Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 22.04.2007 17:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

9

Zdravim pánové. Mám problém se zapojením tempomatu na Galaxy 1.9 Tdi PD 85kw.2002. U konektoru T121 u řj mám obsazený konektor č.14 ,ostatní konektory 44,45,46 jsou ok.
Co s tím??? Dík moc za odpověď.

_________________
Ford Galaxy 1.9TDi PD 85kw 2002


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém zapojení TEMPOMATU
PříspěvekNapsal: 22.04.2007 20:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

no 14 u RJ by měla jít na (S1932) kontrolní spínač rychlosti.
Ale proč to je zapojený opravdu netuším.

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22.04.2007 21:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

9

Dík. Zkusim nějakej servis. Když jsem zapojil T10/4 k tomu stávajícímu kabelu, tak mi vag hlásil ukostřenou "jehlu" a spadlo to do nouzového režimu.

_________________
Ford Galaxy 1.9TDi PD 85kw 2002


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 20.01.2008 19:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2007

Příspěvky:

28

Bydliště:

Hulín

Jelikož cermakvl nedal vysvětlení, jak dopadl jeho problém, zkusím to udělat já.Podle návodu jsem to zapojil, až po fázi napojení drátů do konektoru ŘJ T121. Je tam toto :
Příloha:
T121.jpg
T121.jpg (71.63 KiB) Zobrazeno 3425 krát



Při běžném prohlížení obrázku se člověk řídí dle fotografie a začne počítat PIN. Bohužel se dostane do situace, že na PIN 14 je už obsazeno. Pak jsem se teprve řádně podíval na ten náčrtek a nad ním je nápis v němčině, že je to ze stany kabelů a valá, je to jinak a pak to krásně vychází na volné PIN a zachvíli se tempomatí. 8) . Pod lupou jsou dokonce počáteční čísla PIN na patici k přečtení. :D

_________________
Ford Galaxy 1,9 TDI AUY, 85kW r.v 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: tempomat na 1 sharana
PříspěvekNapsal: 23.01.2008 20:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2007

Příspěvky:

6

Mám Sharana 1 r.v. 1998 12měsíc 1.9 TDI 66KW. Pod pačkama u volantu jsem našel konektor, ma 6 pimu 7 drátu. Nemete někdo schema zapojení tempomatu na pače (ktere barvy dradtu přijdou spojit jako zaplý tempomat a ktere se kratko době spinají jako tlacítko). Mam univerzalní pačku tempomatu. Předem děkuji za každou radu DIXI.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: tempomat na 1 sharana
PříspěvekNapsal: 23.01.2008 22:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

114

Bydliště:

Žatec [LN]

Zkus napsat Paskalovi z VW fóra, určitě ti poradí, je to machr :-)

_________________
VW Sharan II (1.9TDI CHIP 140PS)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 07.02.2008 18:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.02.2008

Příspěvky:

4

Galaxy mam rok a rozhodl jsem se ho malinko vylepsit. Chybi mu Maxidot a tempomat. Poradte jak na to. Pasuji tam packy koncernu wv? Meli by. Uz mam neco dojadnane ale nechci koupit neco co tam nepasuje. Potreboval bych to i namontovat. Prijedu a zaplatim.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 07.02.2008 20:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2007

Příspěvky:

28

Bydliště:

Hulín

Nenapsal jsi několik základních informací, které jsou potřeba k odpovědi :

1) Jaké máš auto, rok výroby ?
2) Odkud jsi ?

_________________
Ford Galaxy 1,9 TDI AUY, 85kW r.v 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 07.02.2008 20:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

PetrB píše:
Nenapsal jsi několik základních informací, které jsou potřeba k odpovědi :

1) Jaké máš auto, rok výroby ?
2) Odkud jsi ?

No napsal Galaxy = Ford :)
Ale víc info jasně že neni na škodu. :wink:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 07.02.2008 20:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Paskal píše:
PetrB píše:
Nenapsal jsi několik základních informací, které jsou potřeba k odpovědi :

1) Jaké máš auto, rok výroby ?
2) Odkud jsi ?

No napsal Galaxy = Ford :)
Ale víc info jasně že neni na škodu. :wink:


Aaaaa sam velky.....
No jo,ale je rozdil mezi I a II :wink:

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 12.02.2008 20:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.02.2008

Příspěvky:

4

Mam galaxy prosinec 2004, 96 kw. Jsem z Havl Brodu.Na maxidot a tempomat jsem uz nejake veci schanel ale zatim nic nekoupil. najradeji bych nekoho kdo to udela kompletne. Namontovat bych to asi zvladl ale nakodovani pres vag to ne.Kdyz to tam dam, pojedeto i bez nakodovani i kdyz to nebude nic ukazovat? Pry jde jenom vymenit tu prostredni cast mezi budikama odpada problem s kodovanim budiku? Nevim schanim info. :?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 12.02.2008 20:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Rosa - jde to v pohode :idea: jedine, co je problem - sehnat budiky s Maxi Dotem :?
Jinac vse najdes zde :arrow: viewtopic.php?t=33366

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 12.02.2008 22:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.02.2008

Příspěvky:

4

Po precteni vsech prispevku vim ,ze to jde. Ale co ty budiky jdu tam ze sharana. Potrbuju nekoho kdo mi pomuze s montazi mam strach abych neco nezmaril. nakodovani sam neudelam. prosim poradte. Diky Rosa.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 23.03.2008 01:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.02.2008

Příspěvky:

4

tak nikdo nic neporadil. dneska jsem koupil budiky i packy.tempomat jsem zjistil je spatny ale vymeni mi ho. zitra tam prubnu palubku, mam z toho trosku strach ma na vic teplotu oleje a dobijeni. Snad nekdo da nejakou radu a nebudu to muset delat metodou pokus omyl jako u ducata 2002 protoze ani u fiatu mi neporadili a jeste byly nasrany ze nechci platit 800 na hodinu a chci dil z druhovyroby snimac abs orig 3900 drhv 1100. cau zareagujte nekdo. mam jeste dalsi poznatky.mimochdem zakazkove truhlarstvi vyuzilo stranky na slusnou reklamu alespon dava slevu. Udelas mi korpus na kuchyn?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 23.03.2008 10:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

943

Bydliště:

u Č. Budějovic

Co ti máme radit? Budíky ze Sharana a Galaxi by měly být záměnné. Všechno je popsané tady: viewtopic.php?f=50&t=33366&st=0&sk=t&sd=a
schéma zapojení tempomatu pro naftové motory přikládám


Přílohy:
zapojení tempomatu.JPG
zapojení tempomatu.JPG (32.63 KiB) Zobrazeno 3666 krát


_________________
VW Lupo Obrázek VW Sharan Obrázek

_________________
LUPínO 1,2 TDI 3L, KIA Sorento V6 3,3 l 183 kW LPG


Naposledy upravil jenda dne 24.04.2008 08:05, celkově upraveno 1
Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group