Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Máte SHARANA ALHAMBRU GALAXY? Noví členové vítejte mezi námi
PříspěvekNapsal: 21.05.2008 11:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

Riadiace jednotka je urcite z AUY 85 KW 115 HP.


Takze mas asi len vymeneny motor.

Tie posledne cisla na konci zrejme znamenaju len drobne napr. softwarove rozdiely ktorymi tie jednotky prechadzaju pocas vyroby.

Do SAG sa sice montovala 1,9 110 KW ale je zasadny rozdiel v konstrukcii medzi original 110 KW a cipom. Ale do toho forda si skus zbehnut.

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Máte SHARANA ALHAMBRU GALAXY? Noví členové vítejte mezi námi
PříspěvekNapsal: 21.05.2008 11:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.05.2008

Příspěvky:

26

Bydliště:

Cheb

to vw frog

moc díky za info snažím se vše řešit

rozumíkm tomu dobře že tam má bejt motor 85kw a je čip na 110kw....

tak to je v německým TP ve velkým TP přeškrtnuto 85kw a v malým Tp je už 110KW čip od WOLF

V PŘÍLOZE POSÍLÁM KOPIE TP


Přílohy:
th_technicak 1.jpg
th_technicak 1.jpg (119.42 KiB) Zobrazeno 881 krát

th_technic[1].2.jpg
th_technic[1].2.jpg (137.41 KiB) Zobrazeno 864 krát

th_techni[1].3.jpg
th_techni[1].3.jpg (104.45 KiB) Zobrazeno 850 krát

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Máte SHARANA ALHAMBRU GALAXY? Noví členové vítejte mezi námi
PříspěvekNapsal: 21.05.2008 11:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.05.2008

Příspěvky:

26

Bydliště:

Cheb

to abel josef

díky aspon náká dobrá zpráva


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Máte SHARANA ALHAMBRU GALAXY? Noví členové vítejte mezi námi
PříspěvekNapsal: 21.05.2008 11:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

Este sa pozeram do etosu a tam je pod kodom 038 906 019 FB vedena RJ pre ANU co je len 66KW.

Potom nechapem preco mas na tej samolepke napisane 85 KW. Nevyzerala tak ze by s nou bolo manipulovane ?

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Máte SHARANA ALHAMBRU GALAXY? Noví členové vítejte mezi námi
PříspěvekNapsal: 21.05.2008 11:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.04.2008

Příspěvky:

534

Bydliště:

Praha

damel27

Číslo řídící jednotky se liší měsícem výroby.Poslední dvě písmena se můžou opravdu lišit.Zavolej do Forda a řekni jim tvé číslo,a oni ti řeknou ,jestli to sedí nebo jestli je to náhrada.
Co se týče identifikace vozidla,je tam písmeno Y -znamená rok výroby.Pokud se nepletu písmeno Y je rok 2000.Pro porovnání posílám tabulku identifikace VW Sharan :

WVW ZZZ 7M Z Y V 000 029
1 2 3 4 5 6 7

1.) označení světových výrobců:WVW -Volkswagen AG
WFO - Ford - Werke A.G.
2.) interní označení,kromě modelů pro USA
3.) VW:dvoumístná zkratka typu vozidla z prvních dvou pozic oficiálního označení
7M - Sharan
Ford:výrobní a montážní závod
4.) VW:interní označení
Ford:modelová řada - W = Galaxy
5.) VW:rok výroby/modelová rok:X=1999,Y=2000,1=2001 atd,
Ford:modelová varianta - G = pětidveřová velkoprostorová limuzína
6.) VW:výrobní závod ( jedno písmeno )
Ford: rok výroby/ modelový rok : X=1999,Y=2000,1=2001 atd.,druhé písmeno udává ve
tvaru kódu měsíc výroby
7.) sériové číslo :každý modelový rok začínáčíslem 000 001 (VW-šestimístné,
FORD-pětimístné )
Držím palce při luštění :lol: frog

_________________
SHARAN I 1,9TDII1998,81kW SKATER
Prodejce nových vozů SEAT


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Máte SHARANA ALHAMBRU GALAXY? Noví členové vítejte mezi námi
PříspěvekNapsal: 21.05.2008 17:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

943

Bydliště:

u Č. Budějovic

To damol27
Já si myslím že tam máš sice motor z ATD ale ŘJ bude z původního motoru, typoval bych že jsou přehozené vstřikovače z původní hlavy, takže máš ten výkon který byl inzerovaný.

_________________
VW Lupo Obrázek VW Sharan Obrázek

_________________
LUPínO 1,2 TDI 3L, KIA Sorento V6 3,3 l 183 kW LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Máte SHARANA ALHAMBRU GALAXY? Noví členové vítejte mezi námi
PříspěvekNapsal: 21.05.2008 18:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.05.2008

Příspěvky:

26

Bydliště:

Cheb

jenda

Já si myslím že tam máš sice motor z ATD ale ŘJ bude z původního motoru, typoval bych že jsou přehozené vstřikovače z původní hlavy, takže máš ten výkon který byl inzerovaný.

ŘJ vypadá že je originál.
já myslím že tam bude komplet jinej motor ATD.
že by vstřikovače zé 85kw šly na 74kw ...
ale je to možné

až seženu 85kw a budu ho chtít dát,doufám že se tam nic nepředělávalo když tm dávaly tu74kw
to bude ještě drama


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Máte SHARANA ALHAMBRU GALAXY? Noví členové vítejte mezi námi
PříspěvekNapsal: 23.05.2008 23:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2096

Bydliště:

Severní čechy

vw frog píše:
Ahoj damol27,
jak jsem slíbil,tak činím.Ptal jsem se na ten tvůj problém a bylo mi řečeno,že do modelu 2001 se oficiálně 110kW PD dávají.Máš zkusit zajet na zastoupení Fordu u Vás v regionu
a požádat o tzv.technickou,kdy oni by měly napsat změnu motorové jednotky do obou TP.Pokud toto nevyjde,tak nezbyde než koupit motor pasující do Tvého nového mazla.Držím palec.

P.S. :cena motoru se pohybuje kolem 20.000,- -25.000,- . Za 50.000,- se dá koupit motor z novýho auta otočeného přes boudu a i tak je to raketa.
frog

Tohle neprojde,já měl ten samej problém u Sharana a pokud se tenhle typ motoru nemontoval do auta,tak ani přestavbu nepovolí

_________________
Obrázek

_________________
VW Sharan II 1,9 TDI PD 85kw "Borůvka"


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MOTOR: je možné vymeniť motor 66 kW za 85 kW ?
PříspěvekNapsal: 24.05.2008 00:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

943

Bydliště:

u Č. Budějovic

Máš alespoň víko od rozvodů z AUY nebo tam to ATD šoupli celý.

_________________
VW Lupo Obrázek VW Sharan Obrázek

_________________
LUPínO 1,2 TDI 3L, KIA Sorento V6 3,3 l 183 kW LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MOTOR: je možné vymeniť motor 66 kW za 85 kW ?
PříspěvekNapsal: 24.05.2008 11:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.05.2008

Příspěvky:

26

Bydliště:

Cheb

Máš alespoň víko od rozvodů z AUY nebo tam to ATD šoupli celý.

na víku od rozvodů je samolepa nečitelná,už jsem tak koukal.
ještě to zkusím vyndat a na světle pořádně prozkoumat.
připadá mě že to přejely hadrem namočeným do ředidla,aby to čitelné nebylo.

jinak už mám nabídku na motor 85kw za 20tis.ale bez spojky a setrváku ,ale to by mě melo pasovat z ty 74kw co tam mám ted!!nebo se pletu??

čekám do konce příštího týdne jak se vyjádří k problému prodejce ,ale už pochubuji že auto veme zpět.
to by ho vzal hned zak jsem spolu mluvily poprvé.

a začnu vyřizovat ten motor a do servisu na výměnu motoru


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MOTOR: je možné vymeniť motor 66 kW za 85 kW ?
PříspěvekNapsal: 24.05.2008 11:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2096

Bydliště:

Severní čechy

http://www.aukro.cz/item367654110_motor ... mplet.html
Tady jsem taky neco nasel.Zkus mu zavolat

_________________
Obrázek

_________________
VW Sharan II 1,9 TDI PD 85kw "Borůvka"


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MOTOR: je možné vymeniť motor 66 kW za 85 kW ?
PříspěvekNapsal: 24.05.2008 11:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.05.2008

Příspěvky:

26

Bydliště:

Cheb

to bitvi

díky za info.zrovna tenhle motor jsem měl na mysli už to řeším .
pán je na dovolený hned jak přijedu jedu na motor podívat akorát je bez setrváku a spojky.
ale to by mělo sedět z 74kw ATD.

snad to vyjde je z apřijatelnou cenu a taky to mám tady kousek za kopcem


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MOTOR: je možné vymeniť motor 66 kW za 85 kW ?
PříspěvekNapsal: 24.05.2008 12:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2096

Bydliště:

Severní čechy

Ještě se zeptám kámoše.Je to sice už dýl,ale nabízel mi motor i s převodovkou a poloosama za 25.000,-

_________________
Obrázek

_________________
VW Sharan II 1,9 TDI PD 85kw "Borůvka"


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MOTOR: je možné vymeniť motor 66 kW za 85 kW ?
PříspěvekNapsal: 24.05.2008 12:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

6550

Bydliště:

Pržno okr. Frýdek-Místek

PD motory nejsou nějak extra drahé, kámoš kupoval PD 96 kw za nějakých 13000,- kč, celý komplet nastrojený, vč. turba....

_________________
žiju stále kupředu, protože tak je to správné.... http://www.Bodroteam.cz

_________________
vw sharan carrat 1.9 TDI vw caddy 1,9 TDI, můj zelený parťák v práci, BETA 450 RR enduro k pohledání


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: MOTOR: je možné vymeniť motor 66 kW za 85 kW ?
PříspěvekNapsal: 24.05.2008 12:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2096

Bydliště:

Severní čechy

to ne,jen kdyby člověk věděl,co kupuje.To bohužel zjistíš,až když to namontuješ a nastartuješ

_________________
Obrázek

_________________
VW Sharan II 1,9 TDI PD 85kw "Borůvka"


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group