Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.04.2007 21:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

168

Bydliště:

Západní čechy

Jak píše radkin.Ničeho se neboj.Já jsem v čipu 3 roky a bez problemu.
Snad akorát aby to byli profíci kteří už maj nějaký čip za sebou.

_________________
VW Sharan II


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.04.2007 21:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

157

Snad je v pohode..dela VAGi a vse co je s tim spojene..kabely a programi, tak verim , ze jo. Cenu mi rekl do 4000kč což by bylo pekné

_________________
***Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!***

_________________
VWsharan 81kw


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13.04.2007 00:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

37

Bydliště:

Západní čechy - Karlovarsko

Lukaso píše:
radkin

dekuji ti za radu :D ten muj bobek byl stocenej na 116000 ale na rozvodech jsem nasel 200000...takze v sobe ted muze mit 300000km :cry:
Jo a jenom si to chipnul...nic s turbem a strikami? A kolik tam tak mas?


Ahoj je to jen čipnutý - turbo a trysky originál - No a kolik tam mám?? Ty ladiči tvrdí že teď je tam cca 130k ale já na ty čísla moc nedávám (může být míň ale i víc) to by chtělo zkusit na brzdu a bylo by jasno,ale mě jde o to jak to jede a ne o to číslo... :) Jede to pěkně a poznáš to hned - POZOR na tvrzení že se to pozná až za nějaký čas to už jsem taky někde slyšel :) . Jdi tdo toho a pak nám dej vědět.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13.04.2007 09:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

168

Bydliště:

Západní čechy

TO:Lukaso
Za 4000 kč?To je super.To já platil před 3 roky 11 000 kč.A to podotýkám že oficiální cena byla 21 900.Docela darda co?

_________________
VW Sharan II


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: powerbox
PříspěvekNapsal: 13.04.2007 12:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

24

Máte někdo nějaké zkušenosti s powerboxy?

http://obd.ec.cz/PowerBox/


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13.04.2007 15:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

673

Bydliště:

Děčín

Tenhle powerbox je na motory PD na klasiku je složitější ale dá se udělat do 500Kč,oproti čipu to jenom přidává naftu ,takže to akorát hulí na úkor zvíšení výkonu a asi bych do toho nešel ,i když s tím jezdí spousta lidiček

_________________
VW Sharan II Busines


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: powerbox
PříspěvekNapsal: 13.04.2007 16:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

24

dík za názor, jsou powerboxy, které řeší víc, než jen přidávání nafty? viděl jsem na netu nějak za 3500. Teď tu firmu nemůžu za nic na světě najít. Dík za další rady.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: powerbox
PříspěvekNapsal: 13.04.2007 19:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

samuel píše:
dík za názor, jsou powerboxy, které řeší víc, než jen přidávání nafty? viděl jsem na netu nějak za 3500. Teď tu firmu nemůžu za nic na světě najít. Dík za další rady.

Nazdar,ja mam neco bodobneho uz treti rok a v pohode ... :wink: Nic nekouri a znat to je :P

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14.04.2007 20:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

673

Bydliště:

Děčín

To jo na PD to funguje tam stačí naletovat jenom správnej odpor a podle toho to přidává naftua a oblbuje počítač a říkámu že motor je studenej a potřebuje více nafty taky to více žere oproti pořádnýmu načipování

_________________
VW Sharan II Busines


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18.04.2007 19:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

157

Ahoj vsicí...tam sem sehnal na zkousku chip ktery byl v Octavce jedna se o PowerBox...mam to pujceny..tak jsem zvedavej jak to bude jezdit. Prvni dojem :?: je to o poznani zivejsí. O víkendu pojedu domu tak jsi to vyzkousím na 180km a na zkousku to odpojim jestli ten pokles vykonu nejak bude znatelny.
A ted nevím jestli jit do prepajení ridicí jednotky nebo do tohoto :idea:
Co vy na to :?:
Jinak predem dekuji za vase nazory na tento chip


Přílohy:
P1030054.JPG
P1030054.JPG [ 1.41 MiB | Zobrazeno 1980 krát ]

_________________
***Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!***

_________________
VWsharan 81kw


Naposledy upravil Lukaso dne 18.04.2007 22:04, celkově upraveno 1
Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18.04.2007 21:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1

Lukaso píše:
Ahoj vsicí...tam sem sehnal na zkousku chip ktery byl v Octavce jedna se o PowerBox...mam to pujceny..tak jsem zvedavej jak to bude jezdit. Prvni dojem :?: je to o poznani zivejsí, az zacne brat turbo jde to znat. O víkendu pojedu domu tak jsi to vyzkousím na 180km a na zkousku to odpojim jestli ten pokles vykonu nejak bude znatelny.
A ted nevím jestli jit do prepajení ridicí jednotky nebo do tohoto :idea:
Co vy na to :?:
Jinak predem dekuji za vase nazory na tento chip


Mám Šárinu ten samý motor a rok (81kW rv 97) a měl jsem tam od původního majitele taky powerbox. Jelo to sice znatelně líp, ale když jsi na to šlápnul, tak nebylo pro kouř vidět a bere to cca o litr víc - měřeno růčo, počítač se spotřebou totiž pak dost kecá. Mám ho někde v garáži, kdyby jsi měl cestu okolo, klidně Ti ho nechám (třeba za flašu slivovice :roll: ), ať si to taky vyzkoušíš. Já osobně ale přemýšlím o chipovi :wink: .


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18.04.2007 22:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

157

Bobik12

Zdravim te. Kdyz jsem na to slapnul..pekne se za mnou kourilo 8O Nabízi mi ho za 5000kč.
Že by me to nejak nadchlo, bych nerekl 8)
Díky za info a lakavou nabídku 8) :wink:

_________________
***Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!***

_________________
VWsharan 81kw


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19.04.2007 06:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

49

Bydliště:

Prešov, SR

ma niekto skusenosti s 66kW motorom 1Z

_________________
Sharan 1.9TDI 66kW r.v. 1996


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19.04.2007 22:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

775

Bydliště:

Odolena vwoda-Čenkov

TO ZAJO:
Jo já, přečti si moje příspěvky na druhé stránce tohoto tématu

_________________
odtahová služba nonstop
Výměna skel
Lakovna
Klempírna
Autoservis - diagnostika
prodej náhradních dílů
non-stop 607 99 88 77
www.autoservis24h.cz
facebook.com/nonstopautoservis

_________________
To Nejlepší, nebo Nic


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19.04.2007 22:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

37

Bydliště:

Západní čechy - Karlovarsko

Lukaso píše:
Ahoj vsicí...tam sem sehnal na zkousku chip ktery byl v Octavce jedna se o PowerBox...mam to pujceny..tak jsem zvedavej jak to bude jezdit. Prvni dojem :?: je to o poznani zivejsí. O víkendu pojedu domu tak jsi to vyzkousím na 180km a na zkousku to odpojim jestli ten pokles vykonu nejak bude znatelny.
A ted nevím jestli jit do prepajení ridicí jednotky nebo do tohoto :idea:
Co vy na to :?:
Jinak predem dekuji za vase nazory na tento chip


jedině čip nebo trysky :) tohle bych tam asi nedával - s čipem rozdíl 100% poznáš ...
Napíšu ti postup jak to čipovali mě (passata tdi 66kW)
1. Napojil počitač do mého auta a jeli jsme auto projet
2. za jídy v různých režimech vyzkoušel kolik dává turbo a jak funguje váha vzduchu
3. vyzkoušel na určitým úseku zrychlení na pětku do mírného kopce při plném plynu (bylo to 38sec)
4.vymontoval jednotku a naletoval čip
5.jel znovu semnou projet auto a na stejném úseku změřil opět zrychlení při plném plynu (bylo to 20sec!!!!)
6.zaplatil jsem a jel dom :D
7. nekecám - ahoj tak hodně štěstí


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group