Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 150 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 09.07.2019 04:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.02.2009

Příspěvky:

624

Bydliště:

Štúrovo, Slovensko

Máš tam správne kolesá?

_________________
Seat Alhambra, AUY, Aneška 14...PS 35...nm uprava TDIfun...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 09.07.2019 09:48 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

08.07.2019

Příspěvky:

6

hiero píše:
Máš tam správne kolesá?

Určitě, ručička rychlosti jsem strašně rychle nahoru,spíš bude problém, dle mě, že nejsou správně nakodované.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 09.07.2019 10:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.02.2009

Příspěvky:

624

Bydliště:

Štúrovo, Slovensko

Môže byť že sú zle nakodovane a predtým boli v automate alebo štvorkolke..

_________________
Seat Alhambra, AUY, Aneška 14...PS 35...nm uprava TDIfun...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 09.07.2019 10:20 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

08.07.2019

Příspěvky:

6

hiero píše:
Môže byť že sú zle nakodovane a predtým boli v automate alebo štvorkolke..


Je to vcelku možný. A dá se to nakodovat, našel jsem pár návodu zrovna zde myslím na kódování.
Jen nemám potřebný sw a vag.
Jde mě o to jestli to pomůže překodováním,jinak vše ostatní na budíkach funguje.
Plus maxidot, ale bylo mé řečeno,že by se měl rozchodit když se to správně nakoduje.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 09.07.2019 10:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.02.2009

Příspěvky:

624

Bydliště:

Štúrovo, Slovensko

Tak si nájdi niekoho v okolí kto vybavenie má...malo by to ísť aj s vcds

_________________
Seat Alhambra, AUY, Aneška 14...PS 35...nm uprava TDIfun...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 09.07.2019 19:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.02.2009

Příspěvky:

624

Bydliště:

Štúrovo, Slovensko

a ked budem mat cas pripojim pc a pozriem ake mam ja kodovanie a upnem to....

_________________
Seat Alhambra, AUY, Aneška 14...PS 35...nm uprava TDIfun...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 09.07.2019 19:20 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

08.07.2019

Příspěvky:

6

Super děkuji moc,už jsem pár lid našel sice ne přímo z Brna, ale tak 100km od domova, ale pokud by to pomohlo,jinak je to rok 2000 nová verze už, v té nejvyšší výbavě. 1.9 TDI 85kW
Btw možná to bude tím,že auto mělo do 220km/h budíky a teď tam jsou do 260km/h to by možná vysvětlovalo proč rychlost vůči tachometru nesedí.
Díky moc


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 10.07.2019 20:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.02.2009

Příspěvky:

624

Bydliště:

Štúrovo, Slovensko

ja mam tie iste ako ty nafta a budik do 260.....vid foto.....problem bude v kodovani..moje kodovanie vid foto 2 a dalsie je foto ako treba kodovanie urcit podla vybavy podla oblasti kde bude jazdit, podla intervalu a prevodovky....ako vyplyva z napovedy prve dve cisla musi scitavat hodnoty ako mas vybavu a to ostrekovac, kontrola dosiek atd.......co mas tak jednotlive hodnoty scitas a to je prve dvojcislie, dalsie cislo je krajina, dalsie druh intervalu na vymenu oleja a posledne druh prevodovky.....


Přílohy:
Poznámka: budiky
IMG_20190710_184809[1].jpg
IMG_20190710_184809[1].jpg (171.9 KiB) Zobrazeno 796 krát

Poznámka: kodovanie
IMG_20190710_184803[1].jpg
IMG_20190710_184803[1].jpg (205.78 KiB) Zobrazeno 796 krát

Poznámka: napoveda
IMG_20190710_185133[1].jpg
IMG_20190710_185133[1].jpg (309.02 KiB) Zobrazeno 796 krát


_________________
Seat Alhambra, AUY, Aneška 14...PS 35...nm uprava TDIfun...
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 10.07.2019 22:56 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

08.07.2019

Příspěvky:

6

hiero píše:
ja mam tie iste ako ty nafta a budik do 260.....vid foto.....problem bude v kodovani..moje kodovanie vid foto 2 a dalsie je foto ako treba kodovanie urcit podla vybavy podla oblasti kde bude jazdit, podla intervalu a prevodovky....ako vyplyva z napovedy prve dve cisla musi scitavat hodnoty ako mas vybavu a to ostrekovac, kontrola dosiek atd.......co mas tak jednotlive hodnoty scitas a to je prve dvojcislie, dalsie cislo je krajina, dalsie druh intervalu na vymenu oleja a posledne druh prevodovky.....


Perfektní, díky moc. Skvělý návod a popis.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Nejde tachometer,displej ani ukazatel paliva a teploty chladiacej
PříspěvekNapsal: 04.10.2019 20:48 
Offline
Nový člen
Nový člen

Hodnost:

Nový člen

Registrován:

04.10.2019

Příspěvky:

4

Zdar chlapi. Mam problem s budikmi. Nejde rychlomer,ukazatel paliva a teploty chladiacej kapaliny. Otacky a vsetko ostatne ano. Neukazuje ani prejdene kilometre. Snimac rychlosti dava signal- premeral som skusackou pripojenou medzi pin 2 na snimaci a plusom baterie. Vag nehlasi chybu snimaca a budiky funguju cez vag. Akurat pisalo chybu na pristrojovke- ukazatel paliva skrat . ked vsak pokyvem s konektorom na budikoch,tak sa rucicky hybu jak maju. Ide signal od G22 priamo do budikov alebo do rj? Diky za pomoc


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde tachometer,displej ani ukazatel paliva a teploty chladiacej
PříspěvekNapsal: 05.10.2019 07:14 
Offline
Nový člen
Nový člen

Hodnost:

Nový člen

Registrován:

04.10.2019

Příspěvky:

4

Je to galaxy 1,9tdi 66kw rok 1997,motor AHU. Tak budiky spolky idu. Ostalo nefunkcne pociadlo km ,rychlomer a teplota chladiacej. Prave na tej strane mi odpaluje zarovky. Snimac rychlosti je ok. Impulzy dava. Vagom pretestovana pristrojovka a vsetko funguje. Kde moze byt chyba? Diky za pomoc a napady


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 13.10.2019 21:08 
Offline
Nový člen
Nový člen

Hodnost:

Nový člen

Registrován:

04.10.2019

Příspěvky:

4

:?: nikto nic? Kazdy uz ma nove?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 14.10.2019 15:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

5144

Bydliště:

Praha

Jak jsi zkoušel ten snímač rychlosti? Nedal sis nové autorádio? Motor stěračů? Tam všude je signál rychlosti a některá zařízení ho mohou "stahovat", tj. samotný snímač signál dá, ale třeba autorádio ho poškodí (ten signál). Nebo třeba studeňáky na desce budíků (
Citace:
ked vsak pokyvem s konektorom na budikoch,tak sa rucicky hybu jak maju
, .... Pokud máš tu možnost, zkus jiné budíky (stejné auto) a podle výsledku hledej chybu.

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; XG09; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 16.10.2019 18:45 
Offline
Nový člen
Nový člen

Hodnost:

Nový člen

Registrován:

04.10.2019

Příspěvky:

4

radio mam uz pol roka nove.mal som problem s odpajacom nafty-prelomeny kabel,ale uz je vymeneny. snimac som skusal multimetrom. medzi signal a plus baterie som dal multimeter a krutil tou hriadelkou a volty sa pekne menili v zavislosti od rychlosti tocenia. nemam od koho pozicat budiky. vagom budiky funguju. teraz mi uz ukazuje palivo aj otacky. ale rychlost a prejdene km a teplotu chladiacej nic. vag snimace nevypisal.este mam tempomat.ale nejde kedze neukazuje rychlist


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: PŘÍSTROJOVKA, TACHOMETR: špatně ukazuje, ručička lítá
PříspěvekNapsal: 18.10.2019 12:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

5144

Bydliště:

Praha

No tak pak ještě zkusit, jestli jde signál rychlosti i při zapojení snímače. Píšeš totiž, že nejde tachometr ani tempomat, to jsou podle mě dvě oddělené věci, tacho v budíkách a tempomat v ŘJ motoru. Zaměřil bych se na ten signál.

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; XG09; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 150 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group