Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TOPENÍ, VENTILÁTOR: přestal fungovat na 1 až 3, na 4 funguje
PříspěvekNapsal: 30.04.2007 13:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

24

Přeji hezký den. Rád bych se zeptal jestli jste se už někdo nesetkal se závadou, která se objevila mě. Přestal mi fungovat ventilátor na rychlosti 123 a funguje jen na čtyři. Díky za radu. Samuel


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Ventilátor
PříspěvekNapsal: 30.04.2007 14:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

samuel píše:
Přeji hezký den. Rád bych se zeptal jestli jste se už někdo nesetkal se závadou, která se objevila mě. Přestal mi fungovat ventilátor na rychlosti 123 a funguje jen na čtyři. Díky za radu. Samuel


Odesel ti reostast,bud se prepalila tepelna pojistka nebo odporova cesta.
Staci vyndat a proletovat kdyz to pujde. 8)

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30.04.2007 14:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

416

Bydliště:

Lipník nad Bečvou/Prostějov

součástka se jmenuje odporník a výměna v servisu komplet stála 1320 Kč

_________________
Obrázek
Obrázek

_________________
Galaxy 1.9 Tdi PD 85 kw 2001 Stříbrná Letní 215/55 R16 97H Zimní 195/65 R15 95T


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30.04.2007 16:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

24

Díky moc, alespoň vím, kudy se vydat...samuel


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01.05.2007 19:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

49

Bydliště:

Prešov, SR

ja som mal podobny problem a bola iba vyskocena svorka na ventilatori

_________________
Sharan 1.9TDI 66kW r.v. 1996


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Tip
PříspěvekNapsal: 19.06.2007 09:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

24

Ahoj, kdybyste měl někdo stejný problém a jste z Liberce a okolí, tak vám mohu dát tip na mechanika, který mi to dal dohromady a za slušnou cenu.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05.07.2007 17:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

24

už to zas nefunguje :x


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: VENTILÁTOR CHLADIČE
PříspěvekNapsal: 07.02.2008 18:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.10.2007

Příspěvky:

43

Bydliště:

PÍSEK

Zdarec , měl jsem problém s jedním ventilátorem :cry: a to ten že když běžel a při jízdě dostal větší ovřes tak začal tak házet že se málem rozkočil. :x Vše se mi podařilo opravit :P ,to je výměna ložiska a zadního uložení

_________________
SHARAN 1.9 TDI 81KW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: ventilátor topení sharan,jde jen na 4
PříspěvekNapsal: 05.11.2008 08:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

104

Bydliště:

u Davle

Mám sharan, 2001. Přestal mi jít ventilátor topení na první 3 rychlosti, jde pouze na 4-plný výkon. Moudrá kniha říká, že odešel nějaká odporová krabička u ventilátoru. Mám manuální ovládání, ne climatronik. Máte někdo prosím zkušenosti s odstraněním ??? nenašel sem , zda se to tu už neřešilo. Díky... :)

_________________
VW SHARAN PD 85kw 4motion 2007, EGR-off


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ventilátor topení sharan,jde jen na 4
PříspěvekNapsal: 05.11.2008 09:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Jinac jsem to take resil - ta krabicka je u spolujezdce na ventylatoru - tusim ze ji drzi jeden torx :idea:

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ventilátor topení sharan,jde jen na 4
PříspěvekNapsal: 05.11.2008 09:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

104

Bydliště:

u Davle

Díky moc. Ahojky L

_________________
VW SHARAN PD 85kw 4motion 2007, EGR-off


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: ventilátor topení sharan,jde jen na 4
PříspěvekNapsal: 05.11.2008 09:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Nemas zac :wink: Jinac tam pasuje i golf...Cena u VW neco kolem 1500,- na vrakaci jsem koupil za 200,- Ale je to uz tak 3roky...

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Topení, Ventilátor
PříspěvekNapsal: 30.11.2008 12:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2008

Příspěvky:

5

Bydliště:

Brno

Hoj sem tu novej tak vas vsechny zdravim je to super forum spousta napadu a rad tak se chci zeptat dají se vyměnit uhlíky na ventilátoru topeni a nebo musim vymenit za cely novy stoji dost jo a ta červená krabička u ventilátoru to je ten odpor ? diky za rady ! jo a jeste vetrak jede na vsechny stupne ale asi jen 5 sec. za chvili to same co s tim ?

_________________
SHARIK 1-96 1.9TDi 66kw


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Topení, Ventilátor
PříspěvekNapsal: 03.12.2008 21:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2008

Příspěvky:

5

Bydliště:

Brno

KAMILL píše:
Hoj sem tu novej tak vas vsechny zdravim je to super forum spousta napadu a rad tak se chci zeptat dají se vyměnit uhlíky na ventilátoru topeni a nebo musim vymenit za cely novy stoji dost jo a ta červená krabička u ventilátoru to je ten odpor ? diky za rady ! jo a jeste vetrak jede na vsechny stupne ale asi jen 5 sec. za chvili to same co s tim ?

NIKDO NIC :? :( NEVI ODPOVED TO JE SKODA NO NIC UZ SEM TO VYŘEŠIL PO SVÉM A CO TY UHLIKY ? JDE TO ?

_________________
SHARIK 1-96 1.9TDi 66kw


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TOPENÍ, VENTILÁTOR: přestal fungovat na 1 až 3, na 4 funguje
PříspěvekNapsal: 07.12.2008 13:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

473

Bydliště:

Frýdek-Místek

No vidis, udelal sis to po svem, ale nenapsal jsi jak jsi to vyresil?
Uhliky se urcite daji vymenit. Rozmery nevim.

_________________
Alhambra 1,9 TDi-PD 85kW AUY 2001
Jen létání je krásnější...Obrázek


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group