Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 11.05.2006 20:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

435

Bydliště:

sevwer čech Otvwice

ahoj všem.potřeboval bych poradit.mám auto po bouračce vw sharan 97´ .auto bylo bořený na předek.je to dovoz z německa,je proclený a papíry k němu mám.problém je,že mám jediný klíč,ale po nehodě je zlomený a chybí v něm čip.auto mám v kupě,ale nemůžu ho zkusit natočit :? kvůli tomu blbýmu čipu.nový klíč mi bez čipu prý neudělají.v autodatech jsem četl,že k naprogramování klíče není druhý klíč zapotřebý.ale jedná se prý o nějaký " kryptočip " :cry: nevíte někdo co s tím a hlavně jak nechat udělat duplikát klíče a hlavně co s tím čipem ... :( díky za každou radu.

_________________
vw sharan I 1.9 TDI ( BEJČEK )


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19.05.2006 07:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

435

Bydliště:

sevwer čech Otvwice

takže jsem hledal nějaké řešení a už jsem ho našel...naivně jsem si myslel,že kdo jiný,by mi mohl odborně poradit,než zaměstnanci zastoupení VW v ČR :? ...tak že jsem volal na infolinku zastoupení VW v Praze (volal jsem z mobilu na pevnou linku),první s kým jsem mluvil byl nějaký člověk z ústředny,řekl jsem mu jaký mám problém,on si mne vyslech a řekl mi-" ...malý moment,já vás přepojím...",no a hrála hudba než to někdo zvedl...nějaká paní a já říkám-" dobrý den,mám ten a ten problém...",tak si mne taky vyslechla a potom povídá-"no to já vám neporadím,jedině pan...,z homologačního ",dala mi číslo a tam mi(samozřejmě po té co si mne vyslechli) řekli-"...víte,já nejsem asi ten kompetentní,co by vám v daném problému mohl pomoci,zavolejte na číslo YYY a paní XXX vám snad pomůže..." takže jsem volal paní XXX,ale ta asi zrovna nebyla v práci,takže mi neporadila.tak znova homologační a tam odsud mne UŽ odkázali na autorizovaný servis :thk: .Moje naivní představa byla prostě taková,že přijdu,předložím velký techničák s WINem,oni pošlou maila do němec :sndmail: ,tam vyndají rodný list auta,zjistí pin imobilizéru+kod čipu,vyrobí nový klíč,radostně a s úsměvem mi ho předají na zastoupení,řeknou " služebníček ",já zaplatím určitou částku a s novým načipovaným klíčem se vydám k domovu...ovšem to byl omyl...Takže jsem si našel autorizovaný servis v KV(proto že jsem z CV),mluvil jsem pro změnu s pěti lidmi(ovšem též na pevných linkách) a "řešení - " přivezte to auto k nám do servisu a my to uděláme..." cena cca 2500,- + 1500 plaťák a nafta...takže čtyřku za klíč a ještě starosti s plaťákem..na konec jsem dostal kontakt na jednoho známého mého známého a finále- "přijedu k tobě a uděláme to na místě cca 20 minut " a cena 900,- klíč + 500,- práce...tomu říkám změna.Původní částka začala v globusu na 6500,-,potom VW Praha 5000,- ,Vary VW 2500,- a známý z CV 1500,-...Možná kdbych hledal ještě dál,někdo by mi ještě zaplatil aby mi ten klíč vyrobil :wink: Takže pokud máte takovýto problém,hledejte člověka,který ten problém zná a umí ho vyřešit.Lidi z kanceláří jsou jen teoretici a nehledají žádná řešení.pokud nechcete zrovna nové auto za melouna,nejste zajímavý...HODNĚ ŠTESTÍ :budo:

_________________
vw sharan I 1.9 TDI ( BEJČEK )


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, VW pin nedodá
PříspěvekNapsal: 27.10.2007 00:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8286

Bydliště:

Praha / Č. Krumlov

Me pred cca mesicem kodovali novy klic v Praze na Jarove, samo take pres Nemecko a cena byla myslim necelych 1.700, z cehoz jsem ja zaplatil pouhych neco pres 300, protoze mi ho financoval autoservis, ktery mi muj klic zlomil. Pubeh byl takovy, ze nejdrive byla nutna navsteva s velkym technicakem a za cca 10 dni zavolali, ze si mohu prijet, pak mi to udelali na pockani (No cekal jsem tam neco pres hodku, ale nuda nebyla, protoze jsem si tam prolezl asi 15 novych vystavenych VWcek. Takze celkem vzato pristup i vysledek docela v poho, ale nevim jak by dokazali byt rychli, kdybych na ten klic spechal. V mem pripade se jednalo o druhy klic, takze mi tech 10 dni nevadilo. 8)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, VW pin nedodá
PříspěvekNapsal: 27.10.2007 13:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

40

Bydliště:

Praha

Nevím jestli je uměj i nakódovat prodávají je v Praze v Kotvě


Přílohy:
26-10-07_2214.jpg
26-10-07_2214.jpg (100.38 KiB) Zobrazeno 16139 krát


_________________
Ford Galaxy 1,9 TDi 66kw AHU r.v.98

_________________
Ford Galaxy 1,9Tdi 66kw r.v. 98
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, VW pin nedodá
PříspěvekNapsal: 27.10.2007 15:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8286

Bydliště:

Praha / Č. Krumlov

Tyhle klice se prodavaji u kdejakeho stanku a vybrousit je aby s nima slo otevirat dvere take neni problem, to take udela kdejaky zamecnik, ale precist kod a prenest ho na novy klic jde jen u modelu do rv 2000. To co je mladsi uz jim ctecka neprecte, takze nemaji sanci kod prenest na novy klic. Take jsem to nedavno zjistoval a proto jsem skoncil v Auto-Jarov a musel jsem jit pres ne a pes Nemecko s technicakem, nebot mam rv 09/2000 - model 2001, takze castecne uz ani rv 2000 nejde nakodovat ve stancich a u zamecniku. 8)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 27.10.2007 15:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8286

Bydliště:

Praha / Č. Krumlov

A k memu predminulemu prispevku dodavam, ze mi dokodovavali druhy klic, pre cemz samozrejme prekodovali i ten prvni klic a imobilizer v aute, takze tim znefunkcnili jakekoli starsi klice, ktere by se mohli toulat po svete diky predchozim majitelum auta. 8)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 27.10.2007 19:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

40

Bydliště:

Praha

No podle toho co píšou by to měli umět nakódovat http://www.autoklice.cz/klice-cipove.php

_________________
Ford Galaxy 1,9 TDi 66kw AHU r.v.98

_________________
Ford Galaxy 1,9Tdi 66kw r.v. 98


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 28.10.2007 11:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

509

Bydliště:

Opava city

Galaxy píše:
No podle toho co píšou by to měli umět nakódovat http://www.autoklice.cz/klice-cipove.php


Tak jsem tam psal,a prisla mi odpoved.
Nechapu rozdil mezi VW a Seat v pripade Sharyka a Aly,ale melo by to jit...

-- původní zpráva --
Předmět: Re: Dotaz na autoklíč
Od: "KLICE" <klice@autoklice.cz>
Datum: 28.10.2007 08:45

Dobrý den, 
Komplet cena plně funkčního klíče (dle fota) vč. LOGA Seat a dálk ovl. (dvojtlač) by byla 2700,-Kč. Toto lze udělat jen na Zličíně, předpoklad je funkční PIN k vaší ŘJ auta.(je to čtyřmístné číslo a bývá na přívěšku klíčů pod stíracím obdélníčkem). Pokud by jste měl zájem, raději se objednejte (možno i tel 602336309), neb musíme provést výměnu čipu (stand. je ve vystřelováku jiný) v klíči (pro Seat Alh.2001). A tento druh čipu nemáme ve větším počtu skladem. Doporučuji také zkusit někým (v nějakém slušnějším servisu) správnost PINu. Pokud by jste byl z Prahy, tak není problém v případě potřeby za dalších 200,- zajistit zjištění správného PINu (ale to trvá někdy i 2 dny). Jinak bude-li vše vpořádku, akce je na počkání. Doporučuji návštěvu ve všední den, co nejdříve po 9. hod, neb bude-li třeba zjistit PIN (potřeba velký techničák - jeho oboustranná kopie + OP), můžeme se pokusit ten samý den zvládnout. Je to trochu složitější akce než u Škodovky či VW, tam pro nás není připojení k ŘJ auta problém i bez znalosti PIN.
Petr Dedek.


_________________
IMPORT A PRODEJ AUT: http://www.1auto.tk

_________________
Import & prodej aut. Také nová auta levněji. Krásné druhé auto pro Vás za 79tis http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=52&t=220355


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 23.02.2008 17:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.02.2008

Příspěvky:

2

Bydliště:

Brno

http://www.gsa.kabel1.cz/index.php?opti ... &Itemid=73

Mno tady je nejakej postup, kdyz uz mas 2 klice. Nevim jestli to funguje vsude, v clanku je napsany ze je to jen pro Galaxy 4/2000-04/2006

Dejte vedet, jestli s tim mate nekdo zkusenost.

_________________
VW SHARAN 09/2003 85kW TDi cerny


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Frkvence klíčku na Galaxy (vystřelovák)
PříspěvekNapsal: 12.06.2008 08:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.11.2007

Příspěvky:

11

Ahoj, prosím vás, má někdo vystřelovák ke Galaxy (popř. Sharan, Alhambra samo také)? Já mám jen ten dvoutlačítkovej klíček a ten má uvedenou frekvenci 433,92 MHz a tak bych si rád objednal vystřelovák, ale nevim jakou frekvenci, zda 433, nebo 434, nebo to musí být 433,92, koukněte se mi jakou má váš vystřelovák frkvenci, nebo pokud jste to už řešili jestli to funguje, dejte mi vědět, díky.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Frkvence klíčku na Galaxy (vystřelovák)
PříspěvekNapsal: 12.06.2008 08:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

204

Musi byt 433,92 ,vyrobce Siemens.SGA maji spec ovladace, neda se pouzit jiny z koncernu VW.Blbe se shani, nebo objednat u dealera.Toto plati pro modely 2000 nahoru, neuvedl jsi r.v.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Frkvence klíčku na Galaxy (vystřelovák)
PříspěvekNapsal: 12.06.2008 09:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.11.2007

Příspěvky:

11

mám přelom 2002/2003, ale tak to už jsem si zjišťoval, ten se musí objednat u dealera vybroušenej načipovanej a pěkně mastnej. :| Tak nic, za tu parádu tu asi nestojí. Ale děkuji za radu, myslel jsem že tam půjde třeba od octávie a pod.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 24.06.2008 13:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.05.2008

Příspěvky:

272

Bydliště:

ČR

Zabýval se tu někdo doděláním jen funkčního čipu, případně kopie čipu funkčního klíče?
Pro použití do alarmu pro dálkový start.
Nechci dělat celý klíč a tohle si myslím, že bude nejlacinější cesta...

_________________
Sharan II


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 03.08.2008 21:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

232

Bydliště:

Kostelec na Hané

Shemik píše:
A k memu predminulemu prispevku dodavam, ze mi dokodovavali druhy klic, pre cemz samozrejme prekodovali i ten prvni klic a imobilizer v aute, takze tim znefunkcnili jakekoli starsi klice, ktere by se mohli toulat po svete diky predchozim majitelum auta. 8)



Shemíku kolik stálo to překódování imobilizéru?

_________________
Obrázek

_________________
Sharan II 1,9 TDI 85 Kw


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 03.08.2008 23:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8286

Bydliště:

Praha / Č. Krumlov

Byla to vyroba noveho klice, nakododovani jednoho noveho a jednoho stareho klice s imobilizerem a celkova cena byla mezi 1.300 a 1.400, presne nevim, musel bych najit fakturu, ale snad Ti postaci tahle orientacni cena. Delali mi to ve VW v Praze na Jarove. 8)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group