Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 21.10.2013 15:42 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

Posli mi vin vozu do sz a cislo puvodnich budiku

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 21.10.2013 20:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

198

Bydliště:

SK-TO

Ak sú tie budíky staršej výroby tak ti nemusí isť signál rýchlosti s budikov do RJ motora. Stačí prepojiť správne piny a tempomat znova pôjde.

_________________
SEAT Alhambra I. 1,9TDI AFN 81kw r.v.2000,EGR-off,


Naposledy upravil vikino1 dne 22.10.2013 18:00, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 21.10.2013 20:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.01.2013

Příspěvky:

30

Bydliště:

Hradec Kralove

Puvodni budiky uz nedohledam, menil je jeden mechanik jeste nez jsem auto mel :(. Muzete mi prosim poradit jake piny je tedy treba kam pripojit?

_________________
VW Golf Variant VII, Maraton Edition, 1.4 TSI 92 kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 21.10.2013 20:59 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

a proč by jsi hned něco propojoval?????? jak víš že to je tvůj případ poruchy? uvědomuješ si že můžeš i něco poškodit??

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 21.10.2013 21:04 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

21.11.2010

Příspěvky:

3444

Bydliště:

Berounsko, D5 Exit 28

Reburke: Vyprdni se na pokusy a zajeď k Tornádovi. Může se ti lehce stát, že skončíš se zablokovanou ŘJ motoru a pak to bude podstatně dražší. Tornádo ví kam sáhnout a bude to furt (krásný slovo :D ) levnější, než řešit ještě bůhví co kolem elektroniky a eventuálně se do toho vysypeš za podstatně větší prachy.
Zároveň si koukej doplnit do profilu aspoň přibližnou adresu a do podpisu si doplň auto tak ajk to mají všichni ostatní.
EDIT: Přihnal se Tornádo a byl rychlejší :laugh:

_________________
Ford Galaxy 1.9 Ghia, PD 85kW, 2001
Don't worry, be happy
http://forum.navitym.cz/index.php

_________________
Realizace, servis a údržba kompresoroven. PSA generátory dusíku a kyslíku. Průmyslová filtrace kapalin.


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 21.10.2013 21:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.01.2013

Příspěvky:

30

Bydliště:

Hradec Kralove

Diky za ochotu, bohuzel Humpolec je pro me trochu z ruky, ale zkusim se domluvit:)

_________________
VW Golf Variant VII, Maraton Edition, 1.4 TSI 92 kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 21.10.2013 21:27 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

21.11.2010

Příspěvky:

3444

Bydliště:

Berounsko, D5 Exit 28

Wow, super, bydliště už jsi zvlád, tak teď ještě to auto a nebo auta :potlesk:

_________________
Ford Galaxy 1.9 Ghia, PD 85kW, 2001
Don't worry, be happy
http://forum.navitym.cz/index.php

_________________
Realizace, servis a údržba kompresoroven. PSA generátory dusíku a kyslíku. Průmyslová filtrace kapalin.


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 21.10.2013 21:29 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

100km

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 22.10.2013 08:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

198

Bydliště:

SK-TO

Samozrejne, že nič nepripájaj najskôr zisti či ten signál do tej RJ ide. Ak máš prístup k VAGu tak by v chybách bude závada o sig. rých. ak nie tak treba hladať inde.
Máš číslo nových budíkov?

_________________
SEAT Alhambra I. 1,9TDI AFN 81kw r.v.2000,EGR-off,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 02.04.2014 19:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.01.2014

Příspěvky:

3

Bydliště:

Stara Tura Slovakia

zdravim vsetkych mam forda galaxy 1.9 tdi r.v.99 AFN potrebujem poradit zo zapojenim tempomatu nasiel som tu vela moznosti ako to spravit mam uz aj aktivni tempomat cez pc ide mi o napojenie tlacitok nasiel som tu niekolko schem a vsak nerad by som nieco skazil

_________________
ford galaxy WGR 1.9 TDI AFN


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 02.04.2014 19:19 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

21.11.2010

Příspěvky:

3444

Bydliště:

Berounsko, D5 Exit 28

Asi není co zkazit. Kdysi dávno jsem to dělal na svojí bývalý Alhambře a chodilo to na první ránu a to jsem neměl originál páčku s tempomatem, ale dono robo páčku s kolíbkovým dvojtlačítkem ze starýho magnetofonu Revox - na jednu stranu se přidávalo, na druhou ubíralo, tempomat se vypnout nedal - na vypínač jsem se vyprd.
Dělal jsem to taky podle některýho ze schémat tady z fóra, ale už netuším podle kterýho.

_________________
Ford Galaxy 1.9 Ghia, PD 85kW, 2001
Don't worry, be happy
http://forum.navitym.cz/index.php

_________________
Realizace, servis a údržba kompresoroven. PSA generátory dusíku a kyslíku. Průmyslová filtrace kapalin.


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 07.04.2014 06:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.01.2014

Příspěvky:

3

Bydliště:

Stara Tura Slovakia

prosim poradte mi zapojil som tem pomat aj aktivoval vagom vsetko spina ako ma az nato ze tempomat nefunguje bolomi poradene aby som pozrel zapojenie radia original som vybral a mam tam sony pri zapajani radia mi ostali dva kable cerveny a modrosedy,na cervenom je 3.14V a po zapnuti klucika je tam 12V na modrosedy som prepipol a zistil som ze ide do tempomatu prosim oradu ktori kam zapojit dakujem

_________________
ford galaxy WGR 1.9 TDI AFN


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 11.02.2015 10:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.07.2013

Příspěvky:

9

Bydliště:

Praha

Ahoj mám prosbu koupil jsem si tempomat mám Sharan 2003 1.8T a v origo servisu mi řekli že to neumí zapojit že jim nesouhlasí barvy s jejich manuálem na zapojení a dle přiloženého to nechtějí udělat, že se bojí. Nenamontoval by mi ho někdo? Jsem z Prahy. Díky Lukáš

_________________
VW Sharan 1.8 T 2003


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 11.02.2015 11:51 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

Neni problem v Humpolci

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 26.02.2015 18:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

6550

Bydliště:

Pržno okr. Frýdek-Místek

No a já dnes přendal tempot z mrtvého sharana do nového...na VAGu psalo zapojeno. Při jízdě mi nešel, jen dvakrát, cca po 2 vteřiny reagoval na to boční tlačítko, víc nic....Tempomat ve starém sharanu fungoval do doby, než mi jeden odborník měnil ř.j., ale je možné, že byl problém v brzdovém spínači, i když jsem jej měnil, neboť po rozblikání kontrolky žhavení stačilo pozvolna sešlápnout brzdový pedál a blikání pohaslo. Dá se nějak odzkoušet tempomat, myslím tím stylem, proklemovat PINy, co jsou pod volantem? Samo při odstavené páčce...

_________________
žiju stále kupředu, protože tak je to správné.... http://www.Bodroteam.cz

_________________
vw sharan carrat 1.9 TDI vw caddy 1,9 TDI, můj zelený parťák v práci, BETA 450 RR enduro k pohledání


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group