Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 02.09.2011 16:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1127

Bydliště:

Bratislava

Klapka ma spinac volnobehu. Ked sa pripojis na skupinu 098 v meranych hodnotach, mal by si vidiet tusim v tretom poli stav klapky. Pokial viem, tak klapka dava iba stavy idle (volnobeh) a partial throttle (ciastocne zatazenie). Full throttle sa mi nikdy nepodarilo zobrazit ani na starej ani na novej klapke..
SZ mi zatial neprisla. Keby to nechodilo do vecera, dam ti vediet..

_________________
Golf IV Slovakia (1,4 16V) AHW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 02.09.2011 16:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.02.2010

Příspěvky:

277

Jo,takže tam je. Mě se právě nedaří s mým SW a kabelem do bloku 98 dostat,napíše mi to že je tato funkce podporována pouze s originál HEX kabelem. :(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 02.09.2011 16:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1127

Bydliště:

Bratislava

A kabel mas KKL, alebo HEX? 3-kove verzie na HEX tusim nejdu..

_________________
Golf IV Slovakia (1,4 16V) AHW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 02.09.2011 16:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.02.2010

Příspěvky:

277

Myslím že USB-KKL,s čipem ftdi.....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 02.09.2011 17:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.02.2010

Příspěvky:

277

Chodí vám to na Win7?? Asi bude u mě problém hlavně v tom... :?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 02.09.2011 20:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.03.2010

Příspěvky:

2302

Bydliště:

Uherské Hradiště

Ten VAG COM co jsem ti poslal mi normalně jede na WIN7 32bit. Tobe to nejede?
A co to dela?

_________________
VW GOLF IV 20V TURBO 132kw
viewtopic.php?f=78&t=206636
váha vzduchu, RJ motoru, RJ ABS, budíky, filtrbox na prodej..
viewtopic.php?f=40&t=231905


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 02.09.2011 20:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.02.2010

Příspěvky:

277

Předpokládám že se to nijak neinstaluje a spouští se to tím IHR3040n. Hodí to hned při spouštění chybu že program VAG-COM přestal pracovat.Ale já mám tedy 64bit. Safra,ještě budu muset instalovat druhej systém.. :roll:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 02.09.2011 21:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.06.2010

Příspěvky:

1759

Bydliště:

Prostějov

Taky mám nejlacinší kabel z aukra a zmíněný VAG-COM a na W7 To normálně jede :)

_________________
Jako první Fiat Tipo 1.7D 44kW, Škoda forman 1.3i 43kW, Škoda felicia 1.3i 50kW, Škoda FELICIA 1.6 MPi AEE 61kW kombi, černá met- beruška, nyní VW GOLF IV 1.6 16V variant 77kW
Obrázek

_________________
Golf IV Variant 1.6 16V 77kW 270tis km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 02.09.2011 21:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.02.2010

Příspěvky:

277

Můj problém asi bude že ty wokna mám 64bit.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 02.09.2011 21:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.03.2010

Příspěvky:

2302

Bydliště:

Uherské Hradiště

Tak na 64bit jsem to nezkoušel. Ale i tam by mělo běžet 32bit jádro...
Zkus kliknout pravím tlacitkem a dej vlastnosti toho "ihr3040n" , tam vyber kompatibilita a tam zafajkni "Tento program spustit v rezimu kompatability pro " a dej tam třeba windows XP. A zkus to pak spustit...
Jinak ta verze 409 ti dělala to samé?

_________________
VW GOLF IV 20V TURBO 132kw
viewtopic.php?f=78&t=206636
váha vzduchu, RJ motoru, RJ ABS, budíky, filtrbox na prodej..
viewtopic.php?f=40&t=231905


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 02.09.2011 21:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.02.2010

Příspěvky:

277

To s kompatibilitou jsem samo zkoušel,nejede to. Verze 4.09 mi v US dělala to samý,až jsem tam hodil ten CZ exáč,tak to jelo.....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 02.09.2011 22:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.03.2010

Příspěvky:

2302

Bydliště:

Uherské Hradiště

Tak jsem přečetl něco na netu a ve windows 7 64bit to nejede. Jedině přes Windows virtual PC a Windows XP mode. Což by jsi musel nainstalovat. :|

_________________
VW GOLF IV 20V TURBO 132kw
viewtopic.php?f=78&t=206636
váha vzduchu, RJ motoru, RJ ABS, budíky, filtrbox na prodej..
viewtopic.php?f=40&t=231905


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 03.09.2011 09:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.02.2010

Příspěvky:

277

Díky. Zkusím stáhnout a nainstalovat,snad to bude potom OK.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 03.09.2011 17:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.02.2010

Příspěvky:

277

Takže v WXP Mode to jede,ale nějak padá komunikace. Každopádně jsem zjistil,že spínač volnoběhu funguje.

Nevíte někdo jak je to s tím Mixture correction? Vypadá to že to prostě na volnoběh nechce regulovat bohatost,je to furt bohatý (lambda ukazuje kolem 0,820V)....stačí přidat malinko plyn a už začne regulace lambda normálně fungovat. Napadá mě jestli to někde nepřisává falešněj luft. Někde jsem se dočetl,že když je tenhle ukazatel zápornej,znamená to že je směs bohatá,když je kladnej,je chudá.....


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vynechávání motoru 1.4 16V AHW
PříspěvekNapsal: 04.09.2011 15:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.02.2010

Příspěvky:

277

Hoši,takže EGR jsem celej extrahoval z auta včetně tý trubky,místo něj jsem dal kovový plechy na zaslepení jak u klapky,tak u výfuku.

Nicméně můj problém to zatím nevyřešilo,už jsem jásal jak jsem to nastartoval,ale předčasně.EGR jsem zkoušel profouknout hubou,těsnil dobře. KDyž auto natočím,na volnoběh je regulace směsi OK,Mixture correction chodí. Jakmile jsem ale auto byl projet,dojel jsem za 10min k baráku,po chvilce od zastavení vyskočí napětí na lambdě na 0,8V a Mixture correction na 24,4% a hotovo. Stačí přidat malinko plyn a regulace zase chodí,ale jen pod plynem.Na volnoběh e-e. :cry:

Je někde ještě nastavení nějaké adaptace směsi? Že bych ho třeba vynuloval,jestli by to pomohlo. Základní nastavení klapky jsem udělal teď,napsalo to ADP OK,tak je to snad v pohodě. Žena jela s autem pryč,tak až se vrátí,zkusím kouknout co to zase dělá.
Kruci to je zase špek....


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group