Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 06.11.2011 12:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.10.2011

Příspěvky:

61

Bydliště:

Třinec

Nevím jestli to sem patři ale chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví proč při zapojeni neorig 2din radia mi nejde tempomat. Dělalo mi to i v Octavii nechápu čím to je. Kdyby vás něco napadlo tak dejte vedět :-)

_________________
Seat Alhambra 4x4 1,9tdi AUY rv2001
prum spotřeba cca 8-9l - lehká noha je to normálni?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 06.11.2011 12:56 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12846

Bydliště:

Humpolec

něco ti pouští proud na gala signál

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 06.11.2011 17:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.10.2011

Příspěvky:

61

Bydliště:

Třinec

co to znamená? Jak to dát do kupy

_________________
Seat Alhambra 4x4 1,9tdi AUY rv2001
prum spotřeba cca 8-9l - lehká noha je to normálni?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 06.11.2011 22:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.09.2008

Příspěvky:

376

Bydliště:

ziar nad hronom

mal si tam deltu6? a mas multifunkcny volant?

_________________
Sharan 1,9 TDI 96kw 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 06.11.2011 23:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.10.2011

Příspěvky:

61

Bydliště:

Třinec

Multifunkčný volant nemám. Radio bylo origo na kazety. Je to S Alhambra 2001 4x4 1,9tdi

_________________
Seat Alhambra 4x4 1,9tdi AUY rv2001
prum spotřeba cca 8-9l - lehká noha je to normálni?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 07.11.2011 09:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.09.2008

Příspěvky:

376

Bydliště:

ziar nad hronom

Tak potom neviem v com je chyba :oops:

_________________
Sharan 1,9 TDI 96kw 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 07.11.2011 10:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

4813

Bydliště:

Praha

Mrkni sem, Marek77 měl taky problém tempomat x radio, je tam i odkaz na dieselpower forum
viewtopic.php?p=2283559#p2283559

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.
A trocha mých konstrukcí.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; Tornado EVO; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 08.11.2011 21:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.10.2011

Příspěvky:

61

Bydliště:

Třinec

Mazec... Zitra to omrknu zatím díky za rady :-)

_________________
Seat Alhambra 4x4 1,9tdi AUY rv2001
prum spotřeba cca 8-9l - lehká noha je to normálni?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 09.11.2011 20:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.10.2011

Příspěvky:

61

Bydliště:

Třinec

Tak dneska jsem s tím laboroval asi 3hodky. Střihal kabliky a zbytečně :-D nakonec posledni kablik ktery šel k radiu, byl nějaky černy GND nechapu proč to dělalo a kčemu je k radiu ale cvakl jsem ho a tempomat funguje. Děkuji za rady...

_________________
Seat Alhambra 4x4 1,9tdi AUY rv2001
prum spotřeba cca 8-9l - lehká noha je to normálni?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 09.11.2011 21:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

4813

Bydliště:

Praha

Kam byl na tom rádiu připojenej?

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.
A trocha mých konstrukcí.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; Tornado EVO; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 10.11.2011 19:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.10.2011

Příspěvky:

61

Bydliště:

Třinec

2řada 1první kablík chapeme se?

_________________
Seat Alhambra 4x4 1,9tdi AUY rv2001
prum spotřeba cca 8-9l - lehká noha je to normálni?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 01.09.2013 18:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.03.2010

Příspěvky:

35

Bydliště:

Benatky n/J

Ahoj, mam zvláštní problém s tempomatem, se kterým potřebuji poradit. Namontoval jsem páčku, natahal kabeláž podle návodu, doplnil příslušné piny, nakodoval VAGem a tempomatím. Až na to, že nejdřív to fungovalo tak, že po zapnutí tempomatu do pozice ON se rozsvítila kontrolka indikujicí tempomat na palubce, ale po nějaké době provozu jednou ta kontrolka při vypnutí tempomatu nezhasla a od té doby neustále svítí, nezávisle na tom, jestli je tempomat v pozici ON nebo OFF a jestli je aktivni nebo ne. Při odkodování VAGem zhasne, ale při opětovném nakodování se opět rozsvítí. Nezávisle na tom tempomat funguje jak má.
Nevíte někdo co s tím ? Jde mi o to, aby ta kontrolka v pozici OFF nesvítila. Díky

_________________
Sharan II Highline TDI PD 85kW AUY, MB W201 2.0D


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 01.09.2013 19:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

4813

Bydliště:

Praha

Zkontroluj vodiče a "kšandičku" u páčky.

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.
A trocha mých konstrukcí.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; Tornado EVO; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 01.09.2013 21:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.03.2010

Příspěvky:

35

Bydliště:

Benatky n/J

Zkouknu to, dik za tip.

_________________
Sharan II Highline TDI PD 85kW AUY, MB W201 2.0D


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 21.10.2013 15:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.01.2013

Příspěvky:

30

Bydliště:

Hradec Kralove

Ahoj, měl bych dotaz. Mám Sharana rv 1999 s originálním tempomatem, bohužel bylo nutné vyměnit budíky za jiné a nyní již tempomat nefunguje - nic nedělá. Prý je nutné přehrát eeprom v budících, jenže nevím na koho se obrátit, mohli byste prosím poradit? Jsem z Hradce Králové. Díky.

_________________
VW Golf Variant VII, Maraton Edition, 1.4 TSI 92 kW


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: sedrikp a 22 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group