Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 729 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 49  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.12.2006 21:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

173

Bydliště:

TRUTNOV

x-man píše:
matyasss píše:
no u mne mam jeste jeden problem a to ze mi vag hlasi chybu climatroniku....pri kazdem staru mi nekolikrat problikne ...vag hlasi chyba pameti a nejake cislo.....zatim se to nijak neprojevuje alespon nic nepozoruji...vse funguje tak jak ma..i kdyz mozna proto zlobi ten prihrev :cry:


napiš číslo tý chyby z VAGu

ten příhřev by s tím neměl mít nic společnýho si myslím...asi :D


no to cislo ted presne nevim byl jsem na vagu asi pred tydnem u znameho a ted tam nemam cestu....no zavadu vymazal ale blika to dal....jinak ja mam jednozonóvou klimu..z te by neslo vycist tu chybu???nekde jsem cetl ze by to melo jit ..nevis nahodou jak?:?

_________________
VW SHARAN 1 --- 81KW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.12.2006 21:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

168

Bydliště:

Západní čechy

mam úplně stejný problém.Po nastartování mi klimatronik bliká cca 5 sek.Zatim všechno funguje tak jak má.

_________________
VW Sharan II


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.12.2006 21:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

Tak chlapi tady to mate je to pro jedno zonovy climatronic!!
na dvouzonovym (nove modely) to nefunguje

Aktivace: stisk /ECON/ a současně /Vnitří cirkulace/ na 2 sekundy ---> test je aktivní

pomocí /teplota +/ se ukáže další chybový kód

až se ukážou všechny chyby, objeví se 000 ---> konec výstupu chyb, pokud v paměti žádné chyby nejsou zobrazí se 444 ---> žádné chyby.

vymazání paměti chyb: po výstupu všech chybových kódů a zobrazení 000 (žádné další chyby) stisknout /ECON/ na 2 sekundy. Vymázání je potvrzeno hláškou 444 ---> žádné chyby.

Opuštění diag. režimu = krátkým stiskem /ECON/

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.12.2006 21:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

673

Bydliště:

Děčín

matyasss píše:
x-man píše:
matyasss píše:
no u mne mam jeste jeden problem a to ze mi vag hlasi chybu climatroniku....pri kazdem staru mi nekolikrat problikne ...vag hlasi chyba pameti a nejake cislo.....zatim se to nijak neprojevuje alespon nic nepozoruji...vse funguje tak jak ma..i kdyz mozna proto zlobi ten prihrev :cry:


napiš číslo tý chyby z VAGu

ten příhřev by s tím neměl mít nic společnýho si myslím...asi :D


no to cislo ted presne nevim byl jsem na vagu asi pred tydnem u znameho a ted tam nemam cestu....no zavadu vymazal ale blika to dal....jinak ja mam jednozonóvou klimu..z te by neslo vycist tu chybu???nekde jsem cetl ze by to melo jit ..nevis nahodou jak?:?


Zkus se podívat sem najdeš tam odpověď
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... limatronik

_________________
VW Sharan II Busines


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.12.2006 22:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

173

Bydliště:

TRUTNOV

diky chlapi..zitra na to mrknu a vyzkousim :wink:

_________________
VW SHARAN 1 --- 81KW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04.12.2006 14:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

173

Bydliště:

TRUTNOV

no tak jsem to hned rano zkusil a jsem z toho nejakej tulpachovej :cry: .....ani prvni a ani druha varianta nefungovala...proste jsem se vubec nedostal do toho rezimu.....uspokojujici je vsak to ze me prestal blikat climatronik :roll: ....ale jak jsem toho dosahl opravdu netusim :) ...takze to budu sledovat a uvidim dal

_________________
VW SHARAN 1 --- 81KW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04.12.2006 19:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

matyasss píše:
no tak jsem to hned rano zkusil a jsem z toho nejakej tulpachovej :cry: .....ani prvni a ani druha varianta nefungovala...proste jsem se vubec nedostal do toho rezimu.....uspokojujici je vsak to ze me prestal blikat climatronik :roll: ....ale jak jsem toho dosahl opravdu netusim :) ...takze to budu sledovat a uvidim dal


To je divny na jednozonovym climatroniku by to melo jit normalne,co mas za rok vyroby?

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04.12.2006 21:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

173

Bydliště:

TRUTNOV

x-man píše:
matyasss píše:
no tak jsem to hned rano zkusil a jsem z toho nejakej tulpachovej :cry: .....ani prvni a ani druha varianta nefungovala...proste jsem se vubec nedostal do toho rezimu.....uspokojujici je vsak to ze me prestal blikat climatronik :roll: ....ale jak jsem toho dosahl opravdu netusim :) ...takze to budu sledovat a uvidim dal


To je divny na jednozonovym climatroniku by to melo jit normalne,co mas za rok vyroby?


mam rok vyroby 97

_________________
VW SHARAN 1 --- 81KW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04.12.2006 21:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

131

Mne je divne ze sa mi ten prihrev nehlasi vo VAGu a tym padom neviem zistit co mu je. Cim to moze byt? Je jednotka priamo v bufiku a ak ma zle vedenie tak sa neozyva?

_________________
VW Sharan II r.2001 Highline 1.9 TDI Tiptronic-5


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04.12.2006 22:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Na vagu se ti musi ukazat.Jinak ridici jednotka je v prihrevu.Kdyz je chyba, :wink: tak to po patem pokusu uz nezkousi

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04.12.2006 22:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

274

Bydliště:

Sevwer

Ten příhřev se mi taky neukazoval a to proto že jsem měl u bufíku přerušený červený kabel. Zapájel a našel jsem to jako nezávislé topení,ukazovalo to 2 nez.topení. Na počítači jsem byl ve škodovce.

_________________
Mazda CX-9 , FORD GALAXY III 2.0 TDCI - prodáno


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04.12.2006 23:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

131

patper píše:
Na vagu se ti musi ukazat.Jinak ridici jednotka je v prihrevu.Kdyz je chyba, :wink: tak to po patem pokusu uz nezkousi

co zanmena ze "nezkusa" ? treba niekde resetnut error.log aby to znovu zacalo?

p.s.
VAG mam doma ale zatial som viacmenej zaciatocnik. Viem si tak zmenit jazyk v palubnom pocitaci a vycitat zopar drobnosti.....zatial

_________________
VW Sharan II r.2001 Highline 1.9 TDI Tiptronic-5


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05.12.2006 12:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

87

Bydliště:

Prievidza SK

Ja som tiež bol na wag-u a stále vypisovalo, že jednotku nevie načítať.Urobím ešte jeden pokus a celé to rozoberiem a vymením káble a žhavič, uvidím čo to spraví.

_________________
VW Sharan II


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05.12.2006 13:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

53

Bydliště:

Konicko

Taky jsem měl ten samý problém,bufik nekomunikoval,p.Prokop-autoelektro v Olomouci,specialista právě na nez.topení,rozdělal topení a zjistil zkorodovanou zásuvku přímo v tělěsě topení,prý je to dost častá závada.

_________________
VW Sharan 1.9 TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05.12.2006 13:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

neverhood píše:
patper píše:
Na vagu se ti musi ukazat.Jinak ridici jednotka je v prihrevu.Kdyz je chyba, :wink: tak to po patem pokusu uz nezkousi

co zanmena ze "nezkusa" ? treba niekde resetnut error.log aby to znovu zacalo?

p.s.
VAG mam doma ale zatial som viacmenej zaciatocnik. Viem si tak zmenit jazyk v palubnom pocitaci a vycitat zopar drobnosti.....zatial


Nezkousi - tim jsem myslel,ze se nepokousi o zazeh na aute :!: Kdyz jsem vymazal registr,tak to zase zkousel :wink:

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 729 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 49  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group