Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.08.2007 21:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

210

Bydliště:

Mlada Boleslav FordGalaxy

Alfan
když už to tam dal tak to musi stačit 8)
jo a te kabely zahod někam daleko :lol: :lol: :lol:

_________________
ford galaxy


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.08.2007 21:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

286

Bydliště:

Most

Kabely nezahodím, protože mě to stálo 179 Kč a to je sakra piv, co jsem takto promrhal... :)

_________________
Obrázek

_________________
Škoda Superb 2,0TDI, 125 kW, DSG, r.v. 10/2008


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.08.2007 21:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

210

Bydliště:

Mlada Boleslav FordGalaxy

Alfan
te dráty maji silnou izolací a samej drat je sláby proto nejde nastartovat to jakoby dal dvoulinku ti řikam nemoh ani favorita nastartovat a ten ma 45kW baterku to maš pravdu 10 dobrých piv
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

_________________
ford galaxy


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.08.2007 21:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

117

Já jsem si startovací kabely udělal ze silného kabelu a na konce jsem použil kleště na kostru co se používaj u průmyslových svářeček.
Funguje to bezvadně-žádne zahřívání izolace. :wink:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.08.2007 21:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

210

Bydliště:

Mlada Boleslav FordGalaxy

Skype
tak ja myslím že to je akorát je taky dost mnekej a to je i pohodlné při manipulaci s nim :wink:

_________________
ford galaxy


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06.08.2007 22:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1002

Bydliště:

3nec

Alfan píše:
Tak to byla baterka.
Dal jsem tam 74Ah 680A , prý to stačí a co jsem četl tady na foru, tak to je dostačující.
Každopádně děkuji všem zúčastněným za cenné rady :wink:


taky jsem měnil, nějakou japonskou bezůdržbovou, i s takovým barevným indikátorem stavu, 72Ah 720A za 2000,-, a teď to teprve točí 8) (jinak se tam doporučuje 74Ah 720A tuším)

_________________
Sharan TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.08.2007 22:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

12

Bydliště:

KARLOVARSKO

Potřebuji poradit jakou autobaterii do 2,8 VR 6.Auto jsem koupil před cca dvouma lety.Je tam teď 60Ah a už nic nevydrží.Stačí zase tahle nebo mám koupit silnější? :roll:

_________________
SHARAN I VR6 syncro


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.08.2007 22:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

943

Bydliště:

u Č. Budějovic

YEN píše:
Potřebuji poradit jakou autobaterii do 2,8 VR 6.Auto jsem koupil před cca dvouma lety.Je tam teď 60Ah a už nic nevydrží.Stačí zase tahle nebo mám koupit silnější? :roll:


Je to benzín tak si myslím že tam ta 60 Ah stačí, jen bych nekupoval úpnou noname.

_________________
LUPínO 1,2 TDI 3L, KIA Sorento V6 3,3 l 183 kW LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.08.2007 22:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

210

Bydliště:

Mlada Boleslav FordGalaxy

YEN
ty jězdiš na benzin asy co . tak to ani ne musíš tam neni takovy odběr myslím ja :old:

_________________
ford galaxy


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.08.2007 22:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

12

Bydliště:

KARLOVARSKO

Ani ne,mám to předělané na plyn a právě k té baterii vede o něco více kabelů než tomu bylo doposud.Nehldě k tomu,že tam mám přídavný alarm.

_________________
SHARAN I VR6 syncro


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.08.2007 22:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

210

Bydliště:

Mlada Boleslav FordGalaxy

YEN
když na to maš a když to tam vleze tak tym nic ne zkazíš :idea:

_________________
ford galaxy


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.08.2007 22:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

12

Bydliště:

KARLOVARSKO

Asi jo.Místo tam je.Tak tam hodím silnější.
Jinak díky všem.

_________________
SHARAN I VR6 syncro


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.08.2007 22:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

943

Bydliště:

u Č. Budějovic

YEN píše:
Ani ne,mám to předělané na plyn a právě k té baterii vede o něco více kabelů než tomu bylo doposud.Nehldě k tomu,že tam mám přídavný alarm.


Pokud jezdíš často tak bych to neřešil, pokud auto stojí celý týden a pak se ujede pár kilometrů tak bych možná šel do větší. Ta 2,8 asi nemá přídavné topení nebo ano? a pokud má, má samostatnou baterku pod přední sedačkou a manuální ovládání v hodinách nad zrcátkem? Chtěl bys předělávat přídavný topení na nezávislý eventuelně dálkově ovládaný?
pokud by jsi chtěl topení používat jako nezávislý, pak bych šel do baterie maximální velikosti která se vejde. Do našich TDI se vejde max 100 Ah která je 350 mm dlouhá. Velkou baterku bych takm samozřejmě dal i tehdy pokud auto používáš na cestování hodláš v něm mít ledničku, DVD přehrávače a jiné spotřebiče.

_________________
LUPínO 1,2 TDI 3L, KIA Sorento V6 3,3 l 183 kW LPG


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.08.2007 22:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

12

Bydliště:

KARLOVARSKO

Ano,má to přídavné topení.Ale bohužel jsem ještě nepřišel na to jak to funguje.Má to display s hodinama a pěti přepínači. Nemám k tomu manuál,takže to zatím nepuštím.Jednou jsem si s tím hrál a naběhnul nějaký větrák.Jinak nevím o tom,že bych měl mít ještě jednu baterii v autě.Kde je přesně a jak vypadá?

_________________
SHARAN I VR6 syncro


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.08.2007 22:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

943

Bydliště:

u Č. Budějovic

YEN píše:
Ano,má to přídavné topení.Ale bohužel jsem ještě nepřišel na to jak to funguje.Má to display s hodinama a pěti přepínači. Nemám k tomu manuál,takže to zatím nepuštím.Jednou jsem si s tím hrál a naběhnul nějaký větrák.Jinak nevím o tom,že bych měl mít ještě jednu baterii v autě.Kde je přesně a jak vypadá?


Je pod sedačkou spolujezdce je tam pro ní samostatný kastlík zasahující pod auto. baterie má tuším 12V 60 Ah a pokud jí tam máš tak bych větší baterii nedával a alarm napojil na ni, jinak si myslím že bude také špatná. Na hodinách si můžeš nastavit kdy má topení zapnout a jedno tlačítko je tam tuším pro jednorázové zapnutí bufíku na 1/2 hodiny.

_________________
LUPínO 1,2 TDI 3L, KIA Sorento V6 3,3 l 183 kW LPG


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group