlavou o zeď. :(

Kód mám, ale nejsem si jist, jestli si mohu troufnout to zkusit znovu.
Někde na Netu jsem se dočetl, že kalkulačka na VW radia nefunguje. Sám jsem jich zkusil několik, marně. Prý existuje databáze S/N radií a kódů k nim. Pak by to znamenalo, že každé rádio má jedinečný kód a měl by platit stále.


Beta se originál do Sharanů nedávala, originál by byla Gamma ta má zesilovač čtařkanál, beta jen dvoukanál.

_________________
LUPínO 1,2 TDI 3L, KIA Sorento V6 3,3 l 183 kW LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.04.2007 18:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2096

Bydliště:

Severní čechy

vilik
Pokud se Ti radio nenačetlo samo po zapnutí klíčku,tak není originál,co bylo v autě.Mě osobně,když jsem ho tam ještě měl,tak se načetlo až po 3-tím otočení klíčku.Kód jsem taky neměl.Když jsem ho prodával,tak jsem napsal Palkovi a poslal mi kók a fungoval.Takže jestli máš k´d co Ti poslal Palko,tak buď v klidu,bude fungovat.Jinak když zajedeš do VW a řekneš jim vin auta a číslo rádia,tak Ti ten kód taky řeknou.

_________________
Obrázek

_________________
VW Sharan II 1,9 TDI PD 85kw "Borůvka"


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.04.2007 18:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Soudim podle toho,ze to nekomunikuje.Ja dal radio strejdovi a po zapnuti 'SAFE',tak si rikam co to je :? Vzal jsem radio dal ho do meho auta a hralo,dal jinam nehralo :? Zavolal jsem do VW,rekl jim kod auta a za par dnu my sami zavolali kod radia :wink:

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.04.2007 18:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Bitvi byl rychlejsi... :)

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.04.2007 19:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1946

Bydliště:

Rakovnicko

jenda píše:

Beta se originál do Sharanů nedávala, originál by byla Gamma ta má zesilovač čtařkanál, beta jen dvoukanál.


Tak z toho jsem daněk. Mám tady před sebou otevřenou servisní knížku s návodem v němčině (auto je dovoz), kde je na straně 3.4 nadpis Radioanlage beta. Takže Beta tam asi patří. Pravda je, že je dvoukanálové, přestože jsou v autě repráky vepředu i vzadu. Je to v návodu a navíc rádio nemá funkci váhy předek-zadek.

Bitvi
Patper

Jste mě uklidnili. teď můžu měnit baterky obden :D . To že se kód dá získat ve VW jsem věděl. Byla to druhá varianta po Palkovi.

Stejně mě nejde do hlavy, proč se rádio a ŘJ nedomluvili, když by měli. A docela by mě to zajímalo. To rádio tam hrálo, nevyndaval jsem ho (ani nevím jak, ještě jsem to nezkoušel :oops: ), jen jsem odpojil a zapojil baterku.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.04.2007 19:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2096

Bydliště:

Severní čechy

Já s tím měl taky problém.Kód jsem neměl a rádio hrálo.Pak mi dala baterka sbohem a najednou nic.Asi až na potřetí,co jsem nastartoval se chytlo.Pak mi poslal kód Palko.Takže můžeš být v klidu a měnit baterky jednu za druhou :lol:

_________________
Obrázek

_________________
VW Sharan II 1,9 TDI PD 85kw "Borůvka"


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: AUDIO: zablokované rádio po odpoj. baterie, jak odblokovat?
PříspěvekNapsal: 11.01.2008 21:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

175

Bydliště:

Chrudimsko - Železné hory

Já patřím patrně k těm pitomcům, co neumí rozchodit rádio ani když znají kód. Nakonec jsem zjistil, že je chyba v té knížce od Etzolda. Je tam, že po zadání kódu se má stisknout tlačítko SELECT. No a ono nic. Nakonec jsem našel originál německý návod a tam se píše, že se má po zadání kódu stisknout tlačítko (kolébka) ladění na déle než 2 sekundy. No a to byla ta chybka proč mně to nešlo.

_________________
Sharan 1,9 PD 96kW 2/2003

_________________
Sharan 96kW PD (2003)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: AUDIO: zablokované rádio po odpoj. baterie, jak odblokovat?
PříspěvekNapsal: 11.01.2008 22:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2096

Bydliště:

Severní čechy

Honza42 ale pokud je to rádio origoš,tak by se mělo načíst samo.
Hlavně ze hraje

_________________
Obrázek

_________________
VW Sharan II 1,9 TDI PD 85kw "Borůvka"


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: AUDIO: zablokované rádio po odpoj. baterie, jak odblokovat?
PříspěvekNapsal: 13.01.2008 10:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

416

Bydliště:

Lipník nad Bečvou/Prostějov

V Galaxy prvními čtyřmi talčítky namačkáš kód a pátým potvrdíš,taky mi to chvíli trvalo a to jsem měl kód.
Návody jsou pro zoufalce. :D :D

_________________
Obrázek
Obrázek

_________________
Galaxy 1.9 Tdi PD 85 kw 2001 Stříbrná Letní 215/55 R16 97H Zimní 195/65 R15 95T


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group