Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 125 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 25.11.2010 16:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.04.2008

Příspěvky:

956

Bydliště:

u Turnova

Klidně ti to udělám, máš nějaký komponenty, nebo nic. Pokud ne tak mám.

_________________
Výstavba a rekonstrukce interiérů, od stavebních prací po kompletní vybavení
www.neza-interiery.cz


Montáž, úpravy a repase topení Eberspächer, Webasto. Spuštění příhřevu jako nezávislé topení
603485666

_________________
SHARAN 1.9 TDI PD 215 PS, O1 1,9 TDI 190 PS, G3 Facelift 1.9 TDI 170 PS


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 25.11.2010 18:05 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

tempomat můžu udělat, více přes SZ

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 10.03.2011 08:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.10.2007

Příspěvky:

29

Bydliště:

Brno

Ahoj,
sehal jsem tempomat s kabeláží kód 3UO953513D01C je u něj nvod ale pouze na AUY. Půjde na můj ASZ?

Díky

_________________
Sharan 96kW ASZ 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 10.03.2011 08:50 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

půjde

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 10.05.2012 22:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.12.2009

Příspěvky:

6

Bydliště:

Trenčiansky kraj - SK

Ahoj, zohnal som packu s jednym tlacitkom a prepinacom RS-ON-OFF + konektor 10pinovy, bez kabelaze. Autoelektrikar mi to zapojil.
Tempomat funguje, len su prehodene funcie SET a RES. Prepinacom RES sa nastavuje rychlost a pridava, tlacitkom SET sa neda nastavit rychlost, len znizovat. Je to dost nesikovne.
Elektrikar tvrdil, ze je to zapojene spravne a inak to nejde. Vraj uz taketo packy s jednym tlacitkom zapajal a chovali sa rovnako obratene.
Stale mi to ale vrta v hlave a nemozem sa zbavit pocitu, ze je to zle zapojene - akoby prehodene 2 piny.
Stretol sa niekto uz s niecim podobnym alebo da sa takyto stav dosiahnut prehodenim 2 pinov na konektore T10 alebo RJ?

_________________
Sharan 1.9 TDI 96kW ASZ 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 10.05.2012 22:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

RES pridava a SET ubera, podla toho je to OK. Moze tam byt iny problem.

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 10.05.2012 23:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.12.2009

Příspěvky:

6

Bydliště:

Trenčiansky kraj - SK

Nemoze to suvisiet so spinacom spojky? Je nalomeny a drzi na dobre slovo. Musim ho vymenit. Elektrikar ma upozornil, ze ak by sa tempomat nevypol spojkou treba pouzit brzdu alebo prepinac na packe.
SET akoby nefungoval, alebo nie vzdy, a RES nenastavi, len vyvola zapamatanu rychlost. To uz ale spekulujem.
Vymenim spinac a uvidim co sa zmeni.

_________________
Sharan 1.9 TDI 96kW ASZ 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 11.05.2012 23:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.03.2010

Příspěvky:

35

Bydliště:

Benatky n/J

Ahoj, mam takovej zvlastni problem. Nedavno jsem namontoval do Sharana tempomat, nakodoval a vsechno fungovalo ok. Pri zapnuti tempomatu do polohy ON se rozsvitila na palubce zelena kontrolka tempomatu, pri vypnuti do OFF zhasla, tempomat fungoval dobre. Dneska jsem si pri preparkovavani vsimnul, ze kontrolka sviti porad, i kdyz je prepinac v poloze OFF. Jeste jsem teda nestihnul vyzkouset, jestli tempomat funguje a nebo jestli neni zapnuty nahodou porad (treba je vadny prepinac v pacce), tak jestli se s tim nahodou nekdo nesetkal, jestli to treba neindikuje nejakou specifickou zavadu ?

_________________
Sharan II Highline TDI PD 85kW AUY, MB W201 2.0D


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 12.05.2012 18:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.03.2010

Příspěvky:

35

Bydliště:

Benatky n/J

Tak jsem experimentoval a tempomat normalne funguje, jen ta kontrolka porad sviti. Kdyz jsem ho deaktivoval VAGem, tak kontrolka zhasne, po opetovne aktivaci se ihned rozsviti a sviti i kdyz je tempomat v poloze OFF. Tak uz nevim :-(

_________________
Sharan II Highline TDI PD 85kW AUY, MB W201 2.0D


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 12.05.2012 19:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.12.2009

Příspěvky:

6

Bydliště:

Trenčiansky kraj - SK

Hladal so kdekade a na dieselpower forum som nasiel skusenost z O1.
"SET treba podrzat aspon 4s aby sa tempomat aktivoval na aktualnu rychlost. Potom uz staci stlacit SET len kratko pre nastavenie rychlosti. Pokial sa ani raz od vymeny baterky nepodrzalo dlhsie SET, tak na kratke stlacenie nereaguje."
Vyskusal som a tempomat funguje ako ma !
Este pred vymenou spojkoveho spinaca.

_________________
Sharan 1.9 TDI 96kW ASZ 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 13.05.2012 12:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1946

Bydliště:

Rakovnicko

To je zajímavé info. Vím naprosto bezpečně, že jsem v průběhu posledních cca dvou let měl odpojenou baterii několikrát a stejně tak bezpečně vím, že jsem tl. SET nikdy nedržel ty 4 sekundy (jednoduše jsem to nevěděl). A po připojení baterie tempomat funguje tak, jako před jejím odpojením. :wink:

_________________
VW Sharan II 1.9 TDI PD 85 kW Family červený
VW Passat 1.9 TDI PD Variant 96 kW modrý


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 13.05.2012 13:41 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

21.11.2010

Příspěvky:

3444

Bydliště:

Berounsko, D5 Exit 28

Mám stejnou zkušenost z Alhambry I. Tempomat jsem aktivoval přes VAG, uložil změny a hotovo. Baterku jsem měl venku x-krát a nikdy se nestalo že bych tempomat musel znovu aktivovat. Ani tlačítko "SET" jsem nemusel nikdy déle přidržet. Walle5 má asi delší dráty od tempomatu do ŘJ, tak to trvá holt ty 4 sekundy :laugh: Vážně, tlačítko musí reagovat hned a né až za 4 sekundy.

_________________
Ford Galaxy 1.9 Ghia, PD 85kW, 2001
Don't worry, be happy
http://forum.navitym.cz/index.php

_________________
Realizace, servis a údržba kompresoroven. PSA generátory dusíku a kyslíku. Průmyslová filtrace kapalin.


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 13.05.2012 17:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

Samozrejme ze to je nezmysel, ale tych sa na forach siri ....... na tony.

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 14.05.2012 22:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.01.2008

Příspěvky:

442

Bydliště:

Tábor/Soběslav

je někdo poblíž jihu čech,přesněji Táboru,kdo by měl páčku s tempomatem a dokázal by mě to aji nainstalovat do s1 81kw

_________________
vw sharan 1,9tdi 81kw rv1999


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 14.05.2012 22:13 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

Humpolec není problém

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 125 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group