Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 04.08.2014 13:44 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.10.2012

Příspěvky:

528

Bydliště:

Bílina

Tak fajn. Když napíšu že nejlepší je kabel s kde je Prolific, tak TY zrovna budeš mít plnou skříň kabelů, který nefungujou. Když napíšu, že dobrej je Cypress, tak ty jich zrovna máš plnej šuplík, co nefungujou. Když napíšu o Texas Instruments, tak ty napíšeš, že zrovna těch máš dvě plný krabice co nejdou. A když napíšu, že nejlepší je převodník je s Atmelem, tak ty jich máš zrovna plnou garáž a vśechny jsou na <|>. Takže místo těch blbejch keců bud běž něco dělat, nebo když už něco chceš napsat, tak piš k věci, co, proč a jak, jinak tu jen zbytečně trávíš svůj drahocený čas.

_________________
Vyměním ojetého pionýra za nejetou pionýrku.
Ford Galaxy Ghia 2001 V6 Tiptronic
Obrázek LPG


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 04.08.2014 13:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3913

Bydliště:

Trnava

Nedocvaklo ako som predpokladal :mrgreen:

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 04.08.2014 13:50 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.10.2012

Příspěvky:

528

Bydliště:

Bílina

A nečítal som iba jeden blud, pokud tím nemyslíš ty bluescreeny na wydlích, kdy se tlučou uvladače pro sériové převodníky, ovladače modemu, ovladače infra portu s ovladačem k UPSce a dalších virtuálních sériových portů.

Ale nezklamal jsi, zase další post s absoultně nulovou informační hodnotou, stejně jako minulé a bezpochyby i všechny následující.

_________________
Vyměním ojetého pionýra za nejetou pionýrku.
Ford Galaxy Ghia 2001 V6 Tiptronic
Obrázek LPG


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 04.08.2014 14:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

29.05.2010

Příspěvky:

2370

Bydliště:

Green town at Prague

:offtopic:
pro oba věčně se dohadující se pány a nejen v tomto vlákně : roztrhejte si občanky po SZ - nezaplevelujte vlákna polemikou kdo má větší přirození.... Omývejte si ho navzájem vlažnou vodou - to je na nervy to pravé !
Už mě opravdu nebaví každý den promazávat vaše vzajemné osočování, které už překročilo meze...
V případě, že tak neučiníte, požádám majitele fóra o patřičné kroky...

_________________
Alhambra II 1,9TDi PD
Neptejte se mě, proč Vám to, či ono bylo smazáno nebo zamčeno - NESPLŇOVALO TO PRAVIDLA sekce!!!
Pro své idealistické názory se zde často setkávám s nepochopením....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 04.08.2014 14:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3913

Bydliště:

Trnava

Marty kľudne požiadaj.

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 04.08.2014 14:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.11.2010

Příspěvky:

1264

Bydliště:

Rychnov nad kněžnou

BERGRUFT píše:
Díky za info - jaký kabel..- takže KKL a co soft? jaký je spolehlivý a bezproblémový (současně ideálně pro XP, čekám až Mrkvosoft vydá něco co bude mít smysl)


na to co ty potřebuješ ti opravdu stači KKL a VAG 304 např :arrow: VAG-COM IHR 304 funkční_cz.rar (hledat na http://www.ulozto.cz/ ) pro lepsi orientaci v chybach VIS :arrow: VIS 3.0.rar ( hledat na http://www.ulozto.cz/ )
jinak ten KKL a VAG toho umi i mnohem vic nez vycitani chyb, jako napr. parovani DO k centralu tak nove klice k immo, kodovani RJ, dále uprava eprom budiku, tzn. vycitani pinu, aktivovani dojezdu u pol. dotu 3. generace, podsviceni budiky bez zapnutych svetel, uprava km na budikach vypnuti immo v RJ motoru a pod. ale na to uz je potreba jiny program, vse muzu vysvetlit po SZ

_________________
:arrow: VW Passat 1.9TDI 96KW AVF 4Motion EX
:arrow: Audi A6 3.0TDI 165KW Quattro prodáno
:!:Seat Leon Cupra4 1.9TDI 110kw+

_________________
karosář Škoda auto


Naposledy upravil pohodarkajik dne 04.08.2014 14:55, celkově upraveno 2

Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 04.08.2014 14:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.12.2009

Příspěvky:

1995

Bydliště:

Praha 10 - VWršovice

pohodarkajik píše:
BERGRUFT píše:
Díky za info - jaký kabel..- takže KKL a co soft? jaký je spolehlivý a bezproblémový (současně ideálně pro XP, čekám až Mrkvosoft vydá něco co bude mít smysl)
dále uprava eprom budiku, tzn. vycitani pinu, aktivovani dojezdu u pol. dotu 3. generace, podsviceni budiky bez zapnutych svetel, uprava km na budikach vypnuti immo v RJ motoru a pod. ale na to uz je potreba jiny program, vse muzu vysvetlit po SZ
Jseš si jistěj, že Ti na všechny ty věci bude stačit obyč. KKL? :?: Nehledě na to, že to dělat bez potřebných zkušeností je docela troufalost.

_________________
Moje přibližovadlo

_________________
Sharik II 1,9 TDi-PD 85 kW AUY 2002 (EGR-off)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 04.08.2014 14:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.11.2010

Příspěvky:

1264

Bydliště:

Rychnov nad kněžnou

kdybych to sam nedelal, tak to sem nepisu ze to jde ;-) samozrejme VAGem to nejde, musis mít :arrow:
Kód:
 vag-k-can-commander-1-4-cz-pouze-xp-rar
( hledat na http://www.ulozto.cz )pak uz jen nastavit komunikaci, vycitat eprom, upravit a opet zapsat, doporucuju puvodni eprom zalohovat, nikdy nevis kdy ti zapisovani spadne :-D ovsem neni pak problem tam znovu nahrat puvodni, zalohovany eprom ;-) btw pouzivam na to obyc kabel z aukra za 150,-

může mi tedy pan moderator poradit, jak někomu cíleně poradit? ne typem tim to nejde nebo prijeď, udělám, jinak kdyz uz se podepisuji jako moderator, tak prosim i s nickem ;-)

_________________
:arrow: VW Passat 1.9TDI 96KW AVF 4Motion EX
:arrow: Audi A6 3.0TDI 165KW Quattro prodáno
:!:Seat Leon Cupra4 1.9TDI 110kw+

_________________
karosář Škoda auto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 04.08.2014 16:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

29.05.2010

Příspěvky:

2370

Bydliště:

Green town at Prague

Moderátor co ti to smáznul ti může poradit abys v případě, kdy odkazuješ na ilegální soft použil pro komunikaci mail či SZ.
BTW - ve finále je úplně jedno, který z moderátorů ti to smaže - něděláme to nikdo ze zábavy, ale na přímý pokyn provozovatele fóra.

_________________
Alhambra II 1,9TDi PD
Neptejte se mě, proč Vám to, či ono bylo smazáno nebo zamčeno - NESPLŇOVALO TO PRAVIDLA sekce!!!
Pro své idealistické názory se zde často setkávám s nepochopením....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 04.08.2014 16:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.11.2010

Příspěvky:

1264

Bydliště:

Rychnov nad kněžnou

Nemyslim si, ze v tomto pripade slo o striktni dodrzovani pravidel

_________________
:arrow: VW Passat 1.9TDI 96KW AVF 4Motion EX
:arrow: Audi A6 3.0TDI 165KW Quattro prodáno
:!:Seat Leon Cupra4 1.9TDI 110kw+

_________________
karosář Škoda auto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 04.08.2014 16:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

29.05.2010

Příspěvky:

2370

Bydliště:

Green town at Prague

Myslet si můžeš co chceš - já ti znovu zopakuji toto:
T4 píše:
prosím všechny moderátory, aby věnovali pozornost veškerým odkazům které nabádají ke stažení různého software (rapidshare, uložto, úschovna apod.)

v případě že takové odkazy naleznete, prosím o jejich "znefunkčnění - promazání" nebo mne upozorněte

děkuji

_________________
Alhambra II 1,9TDi PD
Neptejte se mě, proč Vám to, či ono bylo smazáno nebo zamčeno - NESPLŇOVALO TO PRAVIDLA sekce!!!
Pro své idealistické názory se zde často setkávám s nepochopením....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 12.05.2015 22:33 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

22.04.2015

Příspěvky:

32

Bydliště:

Ústí nad Labem

Nebudu zakládat nové téma,chci se jen zeptat,jestli máte někdo zkušenost s tímto: http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop ... 81-VAG5053
Zajímá mě,jestli se s tím dá dělat základní nastavení (např.automatické zamykání,ovládání oken dálkou nebo zjištění vadných park.senzorů).Do motoru apod. se šťourat nehodlám :)

Nebo jestli si pořídit radši kabel na Vag - ale mám r.v.2006

_________________
VW Sharan 1,9TDi 4Motion r.v.2006


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 12.05.2015 23:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.11.2010

Příspěvky:

1264

Bydliště:

Rychnov nad kněžnou

celkem draha sranda za ty penize, byt tebou, koupil bych klon Hex-Can kabelu napr. z aliExpresu ci ebay, stoji cca 550,- a umi mozna i vic, sam jsem jich uz par objednal a nikdy nebyl problem

_________________
:arrow: VW Passat 1.9TDI 96KW AVF 4Motion EX
:arrow: Audi A6 3.0TDI 165KW Quattro prodáno
:!:Seat Leon Cupra4 1.9TDI 110kw+

_________________
karosář Škoda auto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 12.05.2015 23:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.12.2009

Příspěvky:

1995

Bydliště:

Praha 10 - VWršovice

Piff66:
100% stačí obyč. USB-KKL za 300,- z Aukra.
Ale tato informace je snad 1 000 000x


pohodarkajik:
Co máš na myslí tím, možná trochu víc?

_________________
Moje přibližovadlo

_________________
Sharik II 1,9 TDi-PD 85 kW AUY 2002 (EGR-off)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: DIAGNOSTIKA: mohu pouzit tento diagnostický kabel?
PříspěvekNapsal: 12.05.2015 23:33 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

22.04.2015

Příspěvky:

32

Bydliště:

Ústí nad Labem

Co jsem tu tak vyčetl,tak na 2006 KKL nestačí....,jinak bych tyhle krámy nehledal.

_________________
VW Sharan 1,9TDi 4Motion r.v.2006


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group