Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 15.01.2011 01:59 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12612

Bydliště:

Humpolec

žádné závažíčko nepotřebuješ!! spojkový spínač jde nastavit!!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 20.01.2011 22:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.01.2011

Příspěvky:

7

Bydliště:

Sedlnice

Zdravím vás.Jsem tu novej tak trochu tápu.Nakoplo mě téma instalace tempomatu na mém Alíkovy tdi 81kw r.v.2000.Po prostudování všech příspěvků jsem se zasekl na napojení 6pinového konektoru(který mám u volantu).Postačili by mi dvě ovládací tlačítka SET a RES ale nějak jsem přehlídnul jak propojit kontakty 1,2...6 s kolebkovým přepínačem co jsem si pořídíl.Jinak smekám před všema koumákama BOMBA ŠPICA!!!Dík Všem za info.

_________________
Je to dobrý ještě dejchám!!!

_________________
Alík TDI 81kw-2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 21.01.2011 15:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

792

Bydliště:

Hradec Králové

Ne přepínač, ale tlačítka (na SET a RES). V podstatě stačí jedno na SET.

Trošku inspirace z mé dílničky, jako protikus (proti tomu pod volantem) je tento konektor (koupíš v servisu) a propojit dle návodu (nejlépe za tímto konektorem) a máš to.

PS: Ten "čudlík" je červený protože si to tak majitel přál.


Přílohy:
100_7864.JPG
100_7864.JPG (881 KiB) Zobrazeno 1910 krát

100_8245.JPG
100_8245.JPG (835.85 KiB) Zobrazeno 1910 krát

100_8246.JPG
100_8246.JPG (792.96 KiB) Zobrazeno 1910 krát

100_8251.JPG
100_8251.JPG (1.1 MiB) Zobrazeno 1910 krát


_________________
I LOVE TO FLY

_________________
VW SHARAN 1,9 TDI, 107kW,r.v. 2000 (model I), "ŠARIK"
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 21.01.2011 21:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.11.2008

Příspěvky:

1439

Bydliště:

Náchod

Čudlík je sice červený, ale zatím tak akorát na ozdobu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 22.01.2011 08:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.01.2011

Příspěvky:

7

Bydliště:

Sedlnice

Zdarec.S tím že SET ve své podstatě stačí souhlasím,ale pokud to má být plněhodnotné jako u origo s RES tak mi skuste pisnout jak to propojit :roll: (SETem si přidám a RESetem si uberu např.v tunelu :lol: )

_________________
Je to dobrý ještě dejchám!!!

_________________
Alík TDI 81kw-2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 24.01.2011 20:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.01.2011

Příspěvky:

7

Bydliště:

Sedlnice

Ještě poprosím o objasnění mého dotazu jestli je zapotřebí do obvodu zapojit relé.Dík všem za odpověď. :wink:

_________________
Je to dobrý ještě dejchám!!!

_________________
Alík TDI 81kw-2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 24.01.2011 20:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

792

Bydliště:

Hradec Králové

Ne


Přílohy:
tempo.jpg
tempo.jpg [ 9.06 KiB | Zobrazeno 1893 krát ]

_________________
I LOVE TO FLY

_________________
VW SHARAN 1,9 TDI, 107kW,r.v. 2000 (model I), "ŠARIK"
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 24.01.2011 20:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.01.2011

Příspěvky:

7

Bydliště:

Sedlnice

rcmony:Dík moc.Konečně v tom bude mít ta moje dubová palice doufám jasno :D Hned o víkendu se do toho skusím pustit.Podle toho šematu předpokládám že kontakt 6 zůatane volný.

_________________
Je to dobrý ještě dejchám!!!

_________________
Alík TDI 81kw-2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 25.01.2011 10:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

792

Bydliště:

Hradec Králové

Nee, je tam propojka s pinem 1. Více v SZ

_________________
I LOVE TO FLY

_________________
VW SHARAN 1,9 TDI, 107kW,r.v. 2000 (model I), "ŠARIK"


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 19.02.2011 15:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.10.2008

Příspěvky:

4

Bydliště:

Most

Zdravím pánové, mám dotaz : dá se aktivovat tempomat loginem 11463 u motorizace VR6 r.v.99?

_________________
www.badboy.wbs.cz

_________________
VW Sharan


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 19.02.2011 21:22 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12612

Bydliště:

Humpolec

u této motorizace je nutná zvláštní RJ tempomatu, vakuová pumpa, podtlakové čerpadlo tempomatu..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 22.02.2011 15:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.10.2008

Příspěvky:

4

Bydliště:

Most

Aha, děkuji :-)

_________________
www.badboy.wbs.cz

_________________
VW Sharan


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 17.05.2012 18:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.01.2012

Příspěvky:

6

zdravim,koupil jsem packy s tempomatem na sharana 1.9tdi 81kw.namontoval jsem na auto,ale zjistil jsem že nemam tam konektor k tempomatu na aute.k packam kabel nebyl.muze nekdo pomoc.jsem z prahy.dekuju


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 17.05.2012 20:06 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12612

Bydliště:

Humpolec

kabel by tam měl být, podle zapojení RJ motoru lze zjistit zda jsou kabely vyvedeny.. ale vždy jsou

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT: tempomat Sharan I - delal uz nekdo?
PříspěvekNapsal: 17.05.2012 20:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

792

Bydliště:

Hradec Králové

Vždy nejsou, už jsem viděl dvě auto co byli bez kabeláže. Dokonce jedno co je bez kabeláže, ale piny na konektoru ŘJ jsou obsazeny (motor 1Z).

_________________
I LOVE TO FLY

_________________
VW SHARAN 1,9 TDI, 107kW,r.v. 2000 (model I), "ŠARIK"


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group