Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 125 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 12.03.2009 17:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

4812

Bydliště:

Praha

Jsem nějakej tumpachovej ze schématu - tohle by asi měla být páčka s tlačítkem z boku. E227 je tlačítko SET, to je jasný. Ale co je která poloha u E45 už mi jasný není. Na páčce s tlačítkem jsou polohy zleva RES-ON-OFF, takže teď je spínač E45 v poloze ON :?:


Přílohy:
Tempomat.JPG
Tempomat.JPG (39.73 KiB) Zobrazeno 1327 krát


_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.
A trocha mých konstrukcí.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; Tornado EVO; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 12.03.2009 19:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

Tato schema zodpoveda packe s prepinacom co ma 4 pozicie.

poloha 3 je "OFF" - aretovana
Poloha 2 je poloha "CANCEL" - nearetovana spat sa vracia na poziciu ON
Poloha 0 je poloha "ON" aretovana
Poloha 1 je poloha "RES" - nearetovana spat sa vracia na poziciu ON

Tlacitko E227 je "SET"


Z funkciou CANCEL sa stretnes aj pri multifunkcnych volantoch. Tam je tlacitko "SET" "RESET" a "CANCEL" tzn. svorky na RJ motora 46, 45 a 44 su privedene nie na packu ale na RJ MF volantu. Packa ma len 2 polohy "ON" a "OFF"

Je to negovany signal cize 1 = CANCEL OFF 0 = CANCEL ON

Packy ktore nemaju Cancel su na tvrdo premostene na spinac ON aby ten tempomat fungoval - tzn pri zapnutom tempomate musi byt na svorke 46 a 14 RJ motora logicka 1 (+12V)

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 12.03.2009 20:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

4812

Bydliště:

Praha

Díííky. Budu tahat do motoru nějaké kablíky, takže bych natáhl i na tempomat (i když páčku ještě nemám) a přitom bych to vyzkoušel jen tak - vždyť jsou to "jen" kontakty.

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.
A trocha mých konstrukcí.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; Tornado EVO; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 15.09.2009 08:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.06.2009

Příspěvky:

261

Bydliště:

Malá Skála

nevite kde by se dala koupit samotna kabelaz k tempomatu na Sharika II? a co by to stalo?
diky

_________________
Sharan II 1.9 TDi 85kw - motor FRS ASZ, VB turbo a snad brzo soft od DP


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 15.09.2009 08:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

Nepredava sa. Aspon ja neviem ze by ju niekto predaval. Ale viem ju vyrobit.

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 15.09.2009 19:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.07.2009

Příspěvky:

39

Bydliště:

Bratislava

Na ebay.de predavaju celu sadu s packou alebo len kabel: http://cgi.ebay.de/NEU-GRA-Tempomat-Kab ... eile_Zubehör?hash=item2ea161eb55&_trksid=p3286.c0.m14#ht_1082wt_1165

_________________
Zdravim Vlado.
Sharan 4motion 2.0 TDI 2011
LR Discovery2 TD5 r.2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 20.09.2009 14:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.06.2009

Příspěvky:

261

Bydliště:

Malá Skála

prosim o radu,
je rozdil v kabelazi k tempomatu z Octavie I nebo Fabie I a Sharanem??
nebo je to stejny a s montazi nebude problem?

diky

_________________
Sharan II 1.9 TDi 85kw - motor FRS ASZ, VB turbo a snad brzo soft od DP


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 20.09.2009 22:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

Kabelaz je ina, Napr. pri fabii sa to nezapaja do RJ motora ale do RJ riadenia spotreby a ta to odovzdava motoru.

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Montáž tempomatu - západní čechy
PříspěvekNapsal: 11.02.2010 08:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.01.2010

Příspěvky:

11

Bydliště:

Mariánské Lázně

Ahoj
Mam dotaz , jestli někdo znáte mechanika z okolí Mariánskýh Lázní nebo Plzně, kterej by namontoval za rozumnej peníz tempomat do Alhambry rv. 98 1,9 TDI 81Kw?
Dík za odpověď Pavel Zíka

_________________
vachmajstr

_________________
Seat Alhambra 1.9 TDI 81 kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž tempomatu - západní čechy
PříspěvekNapsal: 11.02.2010 12:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

ked budem v CR mozem sa zastavit. Predpokladam ze packu nemas ?

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 12.02.2010 08:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.02.2010

Příspěvky:

4

Ahoj, sháním někoho kdo by mi zapojil tempomat do řídící jednotky a aktivoval Vagem. Nejlépe tak v okolí Prostějova nebo Olomouce. Páčku mám namontovanou a kabeláž nataženou. Jestli to umíte někdo zapojit nebo někoho znáte tak mi dejte prosím vědet. Díky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 15.02.2010 01:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.09.2009

Příspěvky:

269

Bydliště:

" HRADUBICE " konec D11

Já jsem tempomat vyřešil koupením 2 tlačítek cca 16Kč.Zapojil jsem si funkce SET a RES.
Ani nemusím sundávat ruku z volantu-stačí se o tlačítko opřít prstem.
Funguje i přidávání rychlosti,ale ubírání rychlosti mi nefaká.

Někde jsem i viděl prodávat koncovky na řadičku s tempomatem a byla i podsvětlená


Přílohy:
tempomat1.jpg
tempomat1.jpg (38.34 KiB) Zobrazeno 1303 krát

tempomat 2.jpg
tempomat 2.jpg (25.73 KiB) Zobrazeno 1298 krát


_________________
Galaxy Ghia 1.9 TDI 81kW+chip,AVG;r.v.2000;EGR off,Maf Off,5x el.okna,Climatronic,Tempomat,Blue LED interier,park senzory
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 07.04.2010 23:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.12.2009

Příspěvky:

100

Bydliště:

Ostrava

Chci se zeptat jestli mi půjde namontovat tempomat do benzína 2.0 85 kw r. 2002 motor ATM :?: dík

_________________
Passat Variant 1.9 66kw r.2000 (AHH)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 08.04.2010 01:33 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12836

Bydliště:

Humpolec

tam by uz nemel byt lankovy plyn tak pujde... muzu namontovat.. F-M

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 08.04.2010 08:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.12.2009

Příspěvky:

100

Bydliště:

Ostrava

tornado1 píše:
tam by uz nemel byt lankovy plyn tak pujde... muzu namontovat.. F-M

takže mi stačí si sehnat páčku? Nebo jěště nějaký káblík? Domluvit se pak můžeme určitě...

_________________
Passat Variant 1.9 66kw r.2000 (AHH)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 125 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group