Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 11.08.2008 10:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.05.2008

Příspěvky:

272

Bydliště:

ČR

tak co s tím čipem? fakt se s tím nikdo nesetkal? jde mi jen o čip, mám dva klíče a chci čip do bypass modulu do auta kvůli dálkovému startu

_________________
Sharan II


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 11.08.2008 18:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1946

Bydliště:

Rakovnicko

Záleží na tom, jak chceš řešit dálkový start. Já ho mám jako součást alarmu. Chtěl jsem dvě funkční sady klíčú, takže místo klíče v baypasu tam mám jen čip. Bylo mě vysvětleno, že do auta se stejně bez vyvolání alarmu nedostane, což je pravda, tak to lze vyřešit tímto způsobem.

_________________
VW Sharan II 1.9 TDI PD 85 kW Family červený
VW Passat 1.9 TDI PD Variant 96 kW modrý


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 15.08.2008 11:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.08.2008

Příspěvky:

5

Bydliště:

Stredné slovensko

dobry den.cital som tutu diskusiu kedze mam rovnaky problem.kupil som Galaxy 2004 ale bol k nemu len jeden kluc a bez stitku tak bi som potreboval este jeden.ma s tym niekto skusenosti aj na SK?v nemecku ma vyjde kluc na 70EUR+nakodovanie asi 90 a to so mi zda celkom dost 160EUR. :(

_________________
FORD GALAXY, 2,8 V6,automat,2004


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 15.08.2008 12:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.05.2008

Příspěvky:

272

Bydliště:

ČR

vilik: vždyť přesně o tom tady píšu. Do bypassu dát čip a zůstanou mi dva klíče. prozatím tam mám vykuchanej klíč - tím pádem mi zbyl jen jeden. Proto chci někde splašit ještě jeden čip (nejlépe kopii toho co už mám) a skompletovat si původní druhej klíč.
To co se tu snažím zjistit, je KDE mi za rozumnej peníz udělaj kopii čipu.
tys splašil čip kde?

_________________
Sharan II


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 15.08.2008 15:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.07.2008

Příspěvky:

638

Bydliště:

Frenštát p.R.

bobo793 píše:
ma s tym niekto skusenosti aj na SK?


Máš štěstí. Tihle prý umí cokoliv a za hodně rozumný peníz: http://www.autokluce.sk/ Osobní zkušenost sice zatím nemám, ale uvažuju že si k nim zajedu, taky mám jen 1 klíč s DO a jeden bez DO.

_________________
Parkovací senzory se slevou Nově i kamery.
Galaxy Fotky
Elektronická cigareta

_________________
Ford Galaxy 3, 2007, 2.0 TCDi, 103kW, Zlatostříbrná Platinum. Jupííííí :-D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 15.08.2008 18:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.08.2008

Příspěvky:

5

Bydliště:

Stredné slovensko

Dakujem pekne za tu adresu.Clovek to ma pod nosom a ani o tom nevie!Dam vediet ako som dopadol ked to budem mat.dík :D

_________________
FORD GALAXY, 2,8 V6,automat,2004


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 15.08.2008 22:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.07.2008

Příspěvky:

638

Bydliště:

Frenštát p.R.

Jj, pořádně to tam vyzkoušej a dej vědět. Ještě mám nějaké SK, tak bych je utratil než přejdete na euroše...

_________________
Parkovací senzory se slevou Nově i kamery.
Galaxy Fotky
Elektronická cigareta

_________________
Ford Galaxy 3, 2007, 2.0 TCDi, 103kW, Zlatostříbrná Platinum. Jupííííí :-D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Frkvence klíčku na Galaxy (vystřelovák)
PříspěvekNapsal: 01.10.2008 19:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.10.2007

Příspěvky:

29

Bydliště:

Brno

anydraj píše:
Musi byt 433,92 ,vyrobce Siemens.SGA maji spec ovladace, neda se pouzit jiny z koncernu VW.Blbe se shani, nebo objednat u dealera.Toto plati pro modely 2000 nahoru, neuvedl jsi r.v.



Aha, tak to jsem v řiti asi.
Myslel jsem, že jsem to vyhrál s nákupem sady zámků s dvěma klíči, origo-nové, ale Škoda. A moje představa byla, že buď to přeházím sakumprásk všechny zámky a budu mít dva pěkné nové klíče nebo si jen přendám čip a vystřelovací planžetu a budu mít původní zámky a jeden pěkný klíč. S autem jsem měl jen jeden hodně nehezký bez ouška.

A teď to mám poslat pryč?

_________________
Sharan 96kW ASZ 2005


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 01.10.2008 20:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

232

Bydliště:

Kostelec na Hané

Moje historka s klíčem:Přijedu do vw, chci klíč a prodavač se zeptá nemáte náhodou měněné zámky? Zrovna minulý týden se nám stalo že si zákazník nechal poslat klíč a pak mu nepasoval. Takže měl přívěšek za 1300Kč. Nechte si ho někde udělat a my vám ho nákódujem.
Takže přijdem do klíčnictví,tam nám řekli že jim zrovna tenhle čip došel.Přišli jsme do dalšiho tam nám udělali klíč za 200kč a do něho dali čip za 950kč.Vrátíme se do vw kde nám sdělili že klíč nejde nakódovat kvůli čipu,který nekomunikuje.V klíčnictví nám řekli že čip je správný a za 500kč nám zjistí pin + nevímkolik za nakódování.Tak jsme si nechali vrátit prachy,a šli jsme do druhé pobočky toho prvního klíčnictví kde jsme odpovídající čip koupili za 800kč tedy o 150kč levněji.Klíč šel hned bez problémů nakódovat.Oni v tom prvním klíčnictví hledali ten čip podle tabulek a v tom druhym ho jenom změřili.(celá tahle pohádka měla asi 7 kapitol - dní).

_________________
Obrázek

_________________
Sharan II 1,9 TDI 85 Kw


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 02.10.2008 08:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1725

Bydliště:

Královéhradecko

pak si jedno nedej

_________________
UBYTOVÁNÍ V JAROMĚŘI:
http://www.penzionexpanze.cz
Obrázek

_________________
Sharan I 1,9 TDI 1999 81 kW automat


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 02.10.2008 10:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

673

Bydliště:

Děčín

Já jsem si nechal dělat klíč v Ústí nad Labem,čip jsem koupil v Praze a nakódovali mi ho v servisu Seat.Najel jsem pár set kilometrů a bylo vyřešeno.Ve finále mě vyšel asi na 2000 včetně pinu a kódu na rádio.

_________________
VW Sharan II Busines


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 09.10.2008 23:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.08.2008

Příspěvky:

5

Bydliště:

Stredné slovensko

Takze som tu opat aby som sa s vami podelil o moje skusenosti.DAval som si kluc robit cez www.autokluce.sk.Mal som vlastne len jeden original kluc ford s dialkovym .novy kluc ma vysiel na 1500SK obycajny bez dialkoveho a vytiahnutie kodu 500+500nakodovanie.takze dohromady 2500 SK a trvalo to borcovi asi 30minut.Mozem teda vrelo odporucit. :D

_________________
FORD GALAXY, 2,8 V6,automat,2004


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 10.10.2008 00:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.09.2008

Příspěvky:

19

Bydliště:

Třebíčsko

Hlásím taky problém s klíčema: Mám pouze jeden sklopnej dálkáč a potom plastovou atrapu a k ní připojenej štítek s kódem. A ouha - plasťákem jde nastartovat auto. Tzn. že mám bypass? To bych byl docela nerad, přecijen když mi má někdo krást auto, tak ať se u toho i zapotí a překoná víc překážek, než aby odjel za 5 sekund... Takže na co by asi vyšlo udělat novej klíč, odbypassovat bypass a zprovoznit opět normálně dva sklopný dálkáče?

_________________
Sharan II r.2000, TDI "Šarón", Octavia I face r.2000, TDI "Oktáva", r.1985 "Tomin"


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 10.10.2008 16:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

tomin. - to znamena,ze mas i v tom 'plastaku' imobilizer :wink: :lol: a ten muzes pouzit.....

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 10.10.2008 16:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.09.2008

Příspěvky:

19

Bydliště:

Třebíčsko

patper no to si děláš doufám srandu, aby ta plastová atrapa obsahovala immo čip. V octávkovým klíči měří čip tak cenťák na délku a do tohohle by se rozhodně nevešel. Nebo jedině, ze by tam byl zalitej. Chjo, takový problémy hned na začátku :obm:

_________________
Sharan II r.2000, TDI "Šarón", Octavia I face r.2000, TDI "Oktáva", r.1985 "Tomin"


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group