Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AUDIO: připojení externího audia do stávajícího rádia
PříspěvekNapsal: 29.12.2015 20:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

29.05.2010

Příspěvky:

2382

Bydliště:

Green town at Prague

No "maďarsky" moc neumím, ale zkusil jsi postup napsaný v té větě ? Tedy posloucháš Yatour, přepneš tlačítkem FM na rádio a pokud stiskneš znovu CD tak jsi na původním měniči ? Tedy pokud jsi ho úplně neodpojil...

_________________
Alhambra II 1,9TDi PD
Neptejte se mě, proč Vám to, či ono bylo smazáno nebo zamčeno - NESPLŇOVALO TO PRAVIDLA sekce!!!
Pro své idealistické názory se zde často setkávám s nepochopením....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: AUDIO: připojení externího audia do stávajícího rádia
PříspěvekNapsal: 30.12.2015 01:05 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

23.04.2015

Příspěvky:

50

Problem je v tom, ze MFD nema tlacidlo CD. Je tam tlacidlo "AUDIO", kde je mozne zvolit zdroj zvuku, pripadne videa (https://i.ytimg.com/vi/O7QIxikeTYA/maxresdefault.jpg). Ked zvolim CD, prepne sa to na Yatour. Ked to dam na FM a spat na CD, zas pocuvam Yatour.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: AUDIO: připojení externího audia do stávajícího rádia
PříspěvekNapsal: 30.12.2015 20:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

29.05.2010

Příspěvky:

2382

Bydliště:

Green town at Prague

Tak pak by jsi asi musel mít na vystupu z MFD nějaký SW nebo manuální přepínač, který by řešil to, kam jde signál ...

Edit: podle obrázku - nelze připojit Yatour na aux a cd měnič nechat jako CD ?

_________________
Alhambra II 1,9TDi PD
Neptejte se mě, proč Vám to, či ono bylo smazáno nebo zamčeno - NESPLŇOVALO TO PRAVIDLA sekce!!!
Pro své idealistické názory se zde často setkávám s nepochopením....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: AUDIO: připojení externího audia do stávajícího rádia
PříspěvekNapsal: 30.12.2015 21:39 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

23.04.2015

Příspěvky:

50

Prave to pisu na stranke vyrobcu Yatour-u, ze VAG nepotrebuje tento prepinac.
K Yatouru som mal kabel s konektorom namiesto CD menica, nie s koncovkou do AUX. A vobec, zaujimalo by ma, ci k zapojeniu do tohto konektora (AUX) iba na audio potrebujem tiez nejaky prevodnik, ako v pripade, ked chcem do radia zapojit zdroj videa. Ma s tymto niekto skusenost? Nedal by sa napriklad CD menic zapojit cez AUX?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: AUDIO: připojení externího audia do stávajícího rádia
PříspěvekNapsal: 30.12.2015 22:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

4639

Bydliště:

Praha

No jestli dobře koukám, tak ten Yatour má AUX na sobě. Současný provoz Yatouru a Cd měniče bude asi potřebovat nějaký chytrý přepínač, aby se nepohádaly datové signály.

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.
A trocha mých konstrukcí.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; SEAT Alhambra II, AUY, 2000; Škoda Favorit 135LX, 1993 (už je asi v pánu) vše s trojblikem od krt.ecka; Tornado EVO - nemá blinkry, nemá trojblik :-(; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: AUDIO: připojení externího audia do stávajícího rádia
PříspěvekNapsal: 30.12.2015 23:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

29.05.2010

Příspěvky:

2382

Bydliště:

Green town at Prague

Tak fakt přepínač nepotřebuje - našel jsem u kolegů : http://forum.passat-club.cz/viewtopic.php?f=195&t=5118 na prvni straně tématu si stěžují že jim to taky nechodí, ale na straně dvě je popis chyby v jednom pinu a pak video jak to chodí přesně podle popisu výrobce.
Více si misoR snad už dohledá tam.

_________________
Alhambra II 1,9TDi PD
Neptejte se mě, proč Vám to, či ono bylo smazáno nebo zamčeno - NESPLŇOVALO TO PRAVIDLA sekce!!!
Pro své idealistické názory se zde často setkávám s nepochopením....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: AUDIO: připojení externího audia do stávajícího rádia
PříspěvekNapsal: 31.12.2015 00:22 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

23.04.2015

Příspěvky:

50

:good: Super, dakujem. Skusim sa zajtra na to pozriet.
Aj tak ma este ale zaujima, co mozem zapojit do AUX na MFD bez nejakeho prevodnika. Mate tam niekto nieco zapojene? Viem, ze s prevodnikom na video sa tam da zapojit vsetko mozne, no nieco sa musi dat aj bez neho :) Ked som v radiu nastavil, ze z AUX pojde len audio, mozem ho zvolit v menu, inak nie.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: AUDIO: připojení externího audia do stávajícího rádia
PříspěvekNapsal: 03.02.2016 17:34 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

23.04.2015

Příspěvky:

50

Posulsne hlasim, ze (az) dnes som opravil konektor Yaoturu tak, aby mi fungoval aj CD menic. Piny neboli ohnute, ale niektore boli viac zasunute, tak som ich vytiahol a voila, funguje aj CD menic. Dakujem za rady :)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 16 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group