Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TOPENÍ, KLIMA: climatronic, výměna, motorek klapky
PříspěvekNapsal: 16.12.2006 20:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

18

Bydliště:

České Středohoří, tam u toho špinavého potoka jménem Labe

Zdar hosi,
mam takovy dotazek, vlastne dva. Climatronic prestal zobrazovat nejake znaky. Poridil jsem novy, ale... mam Sharana 2000 85kW PD a novy climatronic je z PD 85kW 2001. V tom snad az takovy problem nebude. Ale... oznaceni je stejne, jen posledni dve pismena se lisi (BX - CX) a verze toho noveho je taky vyssi S02.2 jsem mel a novy je S02.3 (nebo tak nejak) Myslite ze ho tam muzu dat?

2. Da se sehnad samostatne motorek klapky topeni, nebo musim poridi cele topeni? Climatronic po otoceni klicku blika a VAG hlasi zavadu klapky topeni.

Dik

_________________
TDI= Ten Dým Ignorujte


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic
PříspěvekNapsal: 16.12.2006 20:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

DiDcz píše:
Zdar hosi,
mam takovy dotazek, vlastne dva. Climatronic prestal zobrazovat nejake znaky. Poridil jsem novy, ale... mam Sharana 2000 85kW PD a novy climatronic je z PD 85kW 2001. V tom snad az takovy problem nebude. Ale... oznaceni je stejne, jen posledni dve pismena se lisi (BX - CX) a verze toho noveho je taky vyssi S02.2 jsem mel a novy je S02.3 (nebo tak nejak) Myslite ze ho tam muzu dat?

2. Da se sehnad samostatne motorek klapky topeni, nebo musim poridi cele topeni? Climatronic po otoceni klicku blika a VAG hlasi zavadu klapky topeni.

Dik


Mas cislo(chybu) ty klapky podle VAG?
Jestli je to ta hlavni klapka tak to je docela problem :cry:

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic
PříspěvekNapsal: 16.12.2006 21:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

18

Bydliště:

České Středohoří, tam u toho špinavého potoka jménem Labe

x-man píše:
DiDcz píše:
Zdar hosi,
mam takovy dotazek, vlastne dva. Climatronic prestal zobrazovat nejake znaky. Poridil jsem novy, ale... mam Sharana 2000 85kW PD a novy climatronic je z PD 85kW 2001. V tom snad az takovy problem nebude. Ale... oznaceni je stejne, jen posledni dve pismena se lisi (BX - CX) a verze toho noveho je taky vyssi S02.2 jsem mel a novy je S02.3 (nebo tak nejak) Myslite ze ho tam muzu dat?

2. Da se sehnad samostatne motorek klapky topeni, nebo musim poridi cele topeni? Climatronic po otoceni klicku blika a VAG hlasi zavadu klapky topeni.

Dik



Mas cislo(chybu) ty klapky podle VAG?
Jestli je to ta hlavni klapka tak to je docela problem :cry:



Jak velky problem?
Jde mi o to, ze mi nabizeli cele topeni. Jestli ho vzit ci ne. Nebo na nem hlavni klapka neni?

_________________
TDI= Ten Dým Ignorujte


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic
PříspěvekNapsal: 17.12.2006 04:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

No asi nebudes mit ten stejnej problem jako ja
ja mel tohle
01596 - Servomotor klapky cerstveho/cirkulujicihi vzduch (V154)

servomotor stoji cca 3000,- ale vetsi problem je s praci
ta vyjde podle info ve VW okolo 20000-30000 8O protoze se musi rozebrat uplne cela palubovka pry,ze se tam neda jinak dostat,ale spis ti reknou ze to nejde a mas smulu.

Ale ty mas asi neco uplne jinyho

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Climatronic
PříspěvekNapsal: 17.12.2006 14:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

takhle to vypada pak kdyz rozebers celou palubovku


Přílohy:
1.jpg [38.36 KiB]
801 krát

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17.12.2006 16:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5490

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

x-man
Tak to je mazec :D Taky me to ceka :cry: Takze pojdu k tobe na skoleni :wink: jak to rozebrat :oops:

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17.12.2006 18:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

168

Bydliště:

Západní čechy

Tak to už bych dohromady nedal.
Patpere jedu s tebou.

_________________
VW Sharan II


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17.12.2006 19:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2096

Bydliště:

Severní čechy

Jo jo,v Kadani jsou šikulové 8)

_________________
Obrázek

_________________
VW Sharan II 1,9 TDI PD 85kw "Borůvka"


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17.12.2006 21:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

Sharan-TDI píše:
Jo jo,v Kadani jsou šikulové 8)


Já byl jen takový "tichý" pozorovatel!

Ale ještě jde jedna finta jak na tu klapku.
Odpojit baterku na nejakou dobu (někde jsem se dočetl i na 24h-tak nevím)a pak by měli všechny klapky najet do základní polohy (nebo si ji znovu najít a nastavit a prej to i někomu pomohlo

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18.12.2006 17:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

96

Bydliště:

České Budějovice

Není to tak hrozný - vyndat palubovku - pokud víš jak na to.
Už jsem to jednou absolvoval - spíš je problém si na to najít čas. spodní část palubovky rozebereš v pohodě - musíš si dávat pozor ať nic neulámš - hlavně teď v zimě. vrchní díl palubovky s kapliškou a budíkama taky sundáš s trochou šikovnosti. Problém je pak s platem pro rozvod zduchu (je to skoro stejně veliký jak vrchní díl palubovky) protože mi nešel ven ani za nic. pak jsem zjistil, že jo drží dva šrouby co jsou na té fotce od x-mana - to jsou ty zlaté plechové matky (jedna je vledo dolu od šipky a druhá je od tý první doleva cca 30 cm (ve skutečnosti) - s těmi je problém, protože se musí povolit od motoru. Takže vyndat plast (jako při výměně pylového filtru) vyndat stěrače - celej mechanismus s motorkem (rovnou je rozebrat a promazat !!! rádi a často zareznou a pak si v zimně nesetřete). Pak odehnout textilní výplň a myslím 10 ořechem povolit - nemusí se vyšroubovat - stačí pár otáček aby vám matky nespadly a pak jde to plato vytáhnout. - než jsem na to přišel tak jsem myslel že se pos...u

_________________
ALHAMBRA II, PD 85kW(AUY), rok 2001 standard SHARAN II, PD 96kW(ASZ), rok 2005 standard


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18.12.2006 20:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5490

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Tak to mi cekakaji zajimave veci :!: Mam K.O. airbag,takze az sezenu palubku.... :cry:

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: kurenie
PříspěvekNapsal: 19.10.2010 19:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.10.2010

Příspěvky:

1

neviete kde sa nacadza servo klapky čerstveho vzduchu na alhambre.dik


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: kurenie
PříspěvekNapsal: 20.10.2010 22:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

489

Bydliště:

východní čechy

Pod přístrojovkou za kastlíkem. Tam je servo klapka na uzavření přívodu vzduchu do auta. Mám jedno navíc.

_________________
Prodej a servis potřeb pro zdravotně postižené, schodišťové plošiny, schodolezy, výtahy. Poradenská činnost.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TOPENÍ, KLIMA: climatronic, výměna, motorek klapky
PříspěvekNapsal: 17.07.2011 17:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

47

Bydliště:

Brno

i když tu v tématu již chvíli nikdo nebyl , třeba někdo odpoví ........ pokud se vymění jeden z motorků bud za nový nebo starší je potřeba udělat základní nastavení?? myslím že jsem ve visu viděl možnost řešení zkontrolovat a provést základní nastavení. dík za info

_________________
sha ll, auy, 2000, 85kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TOPENÍ, KLIMA: climatronic, výměna, motorek klapky
PříspěvekNapsal: 30.03.2016 22:09 
Offline
Pilot
Pilot
Uživatelský avatar

Hodnost:

Pilot

Registrován:

11.03.2016

Příspěvky:

9

Bydliště:

SK

Vie mi niekto poradit kde sa nachadzaju tieto servomotorceky podla tychto chyb

25b - Footwell/Defrost Flap Servo Motor
4F8 - Central Flap Servo Motor
4FA - Recirculation Flap Servo Motor
318 - Air Conditioner Pressure Switch

Dik

_________________
IT


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group