Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 10.10.2008 19:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Nedelam,je tam je to takova malinkata kovova .... no,proste tam je a jde pouzit :wink: Bud rad,pak jsou verze i bez :!:

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 10.10.2008 22:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

29

Bydliště:

Vizovice

ahoj, neresil nekdo tento problem na Zlinsku? mam alhambru 99, ale co jsem zkosel jedny klicniky tak me nedokazali nacist kod z jednotky aby to mohli nacpat do klice. osobne je me jedno jakej klicek dostanu, ale chci mit dva. mam jen jeden od nakupu auta, a nerad bych to pak resil nejak narychlo az tento nekam zasantrocime :D

_________________
seat alhambra 1,9 TDI r.v. 1999


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 10.10.2008 22:38 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2694

Bydliště:

Praha

Přizpůsobit klíče, není problém :) Praha

_________________
Měření výkonu na válcové zkušebně MAHA LPS 3000 4x4

Úprava výkonu vašeho vozu, [color=#BF0040]nové turbo pro váš vůz.[/color]

Obrázek

Motorpower - Chiptuning

_________________
Telefon: 608 230303


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 16.10.2008 21:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.04.2008

Příspěvky:

127

Bydliště:

Přerovsko

dratek píše:
ahoj, neresil nekdo tento problem na Zlinsku? mam alhambru 99, ale co jsem zkosel jedny klicniky tak me nedokazali nacist kod z jednotky aby to mohli nacpat do klice. osobne je me jedno jakej klicek dostanu, ale chci mit dva. mam jen jeden od nakupu auta, a nerad bych to pak resil nejak narychlo az tento nekam zasantrocime :D

resil jsem to na ostravsku a zlinsku a totalne sem pohorel.. tak mam zatim jen dva klice a jeden cip :-(

_________________
Sharan I. 98´, AFN, 1,9TDi 81Kw, 4r.automat, tempomat


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 16.10.2008 21:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

29

Bydliště:

Vizovice

hmm tak to je bomba, to asu budem muset udelat vejlet do Prahy, tam nekoho musime najit :o)

_________________
seat alhambra 1,9 TDI r.v. 1999


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 16.10.2008 21:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.04.2008

Příspěvky:

127

Bydliště:

Přerovsko

mno ja sehnal jednoho borce z Prerova co mi slibil ze mi vytahne z imobilizeru svaba a nacte pin primo z nej.
bohuzel uz to je pul roku a neustale nema cas.
vylet do prahy by asi nebyl od veci ;-) kdyz tak jsem na icq i skype cauky

_________________
Sharan I. 98´, AFN, 1,9TDi 81Kw, 4r.automat, tempomat


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 16.10.2008 21:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.09.2007

Příspěvky:

220

Bydliště:

Prešov

alebo na Slovensko
http://autokluce.sk/

_________________
Obrázek

_________________
Alhambra II 1,9 TDI 85 kw Sharan II 1,9 TDI 85 kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 17.10.2008 09:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.10.2008

Příspěvky:

2659

Bydliště:

Praga

Uf, kdyz to tady tak ctu, jsem rad, ze mam klice dva 8)

_________________
VW Sharan II AUY-ex; BMW X5 E53-ex; VW Multivan T5; Sachs SpeedJet 50; Yamaha YFZ450 ; www.datova-likvidace.cz


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 24.03.2010 03:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

14

Bydliště:

dlouhá,český krumlov

Ahoj, prosím vás, má někdo vystřelovák ke Galaxy (popř. Sharan, Alhambra samo také)? Já mám jen ten dvoutlačítkovej klíček a ten má uvedenou frekvenci 433,92 MHz a tak bych si rád objednal vystřelovák, ale nevim jakou frekvenci, zda 433, nebo 434, nebo to musí být 433,92, koukněte se mi jakou má váš vystřelovák frkvenci, nebo pokud jste to už řešili jestli to funguje, dejte mi vědět, díky.

_________________
VW SHARAN 1,9 Tdi 81kw/110k stříbrná met. bixen.přestavba, 2 dinn dvd rádio,


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 24.03.2010 18:29 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

vystřelovák jedině 433.92

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 18.11.2011 22:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.04.2008

Příspěvky:

1572

Bydliště:

Kladno, Chomutov

Tak já se ještě zeptám:
Sehnal jsem na netu vystřelovák 433,92 MHz s chipem CAN 48 za 1400,- nový (asi Hella) 4DO 837 231 N
Bude mi to fungy vč. chipu? Původně mám 7M3 959 753
Díky

_________________
VW Touran 2,0 TDI 125kW, 2010... www.fakthracky.cz dětská elektrická vozítka...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 19.11.2011 01:23 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

nebude, ten klíč je z audi

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 19.11.2011 07:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.12.2009

Příspěvky:

2009

Bydliště:

Praha 10 - VWršovice

SAG používají úplně rozdílné dálky oproti koncernu VW. Už jenom tím jak se provádí synchronizace. Musí se prostě koupit přesně tato 7M3 959 753. Není to jen o té frekvenci. Proto taky stojí 2300,- a né 500,- až 1000,- jako běžné dálky VW. Výrobce je výhradně Siemens

_________________
Moje přibližovadlo

_________________
Sharik II 1,9 TDi-PD 85 kW AUY 2002 (EGR-off)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 19.11.2011 11:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.04.2008

Příspěvky:

1572

Bydliště:

Kladno, Chomutov

A kde stojí 2300? ve VW mi řekli 3500,- :baseball:
Jinak ten klíč co jsem našel je tento http://www.auto-klic.cz/index.php?page= ... Itemid=116
TAk to mi asi nezbude než hledat dál, ale ty víš jaký mám problém s DO vidˇKube.... jak jsme tam v půlnoci houkali na celou Prahu :laugh: :laugh:
Jinak jsem přemýšlel, koupit holt kompletní vystř. klíč bez střev a zkusit přeházet (starý obal se mi rozpadá), ale mám za to, že mám i micro spínače už asi KO na destičce... Když klíč rozeberu tak jsou dost vymačkané....

_________________
VW Touran 2,0 TDI 125kW, 2010... www.fakthracky.cz dětská elektrická vozítka...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 20.11.2011 12:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.04.2008

Příspěvky:

1572

Bydliště:

Kladno, Chomutov

víte někdo co je to za značku - SENDEEINHE... kód výrobku 7M3959753F což odpovídá tomu, co mám na klíči, ale ten je SIEMENS... :oops:

_________________
VW Touran 2,0 TDI 125kW, 2010... www.fakthracky.cz dětská elektrická vozítka...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: alfino a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group