Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 125 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 17.05.2012 12:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.12.2009

Příspěvky:

6

Bydliště:

Trenčiansky kraj - SK

Hej, znie to ako hlúposť. Mne elektrikár tvrdil, ze už montoval zopár jednotlačítkových a na niektorých SET/RES boli "prehodené" ako u mňa: RES na nastevenie a ako "+" a SET fungovalo len ako "-" . Ako som zistil, RES nenastavoval, ale vyvolal naposledy uloženú, ktorá sa potom dala meniť pomocou RES/SET. SET nedokázal nastaviť rýchlosť. Mohol som ho mačkať akokoľvek, ked som dal nodu z plynu rýchlosť išla dole. Jazdil som s tým len deň dva a bolo to dosť nešikovné.
Potom som skúsil nezmyselé "podržanie" SET a už ide ako má. Elektrikár nad tým tiež krútil hlavou, aj ho vyskúšal lebo neveril.
Je to nezmysel, ktorý ale u mňa zafungoval ("topiaci sa slamky chytá" a skúša a j nezmysly). Nechápem ako viacerí ale ďalej neriešim. Mám funkčný tempomat a to som chcel.

_________________
Sharan 1.9 TDI 96kW ASZ 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 25.10.2012 20:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.01.2012

Příspěvky:

20

Bydliště:

PRAHA Odolena Voda Roudnice nad Labem,Mělník

Julinaa píše:



NEFUNGUJE ODKAZ

_________________
Seat Alhambra III, Bílá, 2012 Highline, 2.0 TDI CR, 200 PS, DSG, H&R -80mm, 235/30/20"

_________________
Opravy po krupobití bez nutnosi lakování metoda PDR


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 25.10.2012 20:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

4812

Bydliště:

Praha

Hledej 20.44.672

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.
A trocha mých konstrukcí.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; Tornado EVO; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.10.2012 11:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.10.2012

Příspěvky:

9

Ahoj, sem uplnej novacek, mam dotaz, vcera jsem koupil Alhambru, nejsem si jisty, zda byl tempomat ve vypisu funkci vozidla, ale nefunguje. Packa tam je , pri zapnuti se zobrazi ikona na panelu , ale at nastavuji co chci, nic se nedeje. Jde mi o pripadnou nefunkcnost. Packa vypada takto : http://www.levne-autodily-skoda.cz/resi ... 1024&h=768 , jedna se o Alhambru rok 2000 ( facelift ) motor 1.9Tdi 85kW ADY. Nekde jsem cetl, ze na ADY motory tempomat vubec nejde kvuli ridici jednotce. Diky za info

_________________
Seat Alhambra II 1.9TDi 85kW r.v.00


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.10.2012 12:34 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12843

Bydliště:

Humpolec

na každé TDI lze tempomat! ADY je 2.0 benzín! zřejmě máš AUY a tam lze tempomat bez problémů.. s největší pravděpodobností máš špatný brzdový nebo spojkový spínač nebo problém v kabeláži.... funkci tempomatu lze ověřit diagnostikou..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.10.2012 12:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.10.2012

Příspěvky:

9

Prekoukl jsem se, je to opravdu AUY, dekuji za radu.

tornado1 píše:
na každé TDI lze tempomat! ADY je 2.0 benzín! zřejmě máš AUY a tam lze tempomat bez problémů.. s největší pravděpodobností máš špatný brzdový nebo spojkový spínač nebo problém v kabeláži.... funkci tempomatu lze ověřit diagnostikou..

_________________
Seat Alhambra II 1.9TDi 85kW r.v.00


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.10.2012 16:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.12.2009

Příspěvky:

2009

Bydliště:

Praha 10 - VWršovice

mopik píše:
Ahoj, sem uplnej novacek, mam dotaz, vcera jsem koupil Alhambru, nejsem si jisty, zda byl tempomat ve vypisu funkci vozidla, ale nefunguje. Packa tam je , pri zapnuti se zobrazi ikona na panelu , ale at nastavuji co chci, nic se nedeje. Jde mi o pripadnou nefunkcnost. Packa vypada takto : http://www.levne-autodily-skoda.cz/resi ... 1024&h=768 , jedna se o Alhambru rok 2000 ( facelift ) motor 1.9Tdi 85kW ADY. Nekde jsem cetl, ze na ADY motory tempomat vubec nejde kvuli ridici jednotce. Diky za info

Me taky nefugoval tempomat a byl špatný spínač na spojku. zkus při jízdě nohou nadzvednou pedál spojky a stiskni tlačítko SET na pacce.tempomatu. u ME to pomohlo a tím jsem to zjistil. Jinak to zjistis na tom Vagu.

_________________
Moje přibližovadlo

_________________
Sharik II 1,9 TDi-PD 85 kW AUY 2002 (EGR-off)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.10.2012 20:00 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

21.11.2010

Příspěvky:

3444

Bydliště:

Berounsko, D5 Exit 28

Nejen spojka, může to dělat i spínač na brzdovým pedálu, tak že zkoušej woba.

_________________
Ford Galaxy 1.9 Ghia, PD 85kW, 2001
Don't worry, be happy
http://forum.navitym.cz/index.php

_________________
Realizace, servis a údržba kompresoroven. PSA generátory dusíku a kyslíku. Průmyslová filtrace kapalin.


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 26.10.2012 20:01 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12843

Bydliště:

Humpolec

už jsem to psal

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 16.04.2013 10:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.04.2013

Příspěvky:

2

Bydliště:

Praha 4

Zdravím všechny. Předem mám pozdravovat od Shemika, který mě sem nasměroval :-) A teď dotaz: Chtěl bych domontovat tempomat na svého Sharana, doporučil by mi někdo někoho v Praze, či přímo někdo z vás to dělá ? Nechci se do toho pouštět sám. Bydlím na Hájích, ale dojedu téměř kamkoliv :-) Díky moc. Sharanům zdar.

VW Sharan (7M), typ AUY, 85kW a 1,9 TDI, r. v. 2000


Naposledy upravil Logista007 dne 16.04.2013 10:52, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 16.04.2013 10:38 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12843

Bydliště:

Humpolec

v Humpolci není problém domontovat, měl by jsi přesně napsat o jaké auto se jedná..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 16.04.2013 11:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.04.2013

Příspěvky:

2

Bydliště:

Praha 4

tornado1 píše:
v Humpolci není problém domontovat, měl by jsi přesně napsat o jaké auto se jedná..


Sorry,
VW Sharan (7M), typ AUY, 85kW a 1,9 TDI, r. v. 2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 16.04.2013 11:18 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12843

Bydliště:

Humpolec

tam to jde bez problémů... páčku i kabeláž mám..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 27.04.2013 19:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.09.2012

Příspěvky:

3

zdravím všechny tak dnes jsem také absolvoval montáž páčky a kabeláže na tempomat sharan II motor 1.9TDI 85kw typ AUY ..zatím neaktivovano pres diag ..ale chci se zeptat zda není už aktivovaný po přepnutí na páčce tlačítko on/off se mi rozsvítí na palubce kontrolka tempomatu ale uložení rychlostí pres tlačítko set ani reset nemaká ..zkusím ještě přiznevnout pedal spojky zda to nezačne makat ..brzdový spínač funguje bez problémů ..máte někdo nakej typ??na diagnostiku jdu ve středu..


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: lze dodatečně namontovat tempomat? co stojí
PříspěvekNapsal: 27.04.2013 20:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

29.05.2010

Příspěvky:

2458

Bydliště:

Green town at Prague

A proč se ptáš, když si vzápětí odpovídáš??? Bez aktivace diagnostikou ti to prostě fungovat nebude...

_________________
Alhambra II 1,9TDi PD
Neptejte se mě, proč Vám to, či ono bylo smazáno nebo zamčeno - NESPLŇOVALO TO PRAVIDLA sekce!!!
Pro své idealistické názory se zde často setkávám s nepochopením....


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 125 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group