Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 10.03.2011 13:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.10.2007

Příspěvky:

29

Bydliště:

Brno

Ahoj,
potřebuji poradit jestli tempomat číslo 3UO953513D01C můžu zapojit na můj motor ASZ. Je u něj jen návod na AUY.
Díky

_________________
Sharan 96kW ASZ 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 10.03.2011 17:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

792

Bydliště:

Hradec Králové

Není potřeba psát do více témat. Někdy chvilku trvá než odpoví někdo fundovaný.

Jinak odpověď zní ANO půjde.

_________________
I LOVE TO FLY

_________________
VW SHARAN 1,9 TDI, 107kW,r.v. 2000 (model I), "ŠARIK"


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 16.03.2011 23:57 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

21.11.2010

Příspěvky:

3444

Bydliště:

Berounsko, D5 Exit 28

Už to sem sice kdysi kdosi dával, ale původní link už není funkční tak dávám znovu - tempomat do šaltpáky:
Kód:
http://www.levnealarmy.cz/eshop/tempomaty/ovladac-tempomatu-cm704.html

A pak ještě jeden zajímavý:
Kód:
http://www.levnealarmy.cz/eshop/tempomaty/packovy-ovladac-levy-pravy-cm35.html

Tenhle sice není už tak moc in, ale třeba by se taky někomu líbil:
Kód:
http://www.levnealarmy.cz/eshop/tempomaty/klavesnicovy-ovladac-cm7.html


V podstatě se jedná jen o tlačítka, která by s největší pravděpodobností šly použít pro stávající tempomat SAGů.

_________________
Ford Galaxy 1.9 Ghia, PD 85kW, 2001
Don't worry, be happy
http://forum.navitym.cz/index.php

_________________
Realizace, servis a údržba kompresoroven. PSA generátory dusíku a kyslíku. Průmyslová filtrace kapalin.


Naposledy upravil smolda dne 21.05.2012 09:41, celkově upraveno 1

Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 20.03.2011 09:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.10.2007

Příspěvky:

29

Bydliště:

Brno

loser_2006 píše:
Ahoj,
potřebuji poradit jestli tempomat číslo 3UO953513D01C můžu zapojit na můj motor ASZ. Je u něj jen návod na AUY.
Díky



Ahoj, prosím opět o radu.
Tempomat jsme namontovali podle návodu z gsa1.kabel a včera jsem byl na aktivaci. Tempmat se aktivoval, resp. na VASu to psalo, že je aktivovaný, četlo to i zapínání a vypínání na páčce, ale na budících se neukázala kontrolka a samozřejmně byl nefunkční při jízdě.
Nenapadá vás prosím jakou chybu jsme mohli udělat?

Děkuji mnohokrát

_________________
Sharan 96kW ASZ 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 20.03.2011 14:40 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

21.11.2010

Příspěvky:

3444

Bydliště:

Berounsko, D5 Exit 28

Zkontroluj si čidla na pedálu brzdy a spojky. Pokud tahle čidla nefungujou, nebude fungovat ani tempomat.

_________________
Ford Galaxy 1.9 Ghia, PD 85kW, 2001
Don't worry, be happy
http://forum.navitym.cz/index.php

_________________
Realizace, servis a údržba kompresoroven. PSA generátory dusíku a kyslíku. Průmyslová filtrace kapalin.


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 20.03.2011 15:19 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12838

Bydliště:

Humpolec

tempomat podle mně není aktivovaný, nebo máš špatně připojené napájení! tempomat musí po zapnutí na ON svítit na palubovce!!!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 20.03.2011 15:46 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

21.11.2010

Příspěvky:

3444

Bydliště:

Berounsko, D5 Exit 28

To tornado1: Vždyť píše, že mu VAG ukazuje kdy co zapne/vypne a tak dál. Kdyby neměl tempo aktivní, tak mu asi nebude VAG tyhle věci ukazovat, nebo se pletu? No a ta kontrolka? Vždyť je to jen blbá žárovka, která tam ani koneckonců nemusí fyzicky bejt a nebo může být vadná...

_________________
Ford Galaxy 1.9 Ghia, PD 85kW, 2001
Don't worry, be happy
http://forum.navitym.cz/index.php

_________________
Realizace, servis a údržba kompresoroven. PSA generátory dusíku a kyslíku. Průmyslová filtrace kapalin.


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 20.03.2011 15:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.09.2008

Příspěvky:

376

Bydliště:

ziar nad hronom

ja som zapajal kamaratovy tempomat na galaxy 2001 funguje bez problemou ale kontrolka nesvieti tak tam asi nieje ziarovka :(

_________________
Sharan 1,9 TDI 96kw 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 20.03.2011 16:26 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12838

Bydliště:

Humpolec

dle mého tempomat můžu ukazovat v měřených hodnotách, ale kontrolku ukáže až po loginu do RJ motoru.. aspon tak jsem to měl v pátek u Alhambry 2001 - dělal jsem tempomat..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 20.03.2011 18:07 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

21.11.2010

Příspěvky:

3444

Bydliště:

Berounsko, D5 Exit 28

Uvidíme s čím loser_2006 přijde, až objeví závadu. Myslím že by se mu vyplatilo přijet k tobě Tornado1, z velkého Meziříčí to není zase až tak daleko a podle referencí na tebe by jsi si s tím hravě poradil, no a on by ušetřil mraky času při hledání závady.

_________________
Ford Galaxy 1.9 Ghia, PD 85kW, 2001
Don't worry, be happy
http://forum.navitym.cz/index.php

_________________
Realizace, servis a údržba kompresoroven. PSA generátory dusíku a kyslíku. Průmyslová filtrace kapalin.


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 20.03.2011 19:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.09.2008

Příspěvky:

376

Bydliště:

ziar nad hronom

no ja som to aktivoval podla navodu tu na fore zvolil som adresu 01 elektronika motoru potom funkciu 11 login a zadal kod 11463 a potvrdil tak neviem kde je chyba budiky su maxidot

_________________
Sharan 1,9 TDI 96kw 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 24.03.2011 20:54 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

21.11.2010

Příspěvky:

3444

Bydliště:

Berounsko, D5 Exit 28

Ahoj kucííí, netušíte někdo jak velký proudíky tečou přes tlačítka tempomatu? Docela by mě to zajímalo, víte někdo?

_________________
Ford Galaxy 1.9 Ghia, PD 85kW, 2001
Don't worry, be happy
http://forum.navitym.cz/index.php

_________________
Realizace, servis a údržba kompresoroven. PSA generátory dusíku a kyslíku. Průmyslová filtrace kapalin.


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 24.03.2011 21:33 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12838

Bydliště:

Humpolec

smolda píše:
Uvidíme s čím loser_2006 přijde, až objeví závadu. Myslím že by se mu vyplatilo přijet k tobě Tornado1, z velkého Meziříčí to není zase až tak daleko a podle referencí na tebe by jsi si s tím hravě poradil, no a on by ušetřil mraky času při hledání závady.



už to má funkční, rovnou se udělala čeština do MFD, stahování oken dálkou a opravil se tempomat.. chyby byla v zapojení do RJ motoru.... aktivováno bylo..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 28.03.2011 01:44 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

21.11.2010

Příspěvky:

3444

Bydliště:

Berounsko, D5 Exit 28

No vidíš Tornádo1, já věděl že jsi šikula. :laugh:
Já jsem o tomhle víkendu taky montoval tempomat. Použil jsem mikrospínačové dvojtlačítko z nějakého stašího magneťáku - jen funkce nastavení rychlosti a zpomalení, nic víc. Naštěstí jsem se nemusel zabývat policajtama na pedálech. Jen jsem to zapojil, otevřel Vwagem a hurá. Vzhledem k tomu, že měsíčně pár tisícovek kilometrů najezdím, asi se těch pár decek ušetřené nafty vyplatí.
Původně jsem přemýšlel nad tím, že to namontuju do krytu volantové tyče - před tlačítko varovných blikačů, ale nakonec zvítězila levá páčka...

_________________
Ford Galaxy 1.9 Ghia, PD 85kW, 2001
Don't worry, be happy
http://forum.navitym.cz/index.php

_________________
Realizace, servis a údržba kompresoroven. PSA generátory dusíku a kyslíku. Průmyslová filtrace kapalin.


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 05.11.2011 12:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.01.2011

Příspěvky:

25

Bydliště:

Praha

Zdar chlapi, mám problém se zapojením tempomatu. Kamarádovi do Galaxy 2006 pd 66kw jsme podle návodu dodělali tempomat a bez problému chodí. Nyní si tchán koupil Galaxy 2003 AUY 85Kw a chtěl tempomat. Dali jsme ho tam stejným způsobem jako u kamoše a nefunguje. Rozdíl mezi jejich autama je, že kámoš má normální volant a tchán má na něm ovládání rádia. Je potřeba jiné zapojení?

_________________
Seat Alhambra 1,9 TDI 85KW AUY, r.v. 2001


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group