Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 125 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.11.2006 22:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

114

Bydliště:

Žatec [LN]

Klucííí, chtěl byach si časem nechat dodělat do Sharika tempomat, je to náročný to tam namontovat? zvládnu to sám když o tom nic nevím? na kolik to asi výde? nemáte někdo zbytečnej?

_________________
VW Sharan II (1.9TDI CHIP 140PS)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26.11.2006 22:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

673

Bydliště:

Děčín

Objednej si novej stojí cca 1200,-Kč a zapojení by nemělo být složité je to snad jako na golfu

_________________
VW Sharan II Busines


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26.11.2006 22:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

No,je o neco drazsi... Original+kabelaz. A hlavne ho musis pres VAG aktivovat :lol:

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26.11.2006 22:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

673

Bydliště:

Děčín

S kabeláží stojí cca 1800,- http://www.molpir.sk/

_________________
VW Sharan II Busines


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11.07.2007 22:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8286

Bydliště:

Praha / Č. Krumlov

milda píše:
Kdo mně namontuje a zprovozní tempomat??Ford Galaxy 1.9TDi PD r.v.2001.Dík za radu.Jsem ze Zlína ,ale přijedu kamkoliv.

Bitvi píše:
milda
Napiš na foru MKtech,je z Uherskýho Hradiště.Je to šikula.A nemáš to daleko

milda píše:
Nerozumim co mam napsat??Nemaš na něho mobil??Dík.

patper píše:
Bitvi mysli SZ=soukromou zpravu :D :wink:

Bitvi píše:
milda
Na foru je klubák,má nick MKtech.Napiš mu a určitě Ti poradí,nebo zapojí.Mobil na něj mám,ale víš jak je to s rozdáváním čísel.Nevím jak by se na to tvářil.

milda píše:
Jo dík už jsem to udělal,jestli chceš tak mu dej moje číslo 602716577 .Dík.


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.07.2007 14:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3829

rfarsky píše:
S kabeláží stojí cca 1800,- http://www.molpir.sk/


Bavíte se předpokládám o tempomatu na model 2000-, tedy Sharan II. Na starý model totiž stojí cca dvakrát tolik.

_________________
Daewoo Matiz 0,8i 38kW (*1999)
Renault Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Renault GrandScénic II 1,6i 83kW (*2006)
Renault Clio III 1,2i 55kW (*2012)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: tempomat
PříspěvekNapsal: 06.10.2007 17:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2007

Příspěvky:

6

Bydliště:

Chomutov

Zdravim Vás kamarádi, schánim tempomat na alhambru rv. 99.nebo případného opraváře....Díky moc :roll:

_________________
Seat Alhambra 1,9TDI 81kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat
PříspěvekNapsal: 06.10.2007 18:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

564

Bydliště:

ZLÍN

Mně ho montoval klubak" MK tech" a maximalní spokojenost,zkus mu napsat.

_________________
GALAXY 1,9 TDi 85kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat
PříspěvekNapsal: 07.10.2007 16:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2007

Příspěvky:

6

Bydliště:

Chomutov

milda píše:
Mně ho montoval klubak" MK tech" a maximalní spokojenost,zkus mu napsat.


Prosim te nemužu ho nikde najit?Je ta přezdivka spravně??díky moc

_________________
Seat Alhambra 1,9TDI 81kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat
PříspěvekNapsal: 07.10.2007 17:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

564

Bydliště:

ZLÍN

mandusacek píše:
milda píše:
Mně ho montoval klubak" MK tech" a maximalní spokojenost,zkus mu napsat.


Prosim te nemužu ho nikde najit?Je ta přezdivka spravně??díky moc


Rubrika "Servis & pomoc & autohifi"Moderátoři: MKTech, smyk

_________________
GALAXY 1,9 TDi 85kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat
PříspěvekNapsal: 07.10.2007 22:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

943

Bydliště:

u Č. Budějovic

jde ti o páčku? tu prodávají tady: http://www.sharandily.eu/nahradni.htm

_________________
LUPínO 1,2 TDI 3L, KIA Sorento V6 3,3 l 183 kW LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat
PříspěvekNapsal: 08.10.2007 08:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3829

Proč kupovat páčku na těchto stránkách za 4000 Kč, když originál páčka včetně kabeláže stojí u VW 3300 Kč ?????!!!!!

_________________
Daewoo Matiz 0,8i 38kW (*1999)
Renault Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Renault GrandScénic II 1,6i 83kW (*2006)
Renault Clio III 1,2i 55kW (*2012)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 14.10.2007 16:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.10.2007

Příspěvky:

329

Bydliště:

VW-KLUB a nejvíc BŘÍZA-KLUB

DOTAZ MAM SHARAN I 98. TDI 81KW
TAKZE PRIKLAD JU: SEZENU PACKY CENA XY PAK NAMONTUJU PACKY A SEZENU NEKOHO KDO MNE TO AKTIVUJE NA TO VAGU OK. A TO JE VSE? BUDE TO CHODIT? DIKES ZA ODPOVED S-H.

_________________
SLEČNO A KDE VÁS PÍCHÁ???...............NA CHATE.


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: tempomat sharan AHU 98
PříspěvekNapsal: 15.10.2007 11:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5

Ahoj
našel jsem tady že pro typ motoru ahu nemá tempomat v ŘJ. Je možné v tomto autě tempomat zprovoznit? elektronickej plyn to má.(není tam žádné lanko)
děkuju předem za radu


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat sharan AHU 98
PříspěvekNapsal: 15.10.2007 17:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3829

nunicek píše:
Ahoj
našel jsem tady že pro typ motoru ahu nemá tempomat v ŘJ. Je možné v tomto autě tempomat zprovoznit? elektronickej plyn to má.(není tam žádné lanko)
děkuju předem za radu

Podle výrobce lze domontovat tempomat pouze do verzí 81 kW, tady motory AVG a AFN.

_________________
Daewoo Matiz 0,8i 38kW (*1999)
Renault Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Renault GrandScénic II 1,6i 83kW (*2006)
Renault Clio III 1,2i 55kW (*2012)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 125 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group