Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: KLIMA: bliká kontrolka, ale klima chladí, (klapky)
PříspěvekNapsal: 28.04.2007 13:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1944

Bydliště:

Rakovnicko

Vím, že se to tu už jednou řešilo. po zapnutí klíčku začne blikat klima. Dal jsem to na VAG a tohle z toho vyjelo:

VAG-COM verze: IHR 304.0
Autosoft
Číslo dílu řídícího modulu: 7M3 907 040 A
Komponent a/nebo - verze: CLIMATRONIC MPV GP 0002
Kódodvání softwaru: 00010
Kód opravny: WSC 00020
1 Nalezeny chyby:
01596 - Servomotor klapky cerstveho/cirkulujiciho vzduchu (V154)
35-00 - -


Výpis z VUSu:

Číslo chyby
1596
servomotor klapky pro čerstvý/oběhový vzduch (v154)

Příčina:

Přerušené vedení nebo zkrat na plus/kostru na vedení nebo konektoru nastavovače čerstvého vzdychu

Možné projevy:

Doporučený postup:

kontrola vedení, číst mereneé hodnoty skupina 004, kontrola nastavovace diagnozou akčních členů, příp. výměna.


Log ze skupiny 004

Saturday,28,April,2007,12:02:53
7M3 907 040 A ,,CLIMATRONIC MPV GP 0002,

,Group A:,'004,,,,Group B:, Not Running,,,,Group C:, Not Running
,, ,Bin. Bits,,,,,,,,,,,,
,TIME,,,,,TIME,,,,,TIME,,,,
MARKER,STAMP,,,,,STAMP,,,,,STAMP,,,,
,0.00,-0, 0 0,N/A,N/A,,,,,,,,,,
,0.78,-0, 0 0,N/A,N/A,,,,,,,,,,
,1.59,-0, 0 0,N/A,N/A,,,,,,,,,,
,2.39,-0, 0 0,N/A,N/A,,,,,,,,,,
,3.21,-0, 0 0,N/A,N/A,,,,,,,,,,
,4.02,-0, 0 0,N/A,N/A,,,,,,,,,,
,4.82,-0, 0 0,N/A,N/A,,,,,,,,,,




Jenže se mě zdá, že ta klapka normálně funguje. Když přepnu, tak je slyšet v proudění vzduchu změna .

Trochu mě to drásá nervy. Byl jsem před týdnem na doplnění náplně. Jinak klima chladí.

Mám to hodit za hlavu? Moc se mě nechce


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28.04.2007 19:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

328

Bydliště:

Jablonec nad Nisou

me taky klima chladi a mam vadny vystupni cidlo klimy.. tak jako tak, jakmile se objevi jakakoli chyba na klimatizaci, po zapnuti klicku display cca 15 sekund blika.. Pokud to funguje, nechal bych to byt a spravoval bych to az utece napln (taky mam cerstvou)

_________________
Seat Alhambra 1,9 TDi 81 kW AFN Project ZWO


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Bliká klima
PříspěvekNapsal: 29.04.2007 19:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

Tak to vím naprosto přesně :lol:
Je to klapka co přehazuje přívod vzduchu cena je kolem cca 2500-3000 ale vyndat jí je pěkná legrace, musíš sundat celou přístojovku :cry:

koukni sem

http://www.vw-club.cz/modules.php?name= ... highlight=

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29.04.2007 21:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1944

Bydliště:

Rakovnicko

Tak to jsi mě nepotěšil. když vidím tu fotografii, jdou na mě mrákoty. Zajímavé je, že když na klimě přepnu na vnitřní cirkulaci vzduchu, tak je slyšet, že se tam něco pohne a vydává to úplně jiný zvuk. Při přepnutí zpět se vrátí původní zvuk. Jako by ta klapka chodila. Není možné, že by byla nějak blbě kalibrovaná, třeba v krajní poloze?

včera jsem zapnul zapalování a klima blikala. ujel jsem asi 5 km, vypnul motor a znovu zapnul zapalování a klima už neblikala. Později jsem na VAGu našel stejnou chybu, označenou jako sporadickou. :(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30.04.2007 08:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

nekde jsem se docetl ze by se mely vsechny klapky nastavit do zakladni polohy kdyz se odpoji baterie na 24h ale nevim nevim.zkus nic tim nezkazis

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30.04.2007 14:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1944

Bydliště:

Rakovnicko

Zkusím.Dík.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.05.2007 12:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1944

Bydliště:

Rakovnicko

Tak jsem po 20 hodinách připojil baterku a vypadá to, že to pomohlo. :ura1: Zatím žádná chyba.
Samozřejmě bylo zase zablokované rádio, ale když je kód, tak je to hašlerka :thk:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.05.2007 14:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

vilik píše:
Tak jsem po 20 hodinách připojil baterku a vypadá to, že to pomohlo. :ura1: Zatím žádná chyba.
Samozřejmě bylo zase zablokované rádio, ale když je kód, tak je to hašlerka :thk:


:lol: no vidíš, teď jak dlouho to vydrží 8)

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03.05.2007 14:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

x-man píše:
nekde jsem se docetl ze by se mely vsechny klapky nastavit do zakladni polohy kdyz se odpoji baterie na 24h ale nevim nevim.zkus nic tim nezkazis


Teke jsem to psal :P jsem rad,ze to pomohlo :wink:

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.05.2007 07:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1944

Bydliště:

Rakovnicko

Znovu mě začala blikat klima. Chyba stejná, jako minule. Asi nesmím používat vnitřní cirkulaci :cry: . Vypojení baterky tentokrát nepomohlo. :cry:
Ale pomohlo ve VAGu nahrání továrního nastavení, kanál 00 :ura1:. Trochu se mě klepali ruce, nevěděl jsem co se stane, ale zatím je to OK. Pokusil jsem se klimu dohnat k zoufalství různými kombinacemi tlačítek, ale držela se statečně a nezachybovala. :ura1:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA: bliká kontrolka, ale klima chladí, (klapky)
PříspěvekNapsal: 30.05.2008 13:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

133

Bydliště:

u Brna

Muzu se zeptat uplne obracene? Kdy ma blikat, klicek je jasnej, ale blika jen v poloze AUTO nebo i ECON? Me neblikla ani jednou a presto utekl plyn a pridrel se kompresor. Hlasi i ztratu tlaku a nebo mam nekde chybu? Asi moc otazek najednou, ale nechcu kazdej rok vyhazovat 8000,- :evil: . Dik

_________________
Galaxy II, 2.3


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA: bliká kontrolka, ale klima chladí, (klapky)
PříspěvekNapsal: 30.05.2008 13:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

To je divne - pokud neni dostatek tlaku - kompresor nespina :idea:

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA: bliká kontrolka, ale klima chladí, (klapky)
PříspěvekNapsal: 30.05.2008 13:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

133

Bydliště:

u Brna

Nemel by, ale me sepnul normalne a uz po druhe odesel. Cidlo tlaku je nornalni spinac nebo vypinac, a nebo je neco chytrejsiho a dava RJ informace a velikosti tlaku?

_________________
Galaxy II, 2.3


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA: bliká kontrolka, ale klima chladí, (klapky)
PříspěvekNapsal: 01.06.2008 13:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

673

Bydliště:

Děčín

Hlásí i ztrátu tlaku ,ale ztráta musí být velká,pokud ti to uchází po kouskách tak je možné,že se ten kompresor přidře.Když mi odešel kompresor tak mi klima hned nahlásila ztrátu tlaku a nešel sepnout.Minulej tejden jsem byl na doplnění klima a byla tam toho sotva polovina ,ale čidlo ještě furt nic nehlásilo.Ubytek musí být velkej.

_________________
VW Sharan II Busines


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLIMA: bliká kontrolka, ale klima chladí, (klapky)
PříspěvekNapsal: 01.06.2008 18:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

...odpoji,kdyz je strata tak velka,ze by se mohlo poskodit :!:

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group