Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 170 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PALUBNÍ POČÍTAČ: zobrazení jména stanice z FM tuneru
PříspěvekNapsal: 24.05.2007 12:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

76

Bydliště:

České Budějovice

Ahoj, na několika fotkách jsem viděl, že na displeji palubního počítače je vidět jaká stanice na rádiu právě hraje, bohužel v mém Šaríkovi z r. 2001 to nějak v palubním počítači nevidím, dělám někde chybu nebo to mají až novější r.v. ?

_________________
VW Sharan II, 1.8T 110kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24.05.2007 12:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

rowan
To ukazuje maxi-dot :wink: Pokud ho nemas,tak ti to ukazovat nebude :cry:

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: to patper
PříspěvekNapsal: 24.05.2007 12:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

76

Bydliště:

České Budějovice

Maxidot smaozřejmě mám, ukazuje mi okamžitou spotřebu, průměrnou spotřebu, venkovné teplotu, čas jízdy a ujetý km... Pak se mi tam taky česky zobtrazují různá varování v češtině, obrázek auta s otevřenými dveřmi, vadné žárovky, atd. Jen ta stanice neee...

_________________
VW Sharan II, 1.8T 110kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: to patper
PříspěvekNapsal: 24.05.2007 12:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

rowan píše:
Maxidot smaozřejmě mám, ukazuje mi okamžitou spotřebu, průměrnou spotřebu, venkovné teplotu, čas jízdy a ujetý km... Pak se mi tam taky česky zobtrazují různá varování v češtině, obrázek auta s otevřenými dveřmi, vadné žárovky, atd. Jen ta stanice neee...

A co tam mas za radio?

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: to patper
PříspěvekNapsal: 24.05.2007 12:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

76

Bydliště:

České Budějovice

Sorry, to jsem zapoměl písnout :? , mám tam originál (tuším SCALA) + originál CD player.

_________________
VW Sharan II, 1.8T 110kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24.05.2007 12:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Tak potom bych hledal problem v zapojeni-propojeni mezi radiem a maxikem :wink:

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24.05.2007 13:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Tady jsou nejake propojovaci kabely
:arrow: http://www.vw-club.cz/modules.php?name= ... lected=137

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24.05.2007 14:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

76

Bydliště:

České Budějovice

OK, kouknu jak je to radio zapojené, zase je mi divné že by to v tom mém přibližovadle v plné výbavě nebylo, třeba se ten kabel je nějak uvolnil. Je někde popsaná demontáž rádia? Nerad bych na to šel nějak s hrubou sílou... 8)

_________________
VW Sharan II, 1.8T 110kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24.05.2007 19:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

266

Bydliště:

Kadaň

Máš velkej nebo malej maxi-dot?

myslím že na tom malým (poloviční) to nejde jen na tom velkým

_________________
Ford Galaxy 1.9TDI PD
GSA.KABEL1.CZ
http://www.gsa.kabel1.cz

_________________
Galaxy 1.9TDI PD 85kw @ 107kW


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24.05.2007 19:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

x-man píše:
Máš velkej nebo malej maxi-dot?

myslím že na tom malým (poloviční) to nejde jen na tom velkým

Ma velkej,kdyz pise ze se mu zobrazuje obrázek auta s otevřenými dveřmi... :)

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24.05.2007 20:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

33

Bydliště:

Jižní čechy

Nevíte jestli to půjde u r.v.2002, ale mám tam radio delta.To jsem tam dal místo gamy.

_________________
SEAT ALHAMBRA 1,9 TDi, PD, 110 kW, r.v. 2006


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24.05.2007 23:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

76

Bydliště:

České Budějovice

Mám určitě ten velký maxi-dot, jak sem již psal tak mi to tam píše textové informace v češtině, ale teď sem koukal do příruček a tam o tom nikde ani nepíšou že by to snad mělo tuto funkci umožňovat. Takže je fakt možný že rok výroby 2001 to ještě neumožňoval... Má někdo Sharana r.v. 2001 z touto funkcí? Díky za odpověď...

_________________
VW Sharan II, 1.8T 110kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25.05.2007 00:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

72

Bydliště:

Praha

Mám Alhambru, r.v.2001, velký Maxidot s češtinou, rádio Scala a nezobrazuje :cry:

_________________
Alhambra II 1,9TDi 85kW Signo


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25.05.2007 00:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3915

Bydliště:

Trnava

Ja som este sharana do roku 2003 s tout funkcnou funkciou nevidel. Skoda.

_________________
Diagnostika a opravy aut (aj mimo VW koncern), bufikov, inteligentne riadiace jednotky nezavysleho kurenia z vlastneho vyvoja, oprava a preprogramovavanie budikov (modifikaciou ich vlastneho sw nie nalievanim ineho sw na slepo) zmena podsvietena, Opravy MAXI a POLO DOTov a montaze vybav do SAG aj inych aut na urovni fabrickeho prevedia, Kompletny servis autoklimatizacii vratane vyplachov chladiaceho okruhu koly dekontaminacii pri dlhom otvoreni alebo po havarii kompresora. 0905/387337


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25.05.2007 07:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

76

Bydliště:

České Budějovice

Škoda, tohle a ještě zobrazování dojezdu na aktuální stav nádrže mi docela chybí, ale jezdit se bez toho dá... 8)

Díky všem za odpovědi.

_________________
VW Sharan II, 1.8T 110kW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 170 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group