Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 148 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 05.12.2011 19:58 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

ty umíš jenom kopírovat z internetu, mně to někdy zabere hodiny než na něco příjdu.. a pak chceš at ti to každý napíše na forum.. zkus něco vymýšlet jako já aby jsi něco dokázal a ne jenom blbě kecat blbosti.. to jediné umíš..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 05.12.2011 20:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Tak si ty "machre" tady nehraj na neco co nejsi :!: :!: :!: A blbosti tu placas Ty :!: Si sahni do svedomi (jestli ho tedy mas) .....

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 05.12.2011 20:05 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

tak mi řekni co jsem teda.. ty umíš h***o a jenom tady vyzvídáš a radíš nesmysly..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 05.12.2011 20:08 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

já jsem někomu radil nějakou blbost co se týče elektroniky? tak mi pošli odkaz..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 05.12.2011 22:26 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

03.07.2010

Příspěvky:

1261

Bydliště:

Staňkovwice

KUCÍÍÍÍÍ KLÍÍÍD. Blíží se vánoce a to jsou svátky míru a klidu!!!!!!!!!!!!!!!!! No né????

_________________
VW SHARAN 1.9TDi PD, 85kW, r.v.2002 NUCENÝ PRODEJ, Audi A3, 1.6, 2002


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 07.05.2012 11:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.10.2010

Příspěvky:

74

Bydliště:

Praha 4 Braník

Zdravím, opět se na Vás obracím s prosbou o radu. Mám podobnou potíž jako řešil uživatel MAKO-VR6 na cca 4. stránce tohoto vlákna (ale chybí tam, jak to dopadlo). Tak tedy tempomat mám origo, ale nikdy mi nefungoval a tak mi stále hlodá, co s tím je. Bohužel jsem na nic nepřišel. Řídící jednotka motoru neukazuje žádné chyby. Chtěl jsem načíst blok hodnot, kde bude signál od brzdového snímače a čudlíků na té páčce, ale nenašel jsem ho (blok 6 to není). Mám kabel KKL, vag verze 304. Tuší někdo, kam bych se měl podívat? Nechce se mi to nějak ad-hoc celé rozebírat. Díky V.

_________________
Sharan VR6 Syncro, automat, r.v. 97


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 07.05.2012 14:00 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

u tohoto roku se tempomat nedá diagnostikovat

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 07.05.2012 15:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.10.2010

Příspěvky:

74

Bydliště:

Praha 4 Braník

tornado1 píše:
u tohoto roku se tempomat nedá diagnostikovat

Nepotěšil jsi mě, ale stejně díky moc! Budu si muset udělat hezký večer s měřákem, až bude víc času...
V.

_________________
Sharan VR6 Syncro, automat, r.v. 97


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 07.05.2012 19:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.06.2011

Příspěvky:

13

ahoj kluci potrebuji pomoct mam ALAHMBRU PD rv 2003 ted chci dodelat tempomat packu mam kolebkovou ale nemam origo k ni kabel nevite nekdo cislovani pini v patici te pačky foto zde diky moc taky chci tempomatovat :drinks:


Přílohy:
DSC01482.JPG
DSC01482.JPG (142.43 KiB) Zobrazeno 601 krát

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 07.05.2012 19:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

4812

Bydliště:

Praha

Pomůže tohle?
http://www.gsa.kabel1.cz/tempomat.pdf

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.
A trocha mých konstrukcí.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; Tornado EVO; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 07.05.2012 21:02 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

mám kompletní kabeláž kdyby jsi chtěl.. můžu i namontovat..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 09.05.2012 11:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.05.2012

Příspěvky:

9

Zdravim všechny. Potřebuju radu.
Koupil jsem Alhambru r.v.2002 má tempomat , ale při zapnutí všechno svítí na palubce jak má ale rychlost drží tak vteřinku a pak nic jak kdyby se sám hned vypnul. Nevíte čim to může bejt ? Díky za radu.

_________________
Seat Alahmbra 2002


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 09.05.2012 11:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

4812

Bydliště:

Praha

Mrkni sem, jestli všechno chodí, jak má
viewtopic.php?p=2154116#p2154116

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.
A trocha mých konstrukcí.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; Tornado EVO; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 21.05.2012 09:57 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

21.11.2010

Příspěvky:

3444

Bydliště:

Berounsko, D5 Exit 28

Taky je možný že budeš muset sáhnout do spínačů na pedálech - může bejt že některý z nich špatně spíná (nedrží).

_________________
Ford Galaxy 1.9 Ghia, PD 85kW, 2001
Don't worry, be happy
http://forum.navitym.cz/index.php

_________________
Realizace, servis a údržba kompresoroven. PSA generátory dusíku a kyslíku. Průmyslová filtrace kapalin.


Naposledy upravil smolda dne 28.05.2012 17:57, celkově upraveno 1

Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: nefunguje, zapojení táhla pod pedálem
PříspěvekNapsal: 28.05.2012 12:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.05.2010

Příspěvky:

86

Bydliště:

Jablonec nad Nisou

Ahoj, já jsem to nevyřešil. Je to škoda. Někde jsem dohledal, že má být RJ vedle spolujezdce u radia, ale když jsem to odkrytoval, tak jsem nenašel. Víc nevím.

-Vasek- píše:
Zdravím, opět se na Vás obracím s prosbou o radu. Mám podobnou potíž jako řešil uživatel MAKO-VR6 na cca 4. stránce tohoto vlákna (ale chybí tam, jak to dopadlo). Tak tedy tempomat mám origo, ale nikdy mi nefungoval a tak mi stále hlodá, co s tím je. Bohužel jsem na nic nepřišel. Řídící jednotka motoru neukazuje žádné chyby. Chtěl jsem načíst blok hodnot, kde bude signál od brzdového snímače a čudlíků na té páčce, ale nenašel jsem ho (blok 6 to není). Mám kabel KKL, vag verze 304. Tuší někdo, kam bych se měl podívat? Nechce se mi to nějak ad-hoc celé rozebírat. Díky V.

_________________
MAKO

_________________
Sharan II, 1.9TDi, BVK 4MOTION Ex: Sharan I VR6 Syncro Carat, LPG power


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 148 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group