Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 27.12.2010 15:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.02.2008

Příspěvky:

224

Ahoj všem prosím o radu jak se dostnu k motorku V71 ,od klimy mám ho nejspíš špatný na vagu mi to háuí chybu 1274 ,kaslik mám sundanej ,ale nevím jak se k němu mám nejjednodušeji dostat prosím moc o rady

a druhá rada vag mi hází chybu 17524 myslíte si že je to vadná lambda a mám jí rovnou vyměnit? ještě jedna indicie neprošel jsem emisema ,tak mam to zkusit nebo by jste ještě pátrali?a mám větší spotřebu díky za rady


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 27.12.2010 22:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.02.2008

Příspěvky:

224

Ahoj všem ,tak jednu otázku jsem si už zodpověděl a vyřešil ,ale u té druhé bych potřeboval poradit , VAG mi stále hází cchybu 17524 ,je jisté že je to lambda? došel bych jí zítra koupit ale bojím se když to nebude tím abych nevyhodil 2tis. prosím o rady.

Díky moc


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 27.12.2010 23:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1127

Bydliště:

Bratislava

Vyzera to na lambdu. Ak si chces byt isty, premeraj si vsetky kable od lambdy po rj. Ak budu OK, tak lambda. RJ to snad nebude, to by bol velky pech..

_________________
Golf IV Slovakia (1,4 16V) AHW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 28.12.2010 00:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.02.2008

Příspěvky:

224

aqsi jo propísknu si je měřákem jestli nejsou přerušený a kdyžtak kouknu po nové lambde a co u vás na slovensku nejsou levnější?


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 28.12.2010 16:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.02.2008

Příspěvky:

224

dnes jsem auto napíchl na vag a stále mi to hází chybu 17254 a 17256 , napíchl jsem to na vag gom a ukazuje mi to hodnotu neustále v procentech nula u lambda sondy co to prosím znamená?

dnes mi totiž v autokely nabízej lambdu na mé autíčko za 1600 , od bosche to je dobrá cena ne?


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 28.12.2010 21:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1127

Bydliště:

Bratislava

Cena je v poho, len mi pride divne ze ti hadzu chybu obe lambdy. Tie kable si meral? Skor by som to videl na seknute kable alebo posahany konektor.. Ale nahoda je blbec. Pomaly zacnem verit aj tej vadnej rj. Skus si len tak pre srandu od niekoho pozicat lamdu, ale najprv tie kable.. :wink:

_________________
Golf IV Slovakia (1,4 16V) AHW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 28.12.2010 21:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.02.2008

Příspěvky:

224

ne ještě jsem kable neměřil ono to není tak jednoduchý když se mi tak špatně leze pod auto ,a to proměření kabelůnení tak jednoduchy. víš?


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 28.12.2010 21:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.02.2008

Příspěvky:

224

když koupím lambdu neo budu mít půjčenou ,stači jen tu stávajicí odpojit v konektoru a na místo ní napojit tu dobrou a pustit vag? nebo bude mmuset být namontovaná?


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 28.12.2010 23:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1127

Bydliště:

Bratislava

Jasne, ja chapem ze je s tym robota. Meraniu sa vyhnes ked tam zapojis pozicanu. Nemusis ju montovat, teda aspon na mojom aute. Mne to vo VAGu neukazuje lambdu v percentach, ale vo voltoch, takze vidim ci ide. Tebe by to myslim tiez mohlo nieco ukazat aj pri vypnutom motore, ale nie som si isty. Aky mas motor? Mohol by pomoct niekto s rovnakym motorom ak ma VAG. Mne to pri vypnutom motore ale ukazuje stale rovnaku hodnotu, co tebe moze ukazat tych 0%. Az pri chode motora vidim ci lambda reguluje, takze mozno ju budes musiet namontovat. Neviem kde mas umiestnenu lambdu, ale ja ju mam relativne dobre pristupnu ked trosku zdvihnem predok auta. Garaz mam o par centimetrov nad najazdom a staci mi vojst prednymi kolesami do garaze a ide von pekne..

_________________
Golf IV Slovakia (1,4 16V) AHW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 29.12.2010 17:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.02.2008

Příspěvky:

224

Tak píšu jak jsem dopadl ,koupil jsem lambdu před katíkem vyměnil a super už to chybu nehází ted už mi to hází jen ta za katíkem ,co vy nato je důležitá co se týče spotřeby atd? jestli jí mám vyměnit ,že bych tam pro ní zítra ještě dojel mají ji ted za dost dobrý peníze.

Díky


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 29.12.2010 17:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1127

Bydliště:

Bratislava

Zadna by mala byt len na kontrolu katiku. Zmes ovplyvnuje lambda pred katom. Skus vyjazdit jednu nadrz a mal by si to spoznat aj na spotrebe. Ja by som ju vymenil, ale ja som puntickar. V podstate ju menit netreba..
Drzim palce nech ti to dlho vydrzi v cajku. Ja uz som niekedy z toho auta na prasky.. :mrgreen: :mrgreen: Dve veci opravim a tretia sa posere.. :mrgreen:

_________________
Golf IV Slovakia (1,4 16V) AHW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 29.12.2010 18:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.02.2008

Příspěvky:

224

To máš pravdu díky za přání, no ještě mi to hází chyby 00943 a 00944 nevíš co to je a jak to mám hledat?


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 29.12.2010 23:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1127

Bydliště:

Bratislava

Vyzera to na pokazene vyhrievanie zrkadiel. Poistky su vsetky OK? Neviem ako su zrkadla zapojene, ci su cez nejake rele. Ak ano, pozrel by som ho..

_________________
Golf IV Slovakia (1,4 16V) AHW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 03.01.2011 17:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.02.2008

Příspěvky:

224

ahoj všem ,lambdu před katíkem mám vyměněnou a mám špatnou i tu za katíkem ,mám jí vyměnit? je důležitá co se týče spotřeby? ale hlavně já bych jí vyměnil ,ale tu co je před katem jsem sehnal za 1600 od bosche ale tato se mi nedaří sehnat prosím o pomoc za lepší peníze v autokelly mají ted jen bosch za 4300


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Lambda a Climatronic
PříspěvekNapsal: 06.01.2011 20:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.02.2008

Příspěvky:

224

tak chci vám napsat ,že mám právě za sebou výměnu obou lambd a obě chyby co mi to hlásilo jsou pryč ,jen se chci zeptat o kolik si myslíte ,že se ta spotřeba ted může zlepšit když jsem měl v háji obě? díky


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group