Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 84 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat
PříspěvekNapsal: 15.12.2006 17:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3

Pro ty co nemají tempomat v Alhambře,Sharanu,Galaxy a ostatních značek koncernu VW.Jedná se hlavně o motory PD.Bez záruky možná použítí i u jiných typů TDI
http://www.gsa.kabel1.cz/index.php?opti ... view&id=24


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18.12.2006 23:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

945

Bydliště:

u Č. Budějovic

Tak jsem vyzkoušel ten návod a od soboty mám také funkční tempomat, dneska jsem ho zkoušel, montáž v pohodě, jen jsem měl krátký kabel od páčky tak jsem ho musel nastavit a měl jiné barvy než v popisu, a ta gumová průchodka vedle spojky, když jsem jí chtěl propíchnout tak mi vypadla do motorového prostoru, pro TDI PD se mají zapojit piny 14,44,45,46, a při aktivaci jsem nemačkal Q ale potvrdit.

_________________
LUPínO 1,2 TDI 3L, KIA Sorento V6 3,3 l 183 kW LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19.12.2006 00:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7

Bydliště:

Kroměříž

Jo tu průchodku už taky nemám. Někde v motoru. Mam tam tempomat asi tak měsic,podle tohodle návodu a funguje. Vedl jsem to hlavním svazkem,je to blíž k jednotce,

_________________
Sharan 1,9TDI PD 85kW chip 113kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19.12.2006 07:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

675

Bydliště:

Děčín

Bez průchodky musí bejt slyšet více motor v kabině nebo ne?

_________________
VW Sharan II Busines


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11.06.2007 21:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3804

Chlapi.

Kde se dá koupit tempomat na starší verzi Sharana / Galaxy (mám rok 1999) za cenu přijatelnější než originál??? (originál cena je 3350 Kč).

Pokud mi někdo umíte poradit, prosím Vás moc, piště mi na mail, na těchto stránkách nebývám často, anebo mi pošlete SMS na 774890244.

Moc díky.......


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat
PříspěvekNapsal: 13.02.2008 09:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

96

Bydliště:

Ostrava - okolí

Alhambra píše:
Pro ty co nemají tempomat v Alhambře,Sharanu,Galaxy a ostatních značek koncernu VW.Jedná se hlavně o motory PD.Bez záruky možná použítí i u jiných typů TDI
http://www.gsa.kabel1.cz/index.php?opti ... view&id=24" target="_blank


Super jak cip,takovy navod kdyz se ti neotevre !!!! Jak se tam da registrovat ?

_________________
Vždy něco a někdy nic !


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat
PříspěvekNapsal: 22.08.2008 09:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

325

Bydliště:

Ždánice u Kyjova

Nenašel by se někdo z Východních Čech, kdo by mi pomohl s montáží a se zprovozněním páčky tempomatu. Moc si na to sám netroufám. Mám koupenou tuhle páčku: http://hamar.cz/cs/volkswagen/tempomat-pro-vw-group-s-kabelazi-original.html

_________________
VW Sharan PD 85 kW Family, 7 sedadel, 7 oken v elektrice, ESP, bez palubáku


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat
PříspěvekNapsal: 26.08.2008 08:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1723

Bydliště:

Královéhradecko

Když budeš potřebovat něco podržet nebo podat klíč, tak rád pomůžu. S odbornou radou už je to ale horší, rád se ale poučím a poznám dalšího klubáka. :lol:

_________________
UBYTOVÁNÍ V JAROMĚŘI:
http://www.penzionexpanze.cz
Obrázek

_________________
Sharan I 1,9 TDI 1999 81 kW automat


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat
PříspěvekNapsal: 26.08.2008 11:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

325

Bydliště:

Ždánice u Kyjova

Tak jsem nevydržel a zrovna dnes jsem nechal páčku namontovat v odborném servisu. Snad si s tím poradí, neboť dle návodu montáže na GSA stránkách jde tempomat namontovat do vozidel u kterých svítí na budících při otočení klíčku EPC. Tak uvidíme, potom poreferuji.

_________________
VW Sharan PD 85 kW Family, 7 sedadel, 7 oken v elektrice, ESP, bez palubáku


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat
PříspěvekNapsal: 27.08.2008 10:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

529

Bydliště:

VWýchodní Čechy

:mrgreen: To epc je jen u benzínových motoru u kterých signalizuje elektronickej plyn. u Našich 66+85+96Kw Diesel motoru je to už standart. Jinak dotaz kolik si za to řekli??

_________________
VW Sharan II, 1.9 TDi PD 85Kw/115koní + pár dalších k tomu


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat
PříspěvekNapsal: 27.08.2008 15:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

325

Bydliště:

Ždánice u Kyjova

Tos mě docela uklidnil, dělají mi na tom celkovou prohlídku tak potom, až to bude hotové poreferuji

_________________
VW Sharan PD 85 kW Family, 7 sedadel, 7 oken v elektrice, ESP, bez palubáku


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat
PříspěvekNapsal: 28.08.2008 15:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

509

Bydliště:

Opava city

Tady si můžete vytisknout schéma:
Příloha:
tempoš šaryk 001.jpg
tempoš šaryk 001.jpg (1.03 MiB) Zobrazeno 6063 krát



Informace: Pokud máte např na autě z roku 2002 tempomat tlačítkový,a chcete jej nahradit shodným tempomatem,který je už novější kolébkový (má dvě šipky jako tlačítka palubního PC na páčce stěračů) tak vězte,že je to plně kompatibilní,a stačí přehodit jen díl za díl,zapojení pinů v patici je shodné není třeba žádných úprav.

_________________
IMPORT A PRODEJ AUT: http://www.1auto.tk

_________________
Import & prodej aut. Také nová auta levněji. Krásné druhé auto pro Vás za 79tis http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=52&t=220355


Naposledy upravil Auto1 dne 14.02.2011 17:39, celkově upraveno 1

Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat
PříspěvekNapsal: 02.09.2008 18:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

325

Bydliště:

Ždánice u Kyjova

Takže, jak jsem slíbil popíšu náklady na montáž tempomatu do AUY.
:arrow: Páčka tempomatu 1416,- + poštovné od Hamaru - viz předešlé příspěvky
:arrow: montáž přes známého 800,- je to docela drbačka, docela dost se toho musí rozdělat a prodlužovat kabeláž

Technik mi říkal, že namontoval páčku, vše připojil podle návodu, aktivoval tempomat přes VAG, rozsvítila se kontrolka tempomatu a na projížďce zjistil, že to stejně nefunguje, pak se v tom přes VAG ještě šťoural, a najednou to běží.

Již jsem to zkoušel a funguje to k mé spokojenosti dobře

_________________
VW Sharan PD 85 kW Family, 7 sedadel, 7 oken v elektrice, ESP, bez palubáku


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat
PříspěvekNapsal: 23.09.2008 20:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.12.2007

Příspěvky:

4

Ahoj, nenašel by se někdo z mostecka a okolí kdo by mi s tempomatem pomohl?

Ford Galaxy 2002 TDI PD.

Rád zaptatím i v tekuté měně.. :D

Dík Standa


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat
PříspěvekNapsal: 26.09.2008 05:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

244

Bydliště:

Hulín

chci se tak zeptat jestli muzu mit tempomat kdyz mam jeste lanko na plin

_________________
Rád jezdím Autem.jezdíme celá rodina.Ostrava,Vsetin a tak vseljak možně
Obrázek

_________________
Vw Sharan 2.0I rok 1999


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 84 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group