Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 20.11.2011 12:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.12.2009

Příspěvky:

2009

Bydliště:

Praha 10 - VWršovice

Kde si to našel?

_________________
Moje přibližovadlo

_________________
Sharik II 1,9 TDi-PD 85 kW AUY 2002 (EGR-off)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 20.11.2011 12:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

29.05.2010

Příspěvky:

2458

Bydliště:

Green town at Prague

crazyduke píše:
víte někdo co je to za značku - SENDEEINHE... kód výrobku 7M3959753F což odpovídá tomu, co mám na klíči, ale ten je SIEMENS... :oops:


Crazy bože, kluku - proč hledáš problémy tam kde nejsou ....

To na co se ptáš není značka - je to pojmenování náhradního dílu v ceníku sítě VW - prostě některé položky nejsou a ani někomu nejdou přeložit do češtiny tak jim zůstane origo německý či anglický název název... Katalogy ND překládají automaty a lidé kteří je pak počešťují vůbec nevědí k čemu daný díl je . . .

V tomto případě za to pojmenování může maličkost - vynechaná mezera - správně má být napsáno německy SENDE EINHE - anglicky Transmission Unit a česky přenosová jednotka neboli dálkové ovládání.

Odkaz, který jsem ti posílal je burza nadnormativních zásob autorizovaných prodejců VW tak se neboj, že je něco špatně... Číslo dílu je z ETKY...

_________________
Alhambra II 1,9TDi PD
Neptejte se mě, proč Vám to, či ono bylo smazáno nebo zamčeno - NESPLŇOVALO TO PRAVIDLA sekce!!!
Pro své idealistické názory se zde často setkávám s nepochopením....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 20.11.2011 16:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.04.2008

Příspěvky:

1572

Bydliště:

Kladno, Chomutov

:oops: já už po sobotě ničemu nerozumím..... tak bych nerad koupil něco, co mi nebude fungy... jinak jsem jim napsal, že mám zájem.... tak uvidím co napíšou....

Bohužel spárování immo "zatím" neúspěšné.....

_________________
VW Touran 2,0 TDI 125kW, 2010... www.fakthracky.cz dětská elektrická vozítka...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 15.06.2012 10:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.05.2008

Příspěvky:

100

Nevíte někdo čím lze nahradit originální ovladač 7M3 959 753F? Někde na německém foru jsem našel, že by snad měl jít nahradit ovladačem 1J0 959 753 AH, nemáte s tím někdo zkušenost?

_________________
Oo = W = oO
VW Lupo 1,4TDI 2002


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 15.06.2012 11:01 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12847

Bydliště:

Humpolec

nejde, je tam jiná frekvence

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 15.06.2012 11:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.05.2008

Příspěvky:

100

Takže nejde nahradit ničím, musím sehnat úplně stejný?

_________________
Oo = W = oO
VW Lupo 1,4TDI 2002


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 15.06.2012 11:04 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12847

Bydliště:

Humpolec

ano

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 15.06.2012 11:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.05.2008

Příspěvky:

100

Ok, děkuji za radu.

_________________
Oo = W = oO
VW Lupo 1,4TDI 2002


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 15.06.2012 16:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.12.2009

Příspěvky:

2009

Bydliště:

Praha 10 - VWršovice

tornado1 píše:
nejde, je tam jiná frekvence

Existuje i ovladač na frekvenci 433,92MHz, ale ten taky nebude fungovat, protože SAG II má úplně jiný systém ovladačů než ostatní v koncernu.

_________________
Moje přibližovadlo

_________________
Sharik II 1,9 TDi-PD 85 kW AUY 2002 (EGR-off)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 15.06.2012 17:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.04.2008

Příspěvky:

1572

Bydliště:

Kladno, Chomutov

Ano klíč musí mít frekvenci 433,92 MHz a musí být s číslem 7M3 959 753 jiné číslo nee. Zkoušel jsem třítlačítkový DO s frekvencí 433,92 MHz ale jiné číslo a nešlo to...

_________________
VW Touran 2,0 TDI 125kW, 2010... www.fakthracky.cz dětská elektrická vozítka...


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 05.08.2013 21:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.04.2013

Příspěvky:

85

Bydliště:

Valašsko

Prosím o radu a pomoc, potřebuji sehnat a nakódovat nový klíč k Sharanovi (rv. 2008) Mám pouze jeden klíč 7M3 959 753F - frekvence 433,92 a chci ještě jeden - kde je to prosím možné za rozumný peníz (ideálně na Moravě) provést? Na fóru jsem cosi četl o následném kódóvání klíčů (ale moc tomu nerozumím, či to u mého modelu vlastně jde, či se musí jen u VW servisu, či jak). Je toho cosi moc informací a se v nich ztrácím, nechci udělat zbytečnou chybu, tak prosím o radu a pomoc. - předem díky Hanz

_________________
SHARAN 4motion 10/2008 BVK, 1,9 TDI z Beskyd

_________________
Homer


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 05.08.2013 21:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

4814

Bydliště:

Praha

Hlavně to chce získat ten správný klíč (bazar, bazarníci, vrakoviště, ... ne každý vw klíč je vhodný na Sharana). Pak je potřeba ho naučit do imobilizeru (je třeba znát PIN nebo ho načíst, tuším to nejde jinak, než po kabelu, tady určitě pomůže třeba tornado1, ... příp. asi i VW servis, ale to netuším postup), spárovat dálkové ovládání (to je popsané v návodu k použití a je to funkce přístupná uživateli) a taky mít k němu správnou planžetu (tu vyrobí kdejaké "autoklíčnictví").

_________________
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Realizace slaboproudých a bezpečnostních systémů.
A trocha mých konstrukcí.

_________________
SEAT Alhambra II, AUY, 2002; Tornado EVO; Piaggio X9 500 2002; Puchetta (kříženec Puch Newport II, asi 1978 s Babettou)


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 07.08.2013 21:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.04.2013

Příspěvky:

85

Bydliště:

Valašsko

Díky za odpověď

Máte někdo prosím radu, kde by se to dalo za rozumný peníz pořešit? Co jsem čelt na fóru.. tak prý někde v Praze by to mohlo jít..celkem rozumně - tu na severní Moravě jsem nic zatím nenašel (chystám se do Prahy asi v říjnu) Díky.

_________________
SHARAN 4motion 10/2008 BVK, 1,9 TDI z Beskyd

_________________
Homer


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 14.08.2013 15:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.09.2009

Příspěvky:

269

Bydliště:

" HRADUBICE " konec D11

Dnes jsem se konečně dokopal a po 4 letech jsem si nechal udělat náhradní klíč.Původně jsem si chtěl nechat udělat jen klíč bez chipu,ale borec v obchodě říkal,že se občas stane,že odejde chip a pak to stají docela dost peněz a hlavně času.
Takže jsem investoval do klíče s chipem,ale bez dálky.Stálo to 2000,- a 10 minut času.

Provedeno v Hradci Králové

Kód:
http://www.klicovecentrum.eu/kontakt.htm

_________________
Galaxy Ghia 1.9 TDI 81kW+chip,AVG;r.v.2000;EGR off,Maf Off,5x el.okna,Climatronic,Tempomat,Blue LED interier,park senzory


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: KLÍČE: nakódování nového klíče, musi se jit pres VW?
PříspěvekNapsal: 25.09.2013 20:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.04.2013

Příspěvky:

85

Bydliště:

Valašsko

Byl jsem v Ostravě a v prodejně u Tesca v Hrabové (http://shop.klicnictvi.cz/index.php/pohotovost), kde mi předtím slíbili, že mi klíč udělají, musel jsem tam přijet, prý to bude 2 hodiny trvat, musí se vymontovat tuším immo řídící jednotka, nakódovat, vyfrézovat drážky a bude to.....bohužel se ale dotyčný nemohl dostat přes palubovku k tuším imobilizéru (že prý přes budíky, jak to běžně dělá to nejde, neboť jsou na jakýchsi šroubkách záslepky, či co..) a odspodu se tam nedostal. Je možné, že by u Sharana 4motion 1,9 TDI r. v. 2008 (30.09.2008) byl nějaký jiný problém?

_________________
SHARAN 4motion 10/2008 BVK, 1,9 TDI z Beskyd

_________________
Homer


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: golfgti16vv a 17 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group