Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: kód Readiness
PříspěvekNapsal: 18.06.2011 18:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.04.2008

Příspěvky:

522

Bydliště:

Skuteč

Ahoj,chci se zeptat,mám takový problém,mám tu už dost příspěvků k motoru 2,8,ale nějak jsem nedostal odpověď,která by mi můj problém vyřešila. Tak jsem hledal a našel,že existuje ve VAG nějaký kód readiness,tak jsem ho ve VAG našel a nechal si ho vypsat a napsalo mi to 01101101. Když je vše ok,měly by tam být samé 0. Problém je v tom,že mám vyměněný svíčky,jsou to origo a ty staré byli černé jako bota, rozsvěcí se mi kontrolka spalin (žlutá), auto na volnoběh kucká a smrdí z něj nespálenej benzín.Prostě to špatně spaluje.Kabely a zapalování je taky ok.Už nevím kudy kam.Ve VIS jsem se dočetl,že pokud kód není 00000000 tak je potřeba vytvořit nový kód. Nevíte někdo jak se to dělá nebo alespoň bych uvítal radu co to může dělat. Ještě ve VAG jsem zjistil,že jedna stana válců vstřikuje dvojnásobné množství paliva než ta druhá, vstřiky,filtry a čerpadlo jsem vyloučil taky,protože tam mám plyn a na ten to dělá taky.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: kód Readiness
PříspěvekNapsal: 18.06.2011 23:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.11.2010

Příspěvky:

60

Bydliště:

Praha

Já osobně bych zkusil restart - tím asi těžko něco zkazíš... Klíček v zapalování do první polohy a na 10 minut natvrdo odpojit baterku. Jo a raději si nech otevřené dveře :-)

_________________
Golf IV 1,6 FSI r.2002 150000km
viewtopic.php?f=28&t=203272 - Programování dojezdu oken, zvuku zamykání, autozamykání...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: kód Readiness
PříspěvekNapsal: 19.06.2011 16:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.04.2008

Příspěvky:

522

Bydliště:

Skuteč

Klíček jsem dal do polohy 1, odpojil jsem baterku a nechal cca 1hod, po připojení stále stejné. Než jsem,ale baterku připojil tak jsem klíček zase vrátil do polohy 0. To jsi nenapsal jestli to mám nechat v poloze 1 nebo to mám vrátit


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group