Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 125 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 14.01.2009 14:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.08.2008

Příspěvky:

45

Bydliště:

Plzen

Ahoj nemá někdo čistě náhodou páčku na tempomat na Galaxy r.v. 1999 (1,9 TDI 66KW)?
Případně zdali někdo nemá kontakt na někoho kdo by namontoval tempomat v okolí Plzně?

_________________
VW Golf V variant, r.v. 09, bluemotion a taky Superb II, 2.0 TDI


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 14.01.2009 17:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.08.2008

Příspěvky:

253

Bydliště:

Ustecky kraj-Kadaň-----Vwelemín

Ahoj napis SZ -- DOHC myslim ze je primo Plzenak a sposty ND. :wink:

_________________
VW Sharan I ,1.9 TDI , 66kw a VW POLO 6N1 1.9D


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 15.01.2009 08:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.08.2008

Příspěvky:

45

Bydliště:

Plzen

Jo díky! A nemáš na něj čistě náhodou telefon nebo přímo mail - asi jsem nějakej pomalejší, ale nikde ho nemůžu najít...

Jinak ty máš na svým sharanu tempomat dodělanej nebo si ho tak už kupoval?

_________________
VW Golf V variant, r.v. 09, bluemotion a taky Superb II, 2.0 TDI


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 15.01.2009 09:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

Opi 4X4 píše:
V Elitu mají páčku na tempomat 2001- za 1.159,- s dph, myslím že tam máme min. -25% slevu. Je to sice bez kabelů, ale dobrá cena viz FOTO:
Když by měl někdo zájem, můžu mu to poslat.
Opi.



OPI podla toho obrazku je to packa s tlacitkom. Tato sa horsie ovlada, lepsia je koliskova (ma take iste koliskove tlacitko ako palubne PC)

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 15.01.2009 16:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.10.2008

Příspěvky:

2659

Bydliště:

Praga

Umi ta packa s tlacitkem aj memo ? Nebo to funguje jen jako "set" a musim to pokazde nastavovat znovu ?
Vcera mi ji znamy sehnal za 750Kc, ale bohuzel jsem zjistil, ze je to s tlacitkem a vracet se mi ji moc nechce, pokud umi i obnoveni predchozi nastavene rychlosti.
Dik

_________________
VW Sharan II AUY-ex; BMW X5 E53-ex; VW Multivan T5; Sachs SpeedJet 50; Yamaha YFZ450 ; www.datova-likvidace.cz


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 15.01.2009 17:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

Obnovi ale je to ako dalsia poloha na vyipinaci za OFF a ON.

Je to torocha neprakticke lebo sa na to musi sahat viac prstami.

Pri koliskovej verizii mas SET na hornej strane kolisky a RES na dolnej. Obsluhujes ju jednym prstom a menusis davat dole ruku z volantu.

p.s. Pri dlhodobom stlacenii SET plati + cize postupne zvysovanie nastavenej rychlosti
pri dhlodobom stlaceni RES plati - cize postupne znizovanie nastavenej rychlosti.

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.01.2009 16:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.04.2008

Příspěvky:

127

Bydliště:

Přerovsko

po dlouhodobem stlaceni set se prednastavena rychlost zvedne?
to sem nevedel... musim to vyzkouset :-)

ps:
nevadi ze jezdim porad se spinacem tempomatu na pozici ON?

_________________
Sharan I. 98´, AFN, 1,9TDi 81Kw, 4r.automat, tempomat


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.01.2009 16:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.10.2008

Příspěvky:

2659

Bydliště:

Praga

Kluci daji se nekde sehnat extra kabely ?
Sic mi to znamej sehnal za par supu, ale bez kabelu a s tlacitkem, z cehoz moc nadsenej nejsem.
Nejak nejsem uspesnej v hledani, mate nekdo zkusenost ? Dik

_________________
VW Sharan II AUY-ex; BMW X5 E53-ex; VW Multivan T5; Sachs SpeedJet 50; Yamaha YFZ450 ; www.datova-likvidace.cz


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.01.2009 16:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Parizku - k pacce ti staci ten konektor a konektor je stejny,jako na ovladani zrcatka... a dratky jsou u Sharana stejne potreba dlouhe - vedes je az do pocitace- ja jsem ted chytrej,vydel jsem jak se to dela :P

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.01.2009 16:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.10.2008

Příspěvky:

2659

Bydliště:

Praga

Pato diky, mrknu na to.
To vypada, ze by se to bude dat vymyslet :)

_________________
VW Sharan II AUY-ex; BMW X5 E53-ex; VW Multivan T5; Sachs SpeedJet 50; Yamaha YFZ450 ; www.datova-likvidace.cz


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.01.2009 17:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

...a jde to celkem dobre :idea:
Odpojit baterku;sundat pytel;volant;plasty kolem tyce rizeni;krouzek ESP - pozor na jeho otoceni,je lepsi ho zaaretovat treba lepenkou;rozebrat packy - dat packu s tempomatem;udelat kabelaz a zacit protahovat kebely...
Tak nejak jednoduse popsano :wink:

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.01.2009 21:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.09.2008

Příspěvky:

163

Bydliště:

Teplice, Praha a D8

Klucííí,
scháním tempomat na G II r.v. 02. Uměl by mi ho někdo i namontovat v okolí Teplic nebo Praze?

Díky všem
:kap: Radek

_________________
život je boj !

_________________
FG II 2,8 Vé er 6tka At -204 PS-prostě "voňavá" eko pila - LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.01.2009 21:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

109

Bydliště:

Kladno

máš SZ :mrgreen:

_________________
DIAGNOSTIKA, CHIPTUNING, (VAG,TACHO,PIN)dojezd km na budíkách,ELEKTRIKÁŘ, kompletní SERVIS vozů
specializace na Galaxy, Sharan, Alhambra :-) opravy Maxi i polodotů tel.605040040


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 11.03.2009 19:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.12.2007

Příspěvky:

18

Bydliště:

Prostějov

Pánové možná jsem natvrdlej, ale to mi chcete tady říci, že do mého mazlíka Sh.II 1.9 , AUY nepujde přidělat tempomat??
Nebo pujde? Prosím o kladnou odpověď :-)))))))
Díky
P.S. Z Holomóca

_________________
--
CBDave

_________________
VW Sharan 05 1.9 85kw cerna met.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 11.03.2009 19:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

Mas ju mat, ano pojde :wink:

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 125 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group