Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 85 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 20.05.2008 13:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3525

Bydliště:

Chodsko

patper píše:
No,jsou to dratky na :arrow: D senzorika pin 5 a 18


čéče co tam čučím tak na GALA vidím jen jeden drát :? :?:

_________________
ex Golf IV variant TDI black > Passat 3C variant TDI silver


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 20.05.2008 13:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

maweric píše:
patper píše:
No,jsou to dratky na :arrow: D senzorika pin 5 a 18


čéče co tam čučím tak na GALA vidím jen jeden drát :? :?:


Jj,to mas pravdu... ale ja myslel odpojit signsl od kol :oops: Jsem to nejak pomichal :oops:
Ja se ti tedy podivam jak to je... :wink: Ale ted marodim :|

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 20.05.2008 14:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3525

Bydliště:

Chodsko

patper píše:
maweric píše:
patper píše:
No,jsou to dratky na :arrow: D senzorika pin 5 a 18


čéče co tam čučím tak na GALA vidím jen jeden drát :? :?:


Jj,to mas pravdu... ale ja myslel odpojit signsl od kol :oops: Jsem to nejak pomichal :oops:
Ja se ti tedy podivam jak to je... :wink: Ale ted marodim :|


jj v poho
akorát mi štve, že když odpojím signál od kol, tak bude navi zmatená např. v tunelu :? leda že bych to udělal přez relátko, že když zapnu DVD tak vypne signál od kol, protože v tu chvíli stejně navi nejde :idea: kuwa to jsou složitosti :lol:

_________________
ex Golf IV variant TDI black > Passat 3C variant TDI silver


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 20.05.2008 15:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Jj,musis dat vypinac,nebo neco,co pozna ze jsi zapnul DVD a prepne....

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 05.08.2008 21:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

357

Bydliště:

VWýchodní Čechy

Čau.
Potřeboval bych poradit s mým problémem,kterej je následující:
Mám v autě origo vw dx navi s propojením na pal.počítač.
Jde mi o to,že někdy při zadání trasy a jejím následném výpočtu se navigační symboly na pal.počítači zobrazí,ale když zadám požadavek k navigaci třeba během jízdy,tak se to někdy na pal.počítači nezobrazuje.Zajímá mě proč tomu tak je a podle jakého klíče se navi rozhoduje budto to tam zobrazit,či nezobrazit.
Díky za každou radu

_________________
vikino

_________________
VW Sharan 1.9 TDI 4MOTION


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 16.08.2008 20:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.08.2008

Příspěvky:

7

Mám nesmělý dotaz. Tenhle týden jsem koupil Sharana s navigací MCD, ale bohužel bez CD s mapama, nemohl by mi nškdo poradit kde to vzít a moc nekrást? :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 16.08.2008 20:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

357

Bydliště:

VWýchodní Čechy

to smusta
Nazdáár,tak vítej na fóru a ohledně tvýho dotazu koukni sem a můžeš vybírat mapy!
viewtopic.php?f=54&t=35094

_________________
vikino

_________________
VW Sharan 1.9 TDI 4MOTION


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 18.08.2008 12:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

vikino píše:
to smusta
Nazdáár,tak vítej na fóru a ohledně tvýho dotazu koukni sem a můžeš vybírat mapy!
viewtopic.php?f=54&t=35094

JJ je to tak :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 18.08.2008 15:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

113

Bydliště:

Milovice n/Labem,okr. Nymburk

vikino píše:
Čau.
Potřeboval bych poradit s mým problémem,kterej je následující:
Mám v autě origo vw dx navi s propojením na pal.počítač.
Jde mi o to,že někdy při zadání trasy a jejím následném výpočtu se navigační symboly na pal.počítači zobrazí,ale když zadám požadavek k navigaci třeba během jízdy,tak se to někdy na pal.počítači nezobrazuje.Zajímá mě proč tomu tak je a podle jakého klíče se navi rozhoduje budto to tam zobrazit,či nezobrazit.
Díky za každou radu

nevím podle čeho si to vybírá,ale jde to vypnou nebo zase zapnout.Stačí když máš navolenou trasu tak podržíš z boku čudlík na ovládání palubního počítače a najede ti výber co chceš aby se na displeji mezi budíky ukázalo!!

_________________
W. Sharan r.v. 2004


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 19.08.2008 00:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

357

Bydliště:

VWýchodní Čechy

wsharan
Tak díky za tip,zkusím to a uvidíme :lol:

_________________
vikino

_________________
VW Sharan 1.9 TDI 4MOTION


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 19.08.2008 08:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5489

Bydliště:

Praha-Rakovnicko-Praha

Presne tak...
Napis Matufovi - ten to ma take tak :wink:

_________________
Zakazkove Truhlarstvi
viewtopic.php?f=46&t=24670

_________________
Audi A6 Avant Q 3,0 tdi , C3 , Sharan II 1,9TDi PD - Prodano ; CBR - prodano...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 26.08.2008 16:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

534

Bydliště:

VWýchodní Čechy

:mrgreen: JJ a nebo se mužeme někde sejít a srovnat naživo. Nebo to pořešit na srazu.

_________________
VW Sharan II, 1.9 TDi PD 85Kw/115koní + pár dalších k tomu


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: NAVIGACE, ORIGO VW: ukazuje se zpožděním, ost potíže s navi:
PříspěvekNapsal: 26.08.2008 20:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

357

Bydliště:

VWýchodní Čechy

Matuf
Zdarec,tak jsem objevil to zatím pro mě skryté MENU a tam se to dá přepnout,takže dobrý.Kdyžtak dáme pokec na srazu :!:

_________________
vikino

_________________
VW Sharan 1.9 TDI 4MOTION


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Navigace,čeština
PříspěvekNapsal: 24.09.2008 21:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.09.2008

Příspěvky:

1

Ahoj Sharanáci ,vlastním Sharana 1,9 tdi r.v 1997 a mám originál navigaci wv mfd a přestala mě mluvit česky.Zřejmě jsem něco zmáčkl.Ani v nastavení když dám čěštinu tak mluví Německy,mám i orig.CD ,ale jen šprechtí.Poradíte mi jak tam češtinu opět dostanu?Auto mám teprve 2 měsíce,ale je super.D9k Pavel


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: navigace-chyba načítání CD
PříspěvekNapsal: 10.03.2009 23:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

53

Bydliště:

Konicko

Zdravím,nemáte někdo zkušenost s origo VW navigací,nechce mi načíst CD s mapou,zkoušel jsem CD u kamarádova auta,tam chodilo bez problémů.Protáhl jsem navigací čistící CD,ale výsledek se nějak nedostavil.Dá se mechanika nějak vyčistit?Díky za radu

_________________
radoch

_________________
VW Sharan 1.9 TDI


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 85 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group