Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 101 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: KLÍČE, DÁLKA: dálkové ovládání nefunguje
PříspěvekNapsal: 24.01.2007 21:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

775

Bydliště:

Odolena vwoda-Čenkov

Ahoj kluci, mám takovej problém, koupil jsem si Alhambru a dostal jsem k ní nefunkční dálku, tak jsem objednal novou a nejde to nakódovat, přitom to podle návodu dělám správně. Ani při odemykání klíčem směrovky neblikaj, což by podle návodu měly.Na diagnostice komfortní jednotka hlásí, že je příliš slabý signál ukazatele směru jízdy.předem děkuju.

_________________
odtahová služba nonstop
Výměna skel
Lakovna
Klempírna
Autoservis - diagnostika
prodej náhradních dílů
non-stop 607 99 88 77
www.autoservis24h.cz
facebook.com/nonstopautoservis

_________________
To Nejlepší, nebo Nic


Naposledy upravil g2tdi dne 07.02.2007 19:46, celkově upraveno 1

Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Prosím pomoóóc - Originál Dálkové ovládání alhambra
PříspěvekNapsal: 26.01.2007 18:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

79

Bydliště:

Senice na Hané

g2tdi píše:
Ahoj kluci, mám takovej problém, koupil jsem si Alhambru a dostal jsem k ní nefunkční dálku, tak jsem objednal novou a nejde to nakódovat, přitom to podle návodu dělám správně. Ani při odemykání klíčem směrovky neblikaj, což by podle návodu měly.Na diagnostice komfortní jednotka hlásí, že je příliš slabý signál ukazatele směru jízdy.předem děkuju.

Asi mám podobný problém. Pokoušel jsem se 3x a pak to vzdal. Nejde nakódovat na dálku, jinak funguje. Radu bych uvítal. Díky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.01.2007 01:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

775

Bydliště:

Odolena vwoda-Čenkov

jak to myslíš jednu dálku máš a ta ti funguje a druhou nemůžeš nakodovat? Nebo jak?

_________________
odtahová služba nonstop
Výměna skel
Lakovna
Klempírna
Autoservis - diagnostika
prodej náhradních dílů
non-stop 607 99 88 77
www.autoservis24h.cz
facebook.com/nonstopautoservis

_________________
To Nejlepší, nebo Nic


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29.01.2007 20:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

Anonymous píše:
Ne , jen že klíček funguje, je nakódován, jen nefunguje dálka. Nejde prostě aktivovat. Umí to někdo? PLS??


tenhle postup jsi zkousel???

http://www.gsa.kabel1.cz/index.php?opti ... &Itemid=73

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29.01.2007 23:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

775

Bydliště:

Odolena vwoda-Čenkov

tak nehle postup je stejnej i u sag Do 1997 akorat je to infra a ne radiem ale prostě to nejde nakodovat neví někdo co stím pls

_________________
odtahová služba nonstop
Výměna skel
Lakovna
Klempírna
Autoservis - diagnostika
prodej náhradních dílů
non-stop 607 99 88 77
www.autoservis24h.cz
facebook.com/nonstopautoservis

_________________
To Nejlepší, nebo Nic


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30.01.2007 07:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

675

Bydliště:

Děčín

Pak to jedině skusit přes VAG ,ale ještě jednou proměř ty baterie.

_________________
VW Sharan II Busines


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30.01.2007 10:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

775

Bydliště:

Odolena vwoda-Čenkov

baterka je dobra jr to uplně novy dalkovy ovladani koupene u autoexner

_________________
odtahová služba nonstop
Výměna skel
Lakovna
Klempírna
Autoservis - diagnostika
prodej náhradních dílů
non-stop 607 99 88 77
www.autoservis24h.cz
facebook.com/nonstopautoservis

_________________
To Nejlepší, nebo Nic


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07.02.2007 19:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

775

Bydliště:

Odolena vwoda-Čenkov

Ahój kluci jsem lama největší dálka opravena. Čím to bylo? Jsem prostě lama bylo mi řečeno abych vyměnil baterku, to jsem udělal koupil jednu baterku, a nic, ale už mi nikdo neřekl že ty baterky jsou tam dvě když jsem vyndal tu jednu tak je tam takovej plech a já si myslel že jen přitlačuje baterku ale? ale pod tím plechem je ještě jedna baterka. Tak dálka funguje. Ale stějně mám nějakej atip protože mam infra dálkové ovládání a to k alhambře ani k sharunu nikdy nebylo byl jsem u exnera a v pyramidě v průhonicích a tam jim nabízí k těmto vozum etka pouze rádiové 433,9 Mhz a infra jen stará cordoba z roku 93 tak nevim až mi ta dálka opravdu odejde tak se asi pudu oběsit :lol:

_________________
odtahová služba nonstop
Výměna skel
Lakovna
Klempírna
Autoservis - diagnostika
prodej náhradních dílů
non-stop 607 99 88 77
www.autoservis24h.cz
facebook.com/nonstopautoservis

_________________
To Nejlepší, nebo Nic


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: KLÍČE,DÁLKA,nefunkční
PříspěvekNapsal: 18.10.2007 22:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.10.2007

Příspěvky:

31

Zdravím všechny Sharanisty.Poraďte mi někdo.Dálka mi selhala,rozebral jsem klíč,dal zpět dohromady a šel pár dní,potom jsem asi dvakrát zopakoval,no ateď už nic.Známý mi to napíchl,ale počítač nenačte jednotku centrálu.Klíč svítí,baterie nové.Zkusil jsem ho i znovu nakódovat,podle jednoho zdejšího návodu,tak už nevím,odešlo obojí najednou?

_________________
medík


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE, DÁLKA: dálkové ovládání nefunguje
PříspěvekNapsal: 19.10.2007 22:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

210

Bydliště:

Mlada Boleslav FordGalaxy

třeba to nějak zablokovalo :?: když ne origo přístup všechno ma ochranu :idea:

_________________
ford galaxy


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE, DÁLKA: dálkové ovládání nefunguje
PříspěvekNapsal: 23.03.2008 17:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.03.2008

Příspěvky:

11

g2tdi píše:
Ahoj kluci, mám takovej problém, koupil jsem si Alhambru a dostal jsem k ní nefunkční dálku, tak jsem objednal novou a nejde to nakódovat, přitom to podle návodu dělám správně. Ani při odemykání klíčem směrovky neblikaj, což by podle návodu měly.Na diagnostice komfortní jednotka hlásí, že je příliš slabý signál ukazatele směru jízdy.předem děkuju.

jaku dalku si koupil infra nebo radio

_________________
alhanbra 1.9 TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE, DÁLKA: dálkové ovládání nefunguje
PříspěvekNapsal: 21.08.2009 08:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.08.2009

Příspěvky:

6

Bydliště:

Kosice

Ahoj mam Alhambru l r.v.2000 a mal som ten problem ze som nevedel naprogramovat dialkove centralu, postupoval som podla original manualu ale tam je zly postup miesto podrzania 2 tlacitka a 3x stlacit 1 tlacitko je to naopak stlacite a podrzite 1tlacitko a 3x stlacite 2 a inac vsetko prebehne presne podla navodu. Mam to odskusane mne to tak funguje dajte vediet ake mate skusenosti .

_________________
Seat Alhambra Luxus 1.9 Tdi 81Kw, Seat Alhambra 1.9 Tdi 85 kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE, DÁLKA: dálkové ovládání nefunguje
PříspěvekNapsal: 04.09.2009 12:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.08.2009

Příspěvky:

6

Ahoj všichni,

mám Sharan 99. Dálkové ovládání centrálu funguje, jak ho napadne. Někdy odevře ze vzdálenosti 10m, někdy až z blízky a někdy vůbec ne. Baterka v klíči nová. Jednu dobu to nešlo vůbec, tak jsem znovu dálku sesynchronizoval s centrálem, postup fungoval, ale chová se to stejně. V servise mi doporučili vyměnit jednotku v klíči, což je 1800. Do toho se mi moc nechce....

Předem díky za radu
Radim


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE, DÁLKA: dálkové ovládání nefunguje
PříspěvekNapsal: 19.09.2009 08:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.08.2009

Příspěvky:

5

Bydliště:

Sokolov

Ahoj. Mám sharana teprve krátce, ale dostal jsem k němu dálku (ne v klíči, ale extra přívěšek od VW). Prodejce to auto přitáhnul z německa a říkal že mu to nikdy nefungovalo. Tak jsem kouknul na x-manův návod jak sesynchronizovat dálku, ale ať dělám co dělám nedaří se mi to nastavit do toho kódovacího módu. Prostě otáčím podle návodu, ale kontrolka je stále zhasnutá. Přidávám fotky toho ovladače. Díky předem za jakoukoliv radu, která mě nasměruje tím správným směrem. Pepa


Přílohy:
Poznámka: Dálka 1
Obrázek 4.jpg
Obrázek 4.jpg (90.38 KiB) Zobrazeno 7999 krát

Poznámka: Dálka 2
Obrázek 2.jpg
Obrázek 2.jpg (86.82 KiB) Zobrazeno 8001 krát


_________________
VW TOURAN 1,9 TDI 2006
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 101 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group