Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 123 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 12.07.2010 17:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2008

Příspěvky:

1531

Bydliště:

Strakonice

kubisek píše:
Chtěl jsem se zeptat taky jsem měnil oba snímače a dneska na vačce ale jako by to nemělo žádný efekt nevíte jestli je to třeba dát znovu na diagnostiku aby se vymazala ta stará chyba???

A seš si jistej, že to bylo tím?

_________________
"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou problémy"


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 13.07.2010 07:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2009

Příspěvky:

5

No to jediné mi napsal VAG při hloubkové kontrole.Jinak už nevím co stím pořád špatně startuje a vůbec netáhne už jsem poměnil věci za 10litru a pořad to samé a diagnostika nic.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 13.07.2010 09:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1127

Bydliště:

Bratislava

A co to je "hloubkova kontrola"? Robili ste diagnostiku za jazdy? Pozreli ste vyfukovu sustavu ci nie je derava? Hlavne okolo zvodov a lambdy..

_________________
Golf IV Slovakia (1,4 16V) AHW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 13.07.2010 17:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2008

Příspěvky:

1531

Bydliště:

Strakonice

kubisek píše:
No to jediné mi napsal VAG při hloubkové kontrole.Jinak už nevím co stím pořád špatně startuje a vůbec netáhne už jsem poměnil věci za 10litru a pořad to samé a diagnostika nic.

Hele ten samej problém.. Netáhne, špatně startuje, cuká, kolísaj otáčky.. Vyměněný věci za 30 litrů a dneska jsem zjistil, že je v kellu klapka. VAG nic nepsal a když jsem smazal adaptační hodnoty, tak se nedala už ani nastavit ta sviňa. Myslim si, že na 98,7proc. je tvůj problém ta klapka. Pokud máš možnost, tak zkus z jinýho auta a uvidíš jak se bude chovat.

_________________
"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou problémy"


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 14.07.2010 11:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.12.2008

Příspěvky:

1003

Bydliště:

u Hostýnských vrchů

cukání, špatný starty, udušení motoru - čidlo teploty nas. vzduchu. Klapku je málokdy vidět v paměti závad, hold VAG není Bůh, musíme si poradit sami :)

_________________
Pásovec 81 kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 14.07.2010 16:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2008

Příspěvky:

1531

Bydliště:

Strakonice

Radek19_ae píše:
cukání, špatný starty, udušení motoru - čidlo teploty nas. vzduchu. Klapku je málokdy vidět v paměti závad, hold VAG není Bůh, musíme si poradit sami :)

Jo, ale mě jí to napsalo.. Smazaly se adaptační hodnoty, VAG vyhodil klapku a bylo hotovo.. Už se nechytla.

_________________
"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou problémy"


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 15.07.2010 08:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.06.2008

Příspěvky:

277

Bydliště:

Dolní Lutyně (Ostravsko)

chlapi, tož tak kde je to čidlo na klikovce? rád bych to aspoň vyčistil (až bude chvilka)

_________________
Golf IV Variant 1,6 SR APF, 1999, climatronic Pokud něco sháníte, dejte vědět ;) seženu i důlní kombajn


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 15.07.2010 13:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2008

Příspěvky:

1531

Bydliště:

Strakonice

Já ho měl dole zepředu na bloku motoru... Ale 1.6 ho má tušim někde v oblasti rozvodů a musí se kůli němu sundat spodní rozvodový kolo, aby šel ven.

_________________
"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou problémy"


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 25.07.2010 18:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.01.2009

Příspěvky:

113

Bydliště:

Jihlava

Zdravím všechny.
Narazil jsem na tohle téma při hledání odpovědi na svůj problém. Poradí mi někdo, kde najdu čidlo otáček vačkové hřídele na GIII, 1,6 GT, 74kW, r.v. 1996, motor AFT? Vag mi vyhodil chybu tohoto čidla, tak bych ho rád vyměnil... Páč teď mi auti moc nejede a pápne si víc, než je zdrávo. Prý díky tomu jezdím na nouzový režim, což nechci. Díky za rady a tipy, už mi z toho de hlava kolem... :kap:

_________________
G3 1,6GT 74kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 25.07.2010 19:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1127

Bydliště:

Bratislava

V ETKE som ho nikde nakreslene na motore nernasiel, ale hladaj niekde na hlave. Hladaj kable v okoli hlavy a veka hlavy, mal by mat cislo: 037 906 433 B.

_________________
Golf IV Slovakia (1,4 16V) AHW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 25.07.2010 19:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.07.2010

Příspěvky:

44

Bydliště:

Varnsdorf

chasnik píše:
chlapi, tož tak kde je to čidlo na klikovce? rád bych to aspoň vyčistil (až bude chvilka)

já mám 1,6SR AKL ačidlo na klikovce je za olejovým filtrem, drží na jednom šroubu a vede k němu asi 25cm kabel s konektorem.

_________________
Passat 2,0TDI 103kw CFFB r.v.2011,BORA 1.6 SR 74kw motorAKL r.v.2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 26.07.2010 11:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.01.2009

Příspěvky:

113

Bydliště:

Jihlava

bifur píše:
V ETKE som ho nikde nakreslene na motore nernasiel, ale hladaj niekde na hlave. Hladaj kable v okoli hlavy a veka hlavy, mal by mat cislo: 037 906 433 begin_of_the_skype_highlighting              037 906 433      end_of_the_skype_highlighting B.



Ani jsi žádné najít nemohl, zjistil sem, že tam vůbec není.. :| A dokonce snad prý vag vyhodí závadu čidla otáček vždy (i jen při zapnutém klíčku), i když je čidlo OK. Ale díky za snahu :) Tímto jsem zase tam, kde sem byl a na výkon 74 kW můžu zas zapomenout

_________________
G3 1,6GT 74kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 26.07.2010 22:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.01.2009

Příspěvky:

113

Bydliště:

Jihlava

kucíí, chci se zeptat, jestli čidlo otáček na klikovce může být v háji jen zčásti? Tzn. že když ho odpojím, tak nenastartuju, takže nějaká jeho funkce je jakoby v pořádku. Ale jestli přitom i může do ŘJ posílat nesmyslné informace? A když ho budu chtít vyměnit, dostanu olejovou sprchu?? :lol: Díky moc za každé info!! Jinak bych to pak viděl na harakiri... :budo:

_________________
G3 1,6GT 74kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 26.07.2010 23:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1127

Bydliště:

Bratislava

Stava sa ze po zahriati dava chybne hodnoty, alebo uplne vypadava..

_________________
Golf IV Slovakia (1,4 16V) AHW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Snímač otáček klikové hřídele + Hallův snímač
PříspěvekNapsal: 27.07.2010 22:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.01.2009

Příspěvky:

113

Bydliště:

Jihlava

Aha.. Já právě myslel, že buď funguje a nastartuju a nebo nefunguje a tím pádem to nenatočím, nic mezi. Že to natočím a přesto nemusí fachčit správně, sem netušil. Dnes jsem ho vyndal (docela porod, absolutně se k němu nedalo dostat), zítra mi dojde nové, tak se těším, jak ho tam dám a bude to opět beze změn.... :roll: pak už zbývá jen hall v rozdělovači a skála za domem :lol:

_________________
G3 1,6GT 74kW


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 123 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group