Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 26.02.2015 19:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.12.2009

Příspěvky:

2008

Bydliště:

Praha 10 - VWršovice

Ve VAGu v merenych hodnotach. Jeste muze byt problem ve spojkovem spinaci.

Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk 2

_________________
Moje přibližovadlo

_________________
Sharik II 1,9 TDi-PD 85 kW AUY 2002 (EGR-off)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 26.02.2015 19:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

6550

Bydliště:

Pržno okr. Frýdek-Místek

kluci mi to zapojovali přes pc a je fakt, že to nebylo takto...Adresa 1 - elektronika motoru, dále Login 11 a do něj zadat číslo 11463 a potvrdit.
ale klikli na dvě nějaké položky a ono to ukázalo Tempomat aktivován....to se stalo na cca 3. pokus

_________________
žiju stále kupředu, protože tak je to správné.... http://www.Bodroteam.cz

_________________
vw sharan carrat 1.9 TDI vw caddy 1,9 TDI, můj zelený parťák v práci, BETA 450 RR enduro k pohledání


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 02.03.2015 17:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

6550

Bydliště:

Pržno okr. Frýdek-Místek

tak asi už vím kde je zrada....

uklepaný drát, jenže jenže....jak rozdělat tu páčku, co v ní je ovládání tempomatu? Poraďte, popř. někdo poblíž FM OV, kdo by byl ochoten mi to dát dohromady? Díky

_________________
žiju stále kupředu, protože tak je to správné.... http://www.Bodroteam.cz

_________________
vw sharan carrat 1.9 TDI vw caddy 1,9 TDI, můj zelený parťák v práci, BETA 450 RR enduro k pohledání


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 03.03.2015 10:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

198

Bydliště:

SK-TO

O aku packu ti ide na stary alebo novy tip? Na stary je navod niekde tu a nova sa da rozpolit je to len zacvaknute. Ale nie su tam kabliky ale taka paska s vodiacimi cestickami ala plosny spoj.

_________________
SEAT Alhambra I. 1,9TDI AFN 81kw r.v.2000,EGR-off,


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 03.03.2015 21:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

6550

Bydliště:

Pržno okr. Frýdek-Místek

už se mi to podařilo...tempouš už tempuje...nejhorší je na tom ten přepínač...RES....ale je tam uf

_________________
žiju stále kupředu, protože tak je to správné.... http://www.Bodroteam.cz

_________________
vw sharan carrat 1.9 TDI vw caddy 1,9 TDI, můj zelený parťák v práci, BETA 450 RR enduro k pohledání


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 06.03.2015 18:46 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

01.03.2015

Příspěvky:

1

Bydliště:

Plzeň

Dobrý den,
koupil jsem WV Sharana, mám ho cca týden, r.v. 2005, benzín, obsah 1984, chtěl bych se zeptat, zda je možné do tohoto vozu dodatečně namontovat tempomat, jestli ano, co pro to musím udělat? Děkuji, budu rád za každou odpověď.

_________________
projektant elektro


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 12.03.2015 00:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.05.2009

Příspěvky:

112

Bydliště:

Stropkov

vikino1 píše:
O aku packu ti ide na stary alebo novy tip? Na stary je navod niekde tu a nova sa da rozpolit je to len zacvaknute. Ale nie su tam kabliky ale taka paska s vodiacimi cestickami ala plosny spoj.

Na I sharane som to rozoberal na dvoch predchádzajúcich autách a za každým to bol prelomený káblik na tom zhybe páčky.Je tam veľmi tenký káblik a treba si to dobre prezrieť. Možno aj troška potiahnúť za niektorý,lebo izolácia nemusí byť porušená.Zapájkoval som mikropájkou a dosť dlho to vydržalo,pokiáľ to znova prasklo :D

_________________
Alhambra Tdi 85kw,Sharan V6 2.8,Galaxi Tdi 85kw


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 12.03.2015 00:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.05.2009

Příspěvky:

112

Bydliště:

Stropkov

zdendaero píše:
Dobrý den,
koupil jsem WV Sharana, mám ho cca týden, r.v. 2005, benzín, obsah 1984, chtěl bych se zeptat, zda je možné do tohoto vozu dodatečně namontovat tempomat, jestli ano, co pro to musím udělat? Děkuji, budu rád za každou odpověď.

Určite potrebuješ novú páčku na ovládanie tempomatu s komplet príslušenstvom,ktoré je väčšinou pribalené k páčke,aspoň ja som to tak kupoval.Mechanik mi to zapojil za hoďku a povedal,že niektoré naše autá majú aj predprípravu na tempomat a v tom prípade ti bude stačiť samotná páčka so základnou káblovačkou a samozrejme je tam kratšia montáž.

_________________
Alhambra Tdi 85kw,Sharan V6 2.8,Galaxi Tdi 85kw


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: problém se zapojením
PříspěvekNapsal: 18.03.2015 08:56 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12837

Bydliště:

Humpolec

zdendaero píše:
Dobrý den,
koupil jsem WV Sharana, mám ho cca týden, r.v. 2005, benzín, obsah 1984, chtěl bych se zeptat, zda je možné do tohoto vozu dodatečně namontovat tempomat, jestli ano, co pro to musím udělat? Děkuji, budu rád za každou odpověď.


jde bez problémů, umím v Humpolci.. tempomat mám

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], PetrTT a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group