Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 132 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 19.04.2007 17:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

328

Bydliště:

Jablonec nad Nisou

Po nastartování mi cca 15 sekund blika display na klime, jel jsem na diagnostiku a ukazalo to "vadne vystupni cidlo klimatizace" nevite jestli to jde vymenit i mimo servis (hlavne tedy sehnat to cidlo) a kde je umistene? Kdyz zhasnu motor pusti se mi vetrak na klime a chvili to chladi asi si mysli ze je moc ohrata, to bude taky asi tim cidlem co?

_________________
Seat Alhambra 1,9 TDi 81 kW AFN Project ZWO


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 22.01.2009 14:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.09.2008

Příspěvky:

370

Bydliště:

ziar nad hronom

nechcem zakladat novu temu tak to pisem sem mam problem z klimou vzdy ked nastartujam auto tak sa mi pusti klima aj teraz ked je okolo nuly sice staci prepnut na eco a je v pohode ale niekedy na to zabudnem a potom nemozem zohriat motor lebo sa tocia oba ventilatory a aj ked prepnem na eco tak ked vypnem motor a auto postoji dlhsiu dobu tak pri nastartovani sa opet pusti klima poradte co s tym uz som z zufali vdaka

_________________
Sharan 1,9 TDI 96kw 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 24.01.2009 10:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

174

Bydliště:

Brno

Nemáš zaplé tlačítko ofuku předního skla?Při jeho zapnutí se automaticky pustí kompresor a větráky.

_________________
vw sharan I


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 24.01.2009 15:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.09.2008

Příspěvky:

370

Bydliště:

ziar nad hronom

jedine ak by sa zapinalo samo ono sa mi to vzdy da do rezimu AUTO ked ho nastartujem ponejakom casovom intervale napr. pridem vecer dom na klime je nastavene HI a na druhy den ked nastartujem tak mi ukazuje AUTO a teplota 22 a bezia oba ventilatory

_________________
Sharan 1,9 TDI 96kw 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 24.01.2009 19:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

174

Bydliště:

Brno

To vypdá že se ti odpojuje stálé napětí co jde do climatronicu .Protože AUTO a 22 stupňů je základní nastavení climatronicu .Ještě se zeptám ,když otočíš klíčkem nastavují se ti znovu vzduchové klapky (dělá to dost randál ) nebo se jenom nastaví AUTO a 22st.

_________________
vw sharan I


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 24.01.2009 21:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.09.2008

Příspěvky:

370

Bydliště:

ziar nad hronom

presne ako vravis ale robi to len ked auto dlhsie stoji :?

_________________
Sharan 1,9 TDI 96kw 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 25.01.2009 10:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

174

Bydliště:

Brno

Zkus vyndat climatronic a zkontrolovat připojení konektorů (jestli se v tom někdo nehrabal ).Také zkus jestli nemáš nejak zaseklé tlačítko AUTO ,protože pokud ho podržíš déle tak taky nastane nastavení na AUTO a 22stupňů.

_________________
vw sharan I


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 25.01.2009 12:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.09.2008

Příspěvky:

370

Bydliště:

ziar nad hronom

ja uz som sa v tom hrabal cistil som ten maly ventilator takze je dost mozne ze som slabo zatlacil koncovky ten vypinac to asi nebude to by blblo hocikedy pocas jazdy nie?

_________________
Sharan 1,9 TDI 96kw 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 25.01.2009 17:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

174

Bydliště:

Brno

Zkus ty konektory pořádně zatlačit.

_________________
vw sharan I


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 27.01.2009 11:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

47

Bydliště:

Považská Bystrica

čaute,
ja mám podobný problém,no mne sa to blikanie displaya prejavuje vždy po zapnutí kľúčika,no po to,keď to prestane blikať,hodnoty zostávajú posledne nastavené,dokonca tlačítka fungujú aj počas blikania.

_________________
Sharan 2,0


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 27.01.2009 12:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

233

Bydliště:

Praha 10 - Vršovice (občas P-3 Vinohrady)

To bych tipnul na snížené množství chladícího media v klimatizaci.

_________________
VW Sharan II 1,9 TDI PD


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 27.01.2009 13:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.09.2008

Příspěvky:

370

Bydliště:

ziar nad hronom

presna ako pise Vytvarnik mne to robilo na Sharane ked vyfucala chladiaca zmes :?

_________________
Sharan 1,9 TDI 96kw 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 27.01.2009 20:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

174

Bydliště:

Brno

Mě blikal displej i při výměně za jiný .Dával jsem z jiného sharana a při zapojování konektorů jsem meměl odpojenou baterii a asi jsem použil špatný sled zapojení těch tří konektorů.Po vymazání závady(poloha klapky) vagem přestal blikat.

_________________
vw sharan I


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 27.01.2009 23:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3914

Bydliště:

Trnava

Blikanie znamena vseobecnu zavadu, konkretne potom az po nacitani VAGom a precitani pamate zavad. :wink:

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA, ČIDLO: vadné výstupní čidlo klimatizace
PříspěvekNapsal: 30.01.2009 15:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.09.2008

Příspěvky:

370

Bydliště:

ziar nad hronom

skusal som tie kontakty zatlacit lepsie ale klima aj tak stale blbne uz som z toho na prasky :evil:

_________________
Sharan 1,9 TDI 96kw 2005


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 132 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group